Året der gik

Årets mest äventyrliga ort

Åkersberga

Genom att titta på var det har köpts flest sexleksaker per invånare, har Sinful räknat ut att Åkersberga är den mest äventyrliga staden i Sverige.

Årets mest pryda ort

Mörbylånga

Mest pryda är de som bor i Öländska Mörbylånga. Här har man investerat i minst sexleksaker per invånare under det gångna året.

Årets fräckaste ort

Knivsta

I Knivsta, norr om Stockholm, har det införskaffats flest fetishleksaker per invånare, vilket gör att de kan titulera sig årets fräckaste stad.

kondomer

Sveriges starkaste underliv

Var i landet är de bäst på att knipa?

Visby

I den Gotländska huvudorten har de köpt 3,92 gånger fler knipkulor än riksgenomsnittet, så vi skulle gissa där.


Svenskarna har överlag visat en klar förkärlek för Baseks Knipkulor, som passar bra till nybörjare.

Årets mest vågade namn

DANIEL OCH EMMA

Vem är mest vågad bland dina vänner?


Det ser ut som att Daniel och Emma är lite mer äventyrliga än andra när de rullar runt i sänghalmen. Det är i alla fall de namnen som har köpt flest erotiska produkter hos Sinful år 2020.

Årets frækkeste navne
Årets frækkeste navne

Vem köper mest sexleksaker?

MÄN

2020 var det männen i Sverige som köpte mest sexleksaker. De stod nämligen för 54% av den totala försäljningen. Kvinnorna stod därmed för 46% av inköpen.


Vi kan också se att det framförallt var åldersgruppen 25-34 år som köpte på sig nya, spännande sexleksaker under 2020.

kondomer

Litervis med glidmedel

Svenskarna älskar glidmedel. Under 2020 har försäljningen av glidmedel ökat med mer än 25% jämfört med fjolåret. Faktum är att det glidmedel som har sålts hos Sinful i år räcker för att fylla bagageutrymmet på 84 stycken Tesla Model 3. Det är framför allt ekologiskt glidmedel från Kaerlig som har välkomnats in i sovrummen i år.

kondomer

Flera kilometer dildo

Vi på Sinful älskar dildosar - och det gör uppenbarligen våra kunde också. Lägger man alla de dildosar vi har sålt år 2020 efter varandra, då blir dildosnöret hela 14 kilometer långt. Det räcker för att korsa Ölandsbron nästan 2,5 gånger.

Svenskarnas hemliga

fantasier

Hos Sinful har vi massor av sexiga underkläder, som många använder för att förföra sin partner. Men vilka heta kostymer är en hit i svenska sovrum?


1. Baci Skoleflickekostym
2. Cottelli Sexy Maid Dräkt
3. Baci Dreams Love Slave Set i Nät

Årets frækkeste navne
Årets frækkeste navne

Svenskarna blev

app-tokiga

2020 blev året då social distansering verkligen satte app-styrda sexleksaker på kartan.


På grund av Corona kunde många par inte träffa varandra, vilket fick försäljningen av app-styrda sexleksaker att stiga med 25 procent jämfört med förra året.


2020s stora favorit hos svenskarna var en app-styrd lufttrycksvibrator.


Satisfyer Curvy 2+

Årets hetaste

nyheterMÄN

Årets största nyhet till män är Arcwave Ion. Det är den första produkten för män som använder sig av den populära lufttrycksteknologin, som redan har tagit världens kvinnor mer storm.


KVINNOR

Den fyrdubbelt prisbelönta Lora DiCarlo Osé 2 är utan tvekan årets största nyhet till kvinnor. Den består av både en lufttrycksvibrator och en g-punktsmassager, som tillsammans ger en helt unik orgasmupplevelse.

Årets frækkeste navne
Årets frækkeste navne

Årets mest populära

produkterMän

Det finns massor av coola high-tech sexleksaker till män, men i år har den mest populära produkten varit Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator, en klassisk, mjuk och realistisk pocket pussy.


Kvinnor

Svenska kvinnor är helt galna i lufttrycksvibratorer, så det kommer knappast som en överraskning att Satisfyer Pro 2 Next Generation har varit deras absoluta favorit år 2020. Det är en av världens mest sålda lufttrycksvibratorer.


Par

Årets stora favorit till par var utan tvekan Sinful Julkalender, som med sitt läckra innehåll låter förhållandet stå i fokus och bjuder in till mer lek och intimitet under hela december månad. 2020 sålde julkalendern slut på rekordtid. Lyckades du lägga vantarna på en?

Vill du veta mer om

statistiken?

Hitta de 30 mest äventyrliga, mest pryda och fräckaste orterna, de 10 mest vågade kvinno- och mansnamnen, samt de 3 mest populära produkterna till män, kvinnor och par här.

Ladda ner PDF för 2020
Ladda ner PDF för 2019
Ladda ner PDF för 2018