Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Bulletvibratorer och godis på en rosa bakgrundBulletvibratorer och godis på en rosa bakgrund
Guider
Copywriter
Uppdaterad:25/01/2022

Billiga sexleksaker – Den ultimata guiden

Innehållsförteckning

Sexleksaker finns i alla prisklasser och är du nybörjare börjar du förmodligen med att leta efter de med lägst pris. Och det är helt förståeligt!

Det bästa med billiga sexleksaker är att du har råd att experimentera och prova olika saker utan att det sätter för djupa spår i plånboken. Priserna på de produkter som vi har valt ut ligger på ungefär mellan 70 kronor och 329 kronor.

Genom att lägga ut några hundra på lite olika billiga sexleksaker får du möjlighet att ta reda på vad som fungerar bäst för dig och vad du kanske skulle vilja uppgradera till nästa gång.

Dessutom är det otroligt enkelt att hitta och köpa sexleksaker till ett bra pris och av bra kvalitet, men det finns några saker som kan vara bra. att tänka på. Dessa kommer vi att ta upp lite längre ner i inlägget.

Men vi kan redan nu avslöja att du inte kommer att få färre orgasmer av billiga sexleksaker.

Se på det som en påse lösgodis: Du kan prova en liten bit av allt istället för att köpa en stor påse av samma sort.

Dessutom kan det resultera i samma effekt som med godis – att du vill testa en till, och en till, för att se om du kanske kan hitta en ny smarrig favorit i blandningen.

I det här blogginlägget kommer vi också att ta upp allt som är värt veta om billiga sexleksaker och vi kommer givetvis att dela med oss av våra bästa rekommendationer.

Sexleksaker i godispåsar

Bra att veta om billiga sexleksaker

Var ska du börja och vad behöver du veta? Det ska vi svara på. Vi har 3 riktlinjer som du bör ha i åtanke när du letar efter billiga sexleksaker.

1. Du får vad du betalar för

Pris och kvalitet hänger ofta ihop och så är det även i det här fallet.

Billiga sexleksaker är tänkta att ge dig ett hum om, om de kan vara något för dig.

De har ofta en lite kortare livslängd (det finns givetvis undantag) och är därför tänkta mer som ett test, snarare än att bli din nya favoritleksak. Detta är viktigt att ha i åtanke när du köper sexleksaker i en lägre prisklass.

2. När ska du välja billiga sexleksaker?

Om du är nybörjare eller vill testa nya saker kan du börja med att köpa billiga sexleksaker.

När du sedan har hittat det du gillar bäst kan du uppgradera till en högre kvalitet.

På så sätt riskerar du inte att lägga hela månadsbudgeten på produkter som ändå inte är något för dig. När du testar billiga sexleksaker får du istället en bättre insikt i vad du gillar för att sedan kunna välja ut precis rätt produkter för dig.

3. Vilka material kan jag välja mellan?

I regel är billiga sexleksaker gjorda av TPE och TPR, vilket är material med en geléliknande konsistens. Detta gäller särskilt dildos, penisringar och analpluggar.

Dessa material kräver lite mer vård, till exempel med hjälp av vårdande pulver, för att förlänga deras livslängd och behålla deras smidighet. Pulvret skapar en matt yta och gör att de klibbar mindre.

Det går även att hitta produkter tillverkade av det välkända silikonmaterialet PVC eller små vibratorer av ABS-plast, vilka kräver mindre vård.

Analsexleksaker med färgglatt strössel

Billiga sexleksaker som du kan lita på

Nu när du har fått en bra grundkunskap om billiga sexleksaker är det dags att gå vidare och titta på vilka varumärken du ska leta efter. Vi kommer senare att dela upp dem i kategorier och berätta om våra favoriter.

baseks (män, kvinnor och par)

Den största och mest självklara godisbutiken att utforska när du letar efter billiga sexleksaker är baseks. Här hittar du något för alla, nästan oavsett vilken smak du har. Färgerna sträcker sig från lila och rosa till svart och genomskinligt.

Du hittar produkter som vibrerar, pirrar och masserar och som kan hjälpa dig att hitta de punkter på kroppen som skapar den optimala upplevelsen för dig.

Sortimentet är användarvänligt och batteridrivet, så du behöver inte oroa dig för kontakter och laddningstider, utan kan komma igång så fort ditt paket levereras hem till dig.

MR.MEMBR (män)

Om du har en penis bör du också ta en titt på MR.MEMBR.

Här hittar du billiga sexleksaker designade för att stimulera penis i form av masturbatorer, sleeves, penispumpar och mycket mer.

Du hittar masturbatorer med såväl verklighetstrogna designer som lite mer neutrala utföranden om du hellre föredrar det.

Vi återkommer till detta varumärke lite senare i inlägget.

Billiga sexleksaker för kvinnor

Vi har valt ut 3 av våra favoritprodukter som är utformade för att stimulera vulvan, vilket vi tycker är en riktigt bra plats att börja om du är nybörjare och nyfiken på billiga sexleksaker.

Bulletvibrator

En bulletvibrator är alltid bra att ha nära till hands, speciellt när du vill lära känna din kropp lite bättre.

Dessutom är priserna för dessa produkter sällan skyhöga, så när du letar efter billiga sexleksaker hittar du ofta bulletvibratorer av bra kvalitet till låga priser.

De finns i en mängd olika färger och kan komma med antingen spetsiga, runda eller platta toppar. Hur många och vilken typ av vibrationer som en bulletvibrator erbjuder varierar.

Men det räcker med en enda vibrationsnivå får att ta reda på om denna leksak är något för dig. Använd den på kroppens erogena zoner, exempelvis bröstvårtor, hals eller klitoris.

Vår rekommendation: baseks Blank Glamour Bullet Vibrator

Hand som håller en lila klitorisvibrator

Dildo

Dildos finns i många storlekar och modeller. De kan både kännas och se realistiska ut och vissa modeller erbjuder vibrationer, medan andra har utformats med synliga ådror och andra verklighetstrogna detaljer. En del är även designade med stimulerande räfflor och knottror.

Vi erbjuder en mängd olika billiga dildos, men vi har valt ut en modell som är extremt populär bland våra kunder.

Den är ett perfekt alternativ för nybörjare eftersom den erbjuder en genomsnittlig storlek med en införbar längd på 14 cm och en diameter på 3,6 cm.

Den är utrustad med pungkulor längst ner på skaftet samt en sugkopp som kan fästas på släta ytor så att du kan njuta av den utan att behöva använda händerna.

Vår rekommendation: baseks Jellies Realistisk Sugproppsdildo 19 cm

Hand som håller en rosa dildo

Lufttrycksvibrator

Idag finns det många olika typer av klitorisstimulatorer att välja bland, men en modell som alltid lyfts fram är Satisfyer Pro 2.

De pulserande lufttrycksvågorna stimulerar klitoris på ett härligt sätt och du kan välja mellan 11 olika nivåer för att enkelt hitta en takt som passar dig.

Priset är dessutom extremt nybörjarvänligt. Det är helt klart en fördel när du vill testa om en klitorisstimulator kan vara något för dig.

Om det är första gången du experimenterar med sexleksaker, eller om du fortfarande utforskar din kropp, kan en klitorisstimulator dock ge dig en något överväldigande förstagångsupplevelse. Vi rekommenderar därför att du börjar med en bulletvibrator.

Har du däremot erfarenhet av stimulering av klitoris och vulva kan vi varmt rekommendera en klitorisstimulator.

Vill du veta mer om de två mest populära varumärkena inom klitorisstimulatorer så har vi skrivit ett helt inlägg om dessa. Där kommer du att få all information du kan tänkas behöva.

Vår rekommendation: Satisfyer Pro 2 Next Generation Lufttrycksvibrator

En hand håller en lufttrycksvibrator

Billiga sexleksaker för män

Det finns många alternativ för stimulering av penis och här har vi valt ut 3 alternativ så att du kan testa dig fram för att hitta den metod som passar dig bäst.

Vi nämnde det tidigare, men vi säger det gärna igen; Är du på jakt efter billiga sexleksaker för män, är MR.MEMBR varumärket du ska kika efter. De erbjuder nämligen ett brett utbud av produkter till ett bra pris.

Handjob stroker

En bra produkt att börja med är en 'handjob stroker', även kallat sleeve. En sleeve dras ner över penis och förs sedan fram och tillbaka, precis som vid ett vanligt handjobb. Med en sleeve blir stimuleringen dock extra intensiv.

Alla sleeves är flexibla både vad gäller längd och diameter och kan användas av i princip vem som helst.

Välj mellan olika strukturer för att få den stimulans som fungerar bäst för dig.

Varför sleeves har ett extra lågt pris är på grund av att de är utformade för engångsbruk. Men även om detta är extremt billiga sexleksaker så kan de användas mer än en gång om de rengörs med sexleksaksrengöring eller vatten och tvål och förvaras i förpackningen de levereras i.

Vår rekommendation: MR.MEMBR Wild Handjob

En hand håller en onanisleeve för män

Pocket Pussy

Vill du prova en kraftigare konstruktion än sleeves, men ändå njuta av invändig stimulans finns det fler billiga sexleksaker att välja mellan, till exempel pocket pussys.

Öppningen kan se ut som en vagina, ett anus eller en mun och känslan när du tränger in påminner om verkligheten.

Denna sexleksak kan du använda om och om igen, så länge du rengör den ordentligt, använder vårdande puder och förvarar den på en bra plats.

De finns tillgängliga både med och utan fodral runtom. Om du vill styra den vakuumliknande känslan själv ska du välja en modell med fodral där det finns möjlighet att vrida på locket i botten eller genom att ta bort en klistermärke.

Är du mer sugen på att klämma tag runt skaftet själv ska du välja en modell utan fodral, så att du kan kontrollera trycket med din egen kraft.

Vår rekommendation: MR.MEMBR Cassandra Realistisk Pocket Pussy

Hand som håller en pocket pussy

Billiga sexleksaker för par

Om ni är ett par som vill utforska både varandra och nya upplevelser har vi såklart även ett gäng idéer på hur ni kan göra detta på bästa sätt med billiga sexleksaker.

Glidmedel

Ett viktigt inslag i (billiga) sexleksaker som ofta glöms bort är glidmedel. Ni kan använda ett vattenbaserat glidmedel både med varandra och med alla typer av sexleksaker

Använd det för att tillföra det där lilla extra till era intima stunder och för att se till att allt glider på som det ska.

Vår rekommendation: Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 50 ml

Glidmedel pressas ut i en hand

Vibrerande penisringar

En penisring är utmärkt att börja med när ni vill lära känna varandra.

Det är ett givet inslag i sortimentet av billiga sexleksaker eftersom priset ofta är relativt lågt och du får mycket för pengarna.

Penisringar hjälper till att ge en starkare och långvarigare erektion.

Den vi har valt ut har en avtagbar bulletvibrator, vilket gör att den stimulerar båda parterna under leken.

Du får därför två produkter i en, och ni kan ta ut bulletvibratorn och hitta de erogena zonerna på varandras kroppar med hjälp av de 7 vibrationsnivåerna.

Vår rekommendation: Sinful Happy Rabbit Vibrerande Penisring

En hand håller en penisring med vibrator

Bondage

När ni väl har lärt känna varandra lite bättre och byggt upp ett starkt förtroende kan ni börja involvera lättare bondagelekar.

Bondageprodukter behöver inte vara dyra, utan de kan lika gärna tillhöra de billigare sexleksakerna.

Första gången ni testar på bondage är det viktigt att ta reda på vad ni gillar.

Därför kan ni köpa billiga sexleksaker och först fokusera på att testa något annorlunda, innan ni väljer ut de produkter som ni behöver för att utforska leken vidare.

Använd bindband eller manschetter som ni försiktigt kan placera runt handlederna eller anklarna för att få en känsla av upplevelsen och se om det kan vara något för er.

Låt det ta tid och fokusera på varandra under leken.

Vår rekommendation: Sinful Deluxe Satinband

Olika sexleksaker och glidmedel

Är du redo att ge dig ut på upptäcktsfärd?

Nu har du fått en bred inblick i billiga sexleksaker och vet därför att det är ett riktigt bra alternativ när du vill börja utforska nya saker, men är osäker på om det är något för dig.

För precis som med en påse lösgodis så kan du testa lite av varje, utan att det behöver spräcka budgeten.

Du får helt enkelt möjligheten att prova en mängd olika saker, och vem vet, kanske väntar en positiv överraskning bland godbitarna.

Njut och ha kul med dina billiga sexleksaker!

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful