CELLMATE Appstyrt Kyskhetsbälte Regular

Klicka på en bild för att förstora den

 • CELLMATE Appstyrt Kyskhetsbälte Regular 1
 • CELLMATE Appstyrt Kyskhetsbälte Regular 2
 • CELLMATE Appstyrt Kyskhetsbälte Regular 3
 • CELLMATE Appstyrt Kyskhetsbälte Regular 4
 • CELLMATE Appstyrt Kyskhetsbälte Regular 5
 • CELLMATE Appstyrt Kyskhetsbälte Regular 6

CELLMATE Appstyrt Kyskhetsbälte Regular

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 695,00 kr

  Produktbeskrivning

  Uppgradera era kinky kyskhetslekar med CELLMATE Appstyrda Kyskhetsbälte Regular, som är världens första i sitt slag.

  Den ergonomiska designen är helt perfekt under långvariga lekar, där din partner får full kontroll över dina ädlare delar.

  Kyskhetsbältet kan bara öppnas med hjälp av en gratis app, som hämtas till smartphones. Därifrån kan du och din partner ställa in vem som har kontroll över vad, samt anpassa låsmekanismen till minuter, timmar, dagar och månader.

  Regular-modellen har en längd på 9,5 cm och en inre diameter på 3,5 cm. Det är hål i spetsen, så urin lätt kan passera ut. Du kan såklart också ha på dig kyskhetsbältet när du står i duschen, men det bör inte sänkas ned under vatten i t.ex. badkaret eller en pool.

  CELLMATE Regular är framställt av polykarbonat av hög kvalité. Två utbytbara basringar med en diameter på 4,7 cm och 5,1 cm ingår i priset.

  Detaljer

  MATERIAL: Polykarbonat och zinklegering.
  LÄNGD PÅ BUR: 9,5 cm.
  INRE DIAMETER: 3,5 cm.
  INRE DIAMETER PÅ BASRINGAR: 4,7 cm og 5,1 cm.
  STÄNKTÅLIG: Ja.
  GRATIS APP: Qiui. till Android och iOS.
  BATTERI: CR 14200 (bör bytas vid 15%).
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Kinky
  Alltså WOW Denna Cock Cage är nog det häftigaste jag att stöt på!
  Liten och smidig, diskret och komfortabel.
  Inte strul med nycklar som kan försvinna heller! Jag skulle kunna rekommendera denna ”bur” till alla.
  Det ända som jag anser skulle vara negativ är själva APPen till detta Cock Cage. Den är lite invecklad och lite svår. Men man får ge det ett tag så kommer man in under.
  Och ja, APPen behövs då detta kräver Bluetooth uppkoppling föra att kunna låsa upp Buren och där fins väldig mycket mer skoj sen i APPen då man lätt sig den.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Kinky
  Intressant produkt, men... Börjar med att säga att den är snyggt förpackad, och väldesignad. Men appen är det stora problemet.
  Storleksmässigt funkar den bra för en normal svensk penis, med stora ringen. Den lilla blir för tight. En lite större ring hade varit bättre.

  Mjukvaran då, den är kinesisk och beta. Skriver i slutet av april 2020. Kimeserna har krav att granska allt, så community-delen tar ca en timme innan den hinner uppdatera sig. Serverproblem gör också att man inte kan låsa upp buren när det är mycket trafik. Det gör att du kan sitta fast i flera timmar extra, vilket kan bli ett problem om du t.ex provar den lilla ringen.
  Problemen är kända, och de menar ath de jobbar på att anställa mer personal och lösa problemen.
  Sen finns det en del risker som är stora just nu med att låna ut "ägaren" via appen. Det kan överskrida vissa satta rättigheter, så stor försiktighet måste tas.
  Det finns exempel nästan dagligen hur nyckelägare försvinner, eller att det röstas fram tider som är orimliga, t.ex 150 dagar osv.
  Var försiktig!
  Annars är det en trevlig produkt, lite bulkig kanske, finns mindre burar. Många tycker stt buren är skön som jag chattat med, men jag blir själv allt för upphetsad för att njuta, det blir mer långvarig CBT för min del. Appen tas ibland ner från Google Play, men bekanta er med den innan ni köper är mitt råd. Den är inte fullt översatt, och ibland svämmar vissa delar över av kinesiska användare. Sen är den inte så diskret då amdra kan se var du befinner dig på ett ungefär. Man hittar t.ex andra svenska användare om de valt att dela den infon.

  Går det att rymma då? Ja och nej. Det går att krypa ut bakåt med penisen, så det går att fuska, men kulorna sitter fast. Två som pins på ringen håller buren i rätt riktning, men enligt några med trasiga enheter så kunde de bända upp buren.

  Bra koncept, men med brister. Mest kopplat till appen. Företaget är dock spännande och de utvecklar nya BDSM leksaker som ännu inte nått marknaden, med nytänk som också baseras på distanskontroll.
  Mitt råd är att vänta just nu och följa apputvecklingen. Det är kul att låsas fast, men inte när det är pga serverproblem.
  5 3 1

  Du recenserar: CELLMATE Appstyrt Kyskhetsbälte Regular

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.