BDSM Masker

En BDSM mask lägger ribban. Till en maskerad passar en klassisk maskeradmask ju utmärkt, men ibland är det en annan stämning man är ute efter. Om du och din partner ska på en lite annorlunda tillställning, då kan en av våra BDSM masker passar perfekt. Ta på dig masken, kliv in i rollen och njut av den laddade stämningen hela natten lång.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Material
Iron (1)
Läder (1)
Latex (1)
Neopren (1)
Plastic (1)
Polyamid (1)
Polyester (4)
Polyuretan (1)
PU leather (2)
PU material (1)
PVC (1)
Spandex (1)
Vinyl (1)
Märke
Bijoux Indiscrets (2)
Cottelli Collection (2)
Fetish Fantasy Series (1)
Master Series (3)
Mister B (1)
Obaie (1)
Obsessive (2)
Ouch! (1)
Rimba (1)
Sex & Mischief (1)
Steamy Shades (1)
You2Toys (1)
Visa alla 19 produkter

BDSM masker - en klassisker med stor potential

Perfekt till rollspel

Om du någonsin har varit på maskerad eller utklädningsfest, då vet du att en ansiktsmask verkligen kan bli pricken över i på sexiga outfits. Den får dig att träda djupare in i rollen, och plötsligt förvandlas du till din rollfigur på riktigt. Traditionen med ansiktsmasker går hundratals år tillbaka i tiden, till de grandiosa maskeradbalerna i Venedig. Högt uppsatta samhällsmedborgare använde masker för att dölja sin identitet och avtala heta, hemliga möten. Eftersom de antagit en roll inför mötet, var det inte riktigt lika förbjudet som om de möts face to face, så att säga.

Just det här med att anta en annan roll är något som bevarats in i modern tid, för idag används BDSM masker flitigt av fetischentusiaster. Till skillnad från sina konstnärliga historiska föregångare, är BDSM masker ofta nästan lite råa till utseendet, och många gånger täcker de stora delar av ansiktet. Det är inte sockersött eller romantiskt, utan här ligger fokuset på dominans, disciplin och allt vad som hör till BDSM-världen och dess heta rollspel.

Olika typer av BDSM masker

En BDSM mask kan faktiskt se lite skrämmande ut vid första anblicken. Det finns modeller som passar nytillkomna fantaster, men det är ofta mer erfarna entusiaster som satsar på de heltäckande modellerna. Denna typ av BDSM masker kan vara tillverkade av olika material, och kommer således i varierande prisklasser. Spandex, nylon och polyester ligger i den lite billigare änden av prisskalan, och BDSM masker av dessa material är ofta mjuka och sköna att ha på. Latex är ett annat populärt material, eftersom det smiter åt runt huvudet och ger en härligt kinky look.

Om BDSM masker är din grej och du verkligen vill investera i din fetisch, då är en lädermask att rekommendera. De kostar naturligtvis lite mer, men i gengäld får du en både fräck och hållbar produkt som du kan använda i många år framöver. Oavsett vilket material du väljer, är det dock viktigt att tänka på säkerheten. Även erfarna användare kan känna sig överväldigade när masken sluter åt runt hela huvudet, så tänk på att alltid kommunicera med varandra under lekens gång.

Sexmasker till alla

När vi nu har konkluderat att såväl nybörjare som erfarna kan använda sig av BDSM masker, då är det faktiskt en sak till som är värt att poängtera. Många tänker omedelbart att det alltid är den submissive som ska bära en sexmask, men så måste det faktiskt inte vara. Visst finns det modeller som främst vänder sig till undergivna, men en dom kan också tända på att iklä sig en för att framhäva sin position. Det kan t.ex. vara en halvmask som markerar ögonen och ger ett lagom hårt och bestämt uttryck, men en del dominanta tänder också på att använda heltäckande masker för att verkligen gå in i sin roll.

En helt klassisk BDSM mask täcker oftast hela ansiktet, men har hål för ögonen och munnen. Nästa kliv upp på skalan innebär för många att täppa för ögonen, och därifrån kan nästan allt ske. Det finns sexmasker med dragkedjor, så att hålen kan öppnas och stängas allt efter behag, och en del har rent av gagballs eller o-ringar inkluderade för mer extrema lekar. BDSM masker är dessutom perfekta att kombinera med andra sexleksaker, eller varför inte sexiga underkläder, när ni känner för att variera er lite extra.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se