Rocks Off Petite Sensations Teazer Plug

Klicka på en bild för att förstora den

Rocks Off Petite Sensations Teazer Plug

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

239,00 kr

Produktbeskrivning

Pluggen Petite Sensations Teazer från Rocks Off är perfekt för dig som är nybörjare eller bara tycker att livets goda kommer i små paket.

Med sin extra smala och tillspetsade form och flexibla body safe-silikon är pluggen lätt att föra in och behaglig att bära, även en längre tid. Kan användas av både honom och henne.

Trots sin diskreta storlek har det inte kompromissats med effektiviteten. Pluggens bullet innehåller nämligen samma kraftiga motor som övriga prisvinnande Rocks Off-vibratorer.

Oavsett om du använder pluggen själv under onani eller låter din partner stimulera dig kan ni välja mellan 7 vibrationsmönster och snabbt finna en favorit. Motorn skickar ut njutningsfulla muller ut i pluggen och stimulerar mellangården på samma gång.

Vattentät för heta, våta nöjen i badet.

Drivs med 1 x 1,5V-batteri (ingår).

Detaljer

MATERIAL: Silikon, ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
FULL LÄNGD: 12 cm.
INFÖRBAR LÄNGD: 9,5 cm.
DIAMETER: max. 1,7 cm.
BULLET, LÄNGD: 8 cm.
VATTENTÄT: Ja.
BATTERITYP: 1 x Sum5 1.5V-batteri (ingår).
VIBRATIONSPROGRAM: 7 olika.
GRÄNSSNITT: 1 knapp.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Stimulering
Första sexleksak för tvåan Den var bra för nybörjare kändes från början inte att hela var inne, skulle i efterhand valt en av de bredare varianterna tror de gör mer "nytta" haha.. Men den här är helt klart bra som nybörjargrej! Låter inte speciellt högt och sköna vibrationer!
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Stimulering
Bra att ha till hands Ofta med sexleksaksrekommendationer för analt talar man om "vad någon klarar av att ta".

De allra flesta kan nog egentligen börja med större leksaker om man tar det väldigt försiktigt och långsamt och det är införstått att det är en process.

Men eftersom det är lättare sagt än gjort och man lär känna sin kropp bättre finns det en poäng med att börja litet, som med den här (skulle nog också ha något lite större), och gå upp i etapper. Särskilt eftersom dagsformen kan vara olika också.

Där fyller den här leksaken en funktion och är helt enkelt bra att ha till hands. Mindre kan det inte bli utan att vara helt poänglöst. Bra även för den erfarne för lubrikation om man t.ex inte vill använda fingrarna (går också lite djupare), och enkel uppvärmning.
Mindre relevant för den som regelbundet använder pluggar av kägelstorlek, men det säger sig självt.

Huvudet är så smalt att det kan kännas litegrann ibland, paradoxalt nog, men det är bara initialt.

I övrigt vad det gäller kvalitet så doftar silikonet ingenting och är silkslent.

Vibratorn är surrig och kunde få vara tystare, men vibrationerna har en avslappnade effekt. För priset är det man får helt okej.
Med den isatt glider den ur om man försöker gå omkring med den, utan kan man med lite klinsch hålla kvar den. Men det är nog inte hur den är tänkt att användas till att börja med.

I korthet för det här priset är det en väldigt bra nybörjarleksak som är så ofarlig som det kan bli och därför en bra grej att ha "i första ledet" överhuvudtaget.
5 4 1

Du recenserar: Rocks Off Petite Sensations Teazer Plug

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *