Willie City Classic Realistisk Dildo 23,5 cm

Klicka på en bild för att förstora den

 • Willie City Classic Realistisk Dildo 23,5 cm 1
 • Willie City Classic Realistisk Dildo 23,5 cm 2
 • Willie City Classic Realistisk Dildo 23,5 cm 3
 • Willie City Classic Realistisk Dildo 23,5 cm 4
 • Willie City Classic Realistisk Dildo 23,5 cm 5

Willie City Classic Realistisk Dildo 23,5 cm

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

229,00 kr

159,00 kr

  Produktbeskrivning

  Skäm bort dig själv med en extra verklighetstrogen onaniupplevelse, när du njuter ihop med Willie City Classic Realistisk Dildo 23,5 cm.

  Den potenta dildon har ett snyggt och inbjudande skaft dekorerat med tydliga ådror. De fräcka, fasta pungkulorna bidrar till den naturtrogna upplevelsen, och det svällande ollonet gör din Willie perfekt för målinriktad stimulans.

  Dildon kan föras in 17,5 cm och har en diameter på 4,7 cm, och den känns fantastisk oavsett om du leker ensam eller använder den i ett harness under fräcka strap-on äventyr.

  Den kraftiga sugproppen i änden gör dessutom att dildon passar perfekt till handsfree njutning. Fäst den på kaklet i badrummet eller direkt på parkettgolvet, och njut av alla möjligheter som uppstår.

  Willie City Classic Realistisk Dildo 23,5 cm är tillverkad av mjuk och flexibel PVC, som är helt fri från både ftalater och latex.

  Detaljer

  MATERIAL: PVC.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  FULL LÄNGD: 23,5 cm, varav 17,5 cm kan föras in.
  DIAMETER: 4,7 cm.
  HARNESSKOMPATIBEL: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Supernöjda! Perfekt leksak för både kul tillsammans och på egen hand enligt sambon. Hon tycker det känns som att det är jag som är i henne. Sugproppen är bra och sitter kvar där man fäster den. Orgasmerna har haglat!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Lite för stor för nybörjare Detta var min första ordentliga dildo, och jag skulle kanske varit mer varsam över att kolla måtten och inte överskatta hur stor dildo man faktiskt kunde ta. Tyvärr så får jag inte in den då toppen är för bred, men kommer skriva en till recension efter jag väl lyckats!
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Bra storlek men tråkig textur Superskön och bra storlek för den som vill komma lite djupare. Materialet är dock väldigt plastigt och inte speciellt verklighetstroget för den som gillar det.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Skön men för stor för mig som totall nybörjare Dildon stimulerar väldigt bra MEN eftersom att den är för stor för mig så gör det också lite ont om man kör in den för långt och för hårt, men annars så stimulerar den både annal öppningen och g punkten, sugproppen fungerar utmärkt speciellt i duschen på kaklet, enda nackdelen med dildon som jag har märkt är att den luktar lite konstigt, luktar inte illa men är defenetivt en ovan lukt för många inklusive mig då,

  Så alltså så får den två st negativa saker, aningen för ator för mig för att 23,5 cm är RIKTIGT STORT större än vad man faktiakt tror inte rekomenderad till nybörjare så gör inte som mig, o h det andra är lukten som jag beakrev lite högre upp så orkar inte skriva det igen för den här recensionen är redan mycket längre än vad jag trode att den akulle bli.
  Joo! En gjer till, om man redan vet eller tror att man är tight så använd mycket riktigt mycket med vattenbaserat glidmedel, som farbror melker sa "salta med behag" bara att i deta fall så är det med glidmedel, aa ni fattar nog.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Mycket bra för pengarn Fungera bra. Lite krydda på sexlivet
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Fantastisk Bra längd, bra material.
  5 5 1

  Du recenserar: Willie City Classic Realistisk Dildo 23,5 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *