Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sexleksaker och glidmedel på en flerfärgad bakgrundSexleksaker och glidmedel på en flerfärgad bakgrund
Sexuellt välbefinnande
Copywriter
Uppdaterad:26/04/2022

Därför ska du onanera tillsammans med din partner

Innehållsförteckning

Oavsett om du har känt din partner i flera år eller om relationen är helt ny är gemensam onani något ni definitivt bör undersöka närmare.

Gemensam onani går helt enkelt ut på att man onanerar framför varandra, antingen samtidigt eller genom att turas om.

Det kan kännas lite ovant till en början eftersom onani ofta är något man gör ensam.

Därför är det helt normalt om du måste vänja dig vid tanken på att göra detta framför din partner, och i början kanske du kommer att fokusera på hur du ser ut (din partner tycker förmodligen att du är riktigt trevlig att titta på !) istället för att gå helt upp i upplevelsen.

Två händer som rör vid varandra

I det här blogginlägget får du lära dig mer om vad det kan bidra med för dig och din partner, hur gemensam onani kan upprätthålla intimiteten även om någon av er har en fysisk eller psykisk funktionsnedsättning under en period och givetvis vilka sexleksaker ni kan använda er av.

Men varför ska du onanera inför din partner överhuvudtaget?

Det ska jag berätta för dig:

Vad kan gemensam onani göra för er?

Det finns två uppenbara skäl att inkludera gemensam onani i er relation:

 1. Det är ett nytt sätt att lära känna varandra.
 2. Det kan tillföra intimitet mellan dig och din partner, eftersom ni tillsammans kommer att utforska något nytt. Som en bonus kan det vara spännande att se sin partner röra vid sig själv.

Utöver dessa två saker finns det även en mängd andra fördelar, men låt oss börja i rätt ände.

Lär känna varandra

Det kan tyckas lite omvänt att lära känna din partner genom att låta dem röra sig själv, istället för att du gör det. Men vissa lär sig bäst genom att först få visat för sig hur de ska göra.

Om du till exempel behöver montera ihop ett skåp är det väldigt användbart att ha tillgång till en bra bruksanvisning.

När du tittar på din partner som onanerar kan du notera var de rör sig, hur mycket och hur. På så sätt kommer du att lära dig hur du tillfredsställer dem på bästa sätt.

Två händer som håller hand

Upptäck något nytt tillsammans

När ni provar nya saker tillsammans kommer det att uppstå en intimitet mellan er eftersom ni båda befinner er på okänd mark. Ni vill såklart att det ska bli en bra upplevelse båda två.

Var nyfiken, observera och ställ frågor längs vägen om din partner gör något du inte var medveten om tidigare.

Spännande upplevelse

Det kan vara så att själva idén med gemensam onani kanske inte får det att pirra till lite extra, men när du ser din partner röra vid sig själv kan det snabbt förändras.

Samtidigt krävs det tillit för att onanera inför sin partner, och det förtroendet kan också vara enormt upphetsande.

Visa det du inte kan säga med ord

Även om du är bekväm med din partner kan det vara svårt att säga hur du gillar att bli rörd.

Du kanske har svårt att säga det högt eller tycker att det är svårt att förklara. Vill du veta mer om hur ni ska prata er fram till bättre sex har vi ett helt blogginlägg om just detta ämne.

Därför kan gemensam onani hjälpa till att visa det du inte kan säga med ord. Det är en fysisk handling som visar vad du gillar allra bäst.

Två händer som rör vid varandra

Släpp autopiloten

Vi människor är vanedjur och när vi väl har kommit på hur vi ska ta hand om och tillfredsställa vår partner är det lätt att vi gör samma sak om och om igen – för att det fungerar.

Men det kan ändå vara rätt trevligt att testa något annorlunda och nytt då och då.

Använd gemensam onani som en krydda till förspelet eller penetrationssexet något som ni vet fungerar för er.

Om ni till exempel är trötta föräldrar som vill vara lite intima, men sömnen nästan flåsar dig i nacken, gäller det att utnyttja det faktum att du faktiskt känner ditt eget kön bäst = Gemensam onani är lösningen.

Byt halvvägs

Gemensam onani behöver inte betyda att ni inte ska röra varandra.

Ni väljer om ni vill ligga nära varandra under tiden eller skapa lite mer avstånd för att lättare kunna se vad den andre gör.

När du har fått en inblick i vad din partner gillar bäst kan du ta över rodret och fortsätta. Ställ frågor längs vägen eller checka av om du gör det som de gillar.

Och så bara en liten notis: Använd glidmedel!

Med glidmedel blir det mycket mindre friktion vilket gör att stimulering och rörelser blir ännu skönare och smidigare, oavsett om du använder fingrarna eller sexleksaker.

Väljer du ett vattenbaserat glidmedel kan du använda det till allt. Du kan till och med använda ett ekologiskt vattenbaserat glidmedel.

Två tuber med glidmedel

Fysiskt och psykisk utmanad

Om du eller din partner är fysiskt eller psykiskt utmanad kan det vara svårt att vara intim på exakt samma sätt som ni har varit tidigare.

Någon av er har kanske en psykisk funktionsnedsättning och alla krafter går därför åt till att ta sig igenom dagen. Kanske har din partner komplikationer från en förlossning som orsakar smärta vid penetrationssex. Det kan också vara så att sexlusten är mindre än vad den varit tidigare.

Det betyder inte nödvändigtvis att sexlusten är helt borta – lusten kan bara vara annorlunda än vanligt.

Att ägna er åt gemensam onani är ett sätt att vara tillsammans, utan att lägga all energi på att återskapa det sexliv ni känner till.

Använd era intima stunder för att vara tillsammans på ett nytt sätt, där ni båda kan bidra med det ni kan och njuta av att ni fortfarande gör det tillsammans.

Använd sexleksaker

Ett annat sätt att göra gemensam onani till en riktigt bra upplevelse är att involvera sexleksaker.

Oavsett om ni känner för att använda sexleksaker på er själva eller varandra är det ännu ett sätt att ge er lite extra kärlek.

Ibland gör de det ännu lättare att uppnå klimax eftersom vibrationerna, texturen eller själva scenariot bidrar till att göra hela situationen lite mer lockande.

Två händer som håller hand

Till er båda

En bulletvibrator är en bra början eftersom den kan användas för att stimulera både penis och vulva. Ta den i handen och stimulera till exempel klitoris, kulor eller bröstvårtor.

Om du vill ha starka vibrationer med ett mjukt yttre kan du välja en bulletvibrator i silikon. Silikonet ser till att vibrationerna blir lite dämpade och mindre intensiva.

Om det å andra sidan är de kraftfulla och till och med lite hetsiga vibrationerna du är ute efter så är det en bulletvibrator i ABS-plast du behöver.

Två bulletvibratorer

För vaginal stimulering

Och nu när vi är framme vid vibratorerna vill jag tipsa om en lay on-vibrator som är en bra hjälpreda att ha till hands för dig som har en vagina.

Placera den på klitoris och känn hur vibrationerna sprider sig i vulvan. Du kan också låta din lay on-vibrator ligga i handen och använda den för riktad stimulering.

Lay On Klitorisvibrator från Amaysin

Ännu ett tips till dig med en vagina är såklart lufttrycksstimulatorn.

Du kanske redan känner till dem, och om inte kan du läsa mer i vår ultimata guide till lufttrycksvibratorer.

Kort förklarat stimulerar dessa klitoris utan någon direktkontakt, utan med hjälp av pulserande tryckvågor vilket påminner lite om oralsex.

Med en Satisfyer Pro 2 i handen får klitoris full uppmärksamhet, men självklart kan du alltid involvera fingrarna.

Satisfyer Pro 2

För stimulering av penis

Om du har en penis finns det naturligtvis också vibrationer som är utformade för att ge dig lite extra kärlek.

Det finns olika typer av penisvibratorer, men med Manta Penisvibrator är det vingarna som omfamnar dig och klämmer åt runt penisskaftet, frenulum, ollonet eller pungen.

Det är dessutom otroligt enkelt för din partner att ta över kontrollen över Manta och föra den upp och ner över skaftet.

Fun Factory Manta Penisvibrator

Ett handjobb blir aldrig omodernt, men inkluderar du en sleeve blir det en helt annan upplevelse än du är van vid. Det finns en mängd olika modeller att välja bland, så du har möjlighet att njuta av såväl ett explosivt handjobb som ett vilt handjobb.

Onaniprodukt från MR.MEMBR

Gemensam lek

Förhoppningsvis har du nu fått modet att våga testa gemensam onani med en partner och själv få möjligheten att upptäcka hur intensivt och härligt det kan vara.

Se det som en gemensam lek, där ni utnyttjar det faktum att ni trots allt känner er själva absolut bäst. På så sätt får ni även ett utmärkt chans att föra vidare denna kunskap till varandra.

Ha en riktigt härlig stund!

Fler artiklar

  Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Fri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful