Billiga Sexleksaker

Är du på jakt efter billiga sexleksaker? Då har du kommit helt rätt. Sinful.se har alltid många spännande sexleksaker till riktigt  bra priser. Vårt stora utbud av billiga sexleksaker bjuder bl.a. på vibratorer, dildos, penisringar, onaniprodukter och analpluggar, så det finns goda möjligheter att hitta nya leksaker som inte kostar en förmögenhet. Med billiga sexleksaker till både män, kvinnor och par, finns här garanterat något för alla smaker. 

Mest populära
0
Filter
Kapacitet
Laddningstid
Omkrets
kondomlängd
Kondomtjocklek
Komdombredd
Inre djup
Inre diameter
Längd att föra in
Strömkälla
1 x AA (Not included) (1)
1 x AAA (included) (1)
1 x AAA (Not included) (1)
1 x N/LR1/SUM5 (Included) (2)
2 x AA (Not included) (4)
2 x AAA (Not included) (1)
2 x LR41/AG3 (Included) (2)
3 x LR44/AG13 (Included) (2)
4 x AA (Not included) (1)
Magnetic USB-charger (1)
Non-replaceable battery (1)
USB-charger (6)
Pris
Erbjudande
Material
ABS-plast (5)
Elastomer (1)
Konstläder (1)
Polyester (2)
PVC (7)
Silikon (20)
Stainless Steel (1)
TPE (5)
TPR (4)
Vinyl (1)
Egenskaper
Batteridriven (16)
Harnesskompatibel (7)
Reselås (1)
Uppladdningsbar (7)
Vattentät (21)
Stimuleringsområde
Vagina (22)
Klitoris (20)
G-punkt (6)
Anus (8)
Prostata (1)
Penis (17)
Användningstid
Volym
Bredd
Märke
Amaysin (2)
B Swish (1)
Basix (1)
CalExotics (1)
Fetish Fantasy (1)
Fifty Shades of Grey (5)
Fun Factory (3)
Lovehoney (2)
LovingJoy (1)
Malesation (1)
Marc Dorcel (4)
NMC (2)
Obaie (1)
PMV (1)
PowerBullet (1)
Realistixxx (1)
Rocks Off (1)
Satisfyer (1)
Screaming O (3)
Sevencreations (1)
Sex & Mischief (1)
Sinful (5)
Tenga (4)
Vulcan (1)
You2Toys (3)
Längd
Diameter
Visa alla 55 produkter
Du har sett 48 av 55 produkter
Ladda fler

Billiga sexleksaker - alla ska ha råd att leka

Billiga sexleksaker är en hit!

Det är lite kul att se hur trender kommer och går, försvinner bara för att dyka upp igen, men billiga sexleksaker är och förblir en hit. Och det är ju inte så konstigt, varför göra om på ett vinnande koncept? Billiga sexleksaker har också fått sig en gedigen makeover, och idag framstår de överhuvud taget inte som lågprisprodukter. Av den anledningen är det fler och fler som får upp ögonen för billiga dildos, billiga vibratorer och liknande varor. När det kommer till erotiska produkter, och vilka sexuella utmaningar du kan ta dig an med dem, är det verkligen bara fantasin som sätter gränser.

Sinful är Nordens största sexshop. Med webbutiker i alla de skandinaviska länderna, och ett öga mot såväl den europeiska som internationella marknader, kan vi tydligt märka att erotiska produkter blir mer och mer populära. Speciellt varor som parvibratorer, sexiga underkläder och varor som styrs via appar vinner mark, och här finns faktiskt billiga alternativ. Svenskarna blir också mer och mer fokuserade på miljö och ekologi, vilket också märks i sexleksakstrenderna.

Vad ska man välja?

Det finns väldigt många bra billiga sexleksaker som är utmärkta för nybörjare. De kostar inte så mycket, så om du inte tycker om dem efter ett par användningar, ja då har du ju inte förlorat några större summor. Kassera sin leksak, eller lägg undan den till ett senare tillfälle, då den kanske faller dig mer i smaken. Det är nämligen det bästa med nyproducerade erotiska varor - de har en betydligt bättre hållbarhet än tidigare. Så även om du inte gillar det du köpt nu, spara det och se om dina preferenser kanske ändrar sig i framtiden.

Kvaliteten blir generellt bara bättre och bättre. Idag kan du köpa högkvalitativa produkter utan att du ska betala en förmögenhet för dem. Kroppssäkra material som medicinskt silikon, ekologiska ingredienser, och kompakta material som är lätta att rengöra efter användning är idag mer regel än undantag, även när det gäller billiga sexleksaker. Det innebär att du kan köpa dig en ny leksak, utan att behöva oroa dig vare sig för din hälsa eller din plånbok.

Till män eller kvinnor?

Oavsett om du är man eller kvinna, singel eller i ett parförhållande, så kan du hitta spännande varor till bra priser här i vor sexbutiken. På den här sidan har vi samlat en massa billiga sexleksaker, så att du kan köpa bra produkter till bra priser. Det finns lite av varje, för att alla ska kunna hitta något skoj att leka med.

Till äventyrslystna män kan vi erbjuda en rad olika onaniprodukter, som kan få även de mest uthålliga att explodera i fantastiska orgasmer. Här finns också penisringar, som du kan använda själv eller tillsammans med din partner, eller är du redo att prova en något för prostatastimulering?

Kvinnor hittar flera olika typer av dildos och vibratorer, som tack vare sin tystlåtenhet kan användas närsomhelst, varsomhelst. Och så finns det naturligtvis sådant som mest riktar sig till par. Ta en titt och se vad som faller er i smaken, köp med gott ekonomiskt samvete, och låt lekarna börja.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se