Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
  • Snabb och diskret leverans
  • Gratis frakt - Endast idag!

Kinky Huvud­accessoarer

Vad händer om vi berövas att sinne? Just det, de övriga förstärks. Detta kan -och bör- du dra nytta av i dina sexuella lekar. Ett både dekorativt och upphetsande sätt är att använda sig av olika typer av kinky huvudaccessoarer. Det är oerhört kittlande att ta på sig en blindfold eller låta sig tystas av något i munnen, så att ens partner får mer kontroll. Hitta dina kinky huvudaccessoarer här.

Mest populära kategorier

Mest sålda produkter

Kinky huvudaccessoarer ger spännande sinneslekar

Utforska alla era kinky fantasier

På den här sidan har vi samlat ihop ett brett utbud av fräcka och förförande BDSM-produkter, som tillsammans utgör kategorin kinky huvudaccessoarer. Du hittar massor av olika produkter som kan blockera synen, talförmågan och ibland till och med hörseln. Här finns också många rent dekorativa ansiktsmasker som garanterat kan piffa till era heta stunder i sovrummet, så du kan säkert hitta något som tilltalar dig, oavsett hur mycket eller lite erfarenhet du har med kinky huvudaccessoarer. Vårt sortiment spänner nämligen brett över erotiska tillbehör, från helt vanliga BDSM blindfold till heltäckande BDSM masker i lack och läder. 

Är du på jakt efter något mer utmanande än så finns det naturligtvis andra BDSM leksaker som du kan experimentera med i vårt sortiment också. Från kategorin kinky huvudaccessoarer kan vi rekommendera en gagball, som är en oväntat mångsidig produkt. Du och din partner kan experimentera med olika modeller, där de med lufthål passar nybörjare och de utan vänder sig mer till erfarna användare. Med andra ord finns det inga ursäkter kvar, utan det är hög tid att ni börjar utforska era mest kinky fantasier redan idag.

Intensiva upplevelser med förbundna ögon

De flesta kan nog hålla med om att det är både trevligt och intimt att se sin partner djupt i ögonen när man har sex. Det tycker vi med. Men det är faktiskt oerhört upphetsande att inte kunna se vad din partner har för sig också, eftersom varje nytt slag eller smekning då blir en överraskning. 

Kanske är det därför som produkter vars syfte är att binda för ögonen och blockera synen tillhör några av de mest populära kinky huvudaccessoarerna. När synen försvinner blir ju som bekant dina andra sinnen skarpare. Det är en automatisk reaktion som blir en stor bonus i sängkammaren, när varenda liten viskning och minsta beröring plötsligt upplevs mycket mer intensivt än du är van vid. 

Den här typen av produkter kan och bör klassificeras som kinky huvudaccessoarer, men de tillhör definitivt också kategorin lätt bondage. Om du och din partner är nyfikna på att börja experimentera med BDSM av något slag, då kan lättare bondageprodukter likt dessa vara en utmärkt startpunkt.

Kinky huvudaccessoarer för alla smaker

På Sinful.se hittar du allt vad fetischister, BDSM-entusiaster och bondageälskare kan önska sig. Men vi har också saker till dig som mest bara vill experimentera med lite mer kinky sexleksaker. På just den här sidan hittar du som sagt våra kinky huvudaccessoarer, det vill säga produkter som ska bäras på eller runt huvudet för att på ett eller annat sätt blockera dina sinnen. Målet är alltså att göra hela sexupplevelsen ännu mer njutbar - och vem tackar väl nej till det?

Även om kinky huvudaccessoarer vid första anblicken kan te sig som ganska simpla och rättframma produkter, så finns det flera olika nivåer för dig att välja mellan. Vill du ha något som enbart täcker ögonen, eller är det hela ansiktet som ska döljas? Produkter som hålls i munnen för att beröva bäraren talförmågan kan vara med eller utan lufthål, vilket ger väldigt olika upplevelser. Vilket material du väljer kan också påverka hur fångad, kontrollerad och/eller undergiven bäraren känner sig. Kinky huvudaccessoarer kan alltså fylla rent dekorativa funktioner, eller användas för på allvar intensifiera era sexupplevelser, så de är definitivt värda att titta närmare på om du gillar BDSM.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful