Rocks Off Butt Quiver Prostata Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Rocks Off Butt Quiver Prostata Vibrator 1
 • Rocks Off Butt Quiver Prostata Vibrator 2
 • Rocks Off Butt Quiver Prostata Vibrator 3
 • Rocks Off Butt Quiver Prostata Vibrator 4
 • Rocks Off Butt Quiver Prostata Vibrator 5

Rocks Off Butt Quiver Prostata Vibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

399,00 kr

  Produktbeskrivning

  Butt Quiver är en läcker 7 speed vibrator från Rocks Off för män som gärna vill ha effektiv prostatastimulation. Butt Quiver är fyllig i storleken och rekommenderas därför för män som i förväg har erfarenhet anal stimulation.

  Vibratorn är tillverkad av en mjuk och läcker silikonyta som känns ännu bättre om du använder den tillsammans med ett vattenbaserat anal glidmedel. Glidmedlet kommer dessutom göra Butt Quiver mer behagelig att föra upp. När Butt Quiver har förts upp til stopparen (också kallat foten) stimulerar den de erogena zoner vid mellangården och bakom anus för ännu större njutning. Foten fungerar också som handtag och ’stoppare’ så att vibratorn stannar där den ska vara.

  Vibrationerna i Butt Quiver levereras av en effektiv och uttagbar 80 mm bulletvibrator. Atlt vad du ska göra för att njuta av de underbara vibrationerna är att hålla knappen i bottnen av vibratorn nere så att vibratorn tänds. Sedan kan du välja mellan de 3 konstanta vibrationer och de 4 vibrationsmönster genom att trycka kort på knappen. När du önskar att släcka vibratorn håller du knappen nere igen. 

  Vi rekommenderar att du rengör Butt Quiver med varmt vatten och en Sexleksaks Rengöring efter användning. Vibratorn är vattentät och är därför lätt att tvätta och kan njutas av i duschen.

  Ingår: 1 st. LR1-batteri och en svart förvaringspåse.

  Detaljer

  MATERIAL: Allergivänlig IntraMed silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  DIAMETER: 1,3-4 cm. 
  LÄNGD: 12,2 cm, varav 9,5 cm kan föras in.
  VATTENTÄT:Ja.
  BATTERITYP: 1 x 1,5V LR1/N (ingår).
  VIBRATIONSNIVÅER: 7 olika.
  LJUDNIVÅ: Tystgående.
  INTERFACE: 1 knapp.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Tystlåten
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Skön,liten och kraftfull För dem vana användaren av anal sexleksaker rekommenderar jag denna vara starkt. Den är gjord av ett mycket skönt material och är hyfsat lätt att föra in (rekommenderar glidmedel till). Den har en bra bas så den inte åker in förlångt och den glider inte ut när man fört in den. Den kommer med 7 olika men riktigt sköna vibrations hastigheter att välja på som ger en väldigt skön känsla. Går super bra att använda i duschen.
  Det dåliga med den är den går inte att stänga av utan att ta ut batteriet. Rekommenderar denna inte till en nybörjare för den har för stor för det. Formen gör den ibland lite svår att föra in.
  5 4 1

  Du recenserar: Rocks Off Butt Quiver Prostata Vibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: