TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Sexiga Poliskostymer

Har du erotiska fantasier om auktoritetspersoner? Med vårt urval av sexiga poliskostymer är du säker på att få auktoritet i sovrummet eller på kostymfesten. Komplettera looken med ett par handbojor eller piffa upp din outfit med ett par fräcka strumpor. Vill du utöka garderoben med dina andra fantasier, ta en titt på vårt stora utbud av sexiga kostymer, där du bland annat hittar sjuksköterskekostymer, skolflickakostymer och hushållerskekostymer.

Sexig poliskostym för kvinnor - för sexiga lekar och rollspel

Lev ut dina fantasier med en sexig poliskostym för kvinnor

Många har haft busiga fantasier om att ha sex med en polisman eller en poliskvinna. En man eller kvinna som bär någon form av uniform är bara så otroligt sexigt. Det spelar nästan ingen roll om det är en sexig poliskostym för kvinnor, en soldatkostym, en sjuksköterskekostym eller liknande.

Att spela en annan roll än den man normalt har kan vara otroligt spännande. Både för den som får klä ut sig och för den som får uppleva när den utklädda personen lever ut sin alternativa personlighet. Plötsligt har du möjlighet att leva ut några av dina vildaste fantasier med bara ett enkelt klädbyte.

Gör dig redo för en mycket speciell och sexig upplevelse med hjälp av en sexig poliskostym för kvinnor

Komplettera din sexiga polisutklädnad för kvinnor med accessoarer

När du köper en sexig polisutklädnad för kvinnor är du på rätt väg, men det blir ännu bättre om du lägger till några extra tillbehör som kan göra upplevelsen antingen extra sexig eller ännu mer realistisk.

När du har hittat en sexig polisutklädnad för kvinnor i kategorin så behöver du bara hitta rätt accessoarer för att fullända looken. Om det är en klassisk look som du är ute efter så är ett par solglasögon definitivt något som kompletterar din outfit. Om du vill ta det ännu ett steg så kan du komplettera med ett par lackstövlar, då framhäver du också dina vackra spiror.

Alternativt kan ett par stay-ups eller sexigt lingeri under också ge dig precis den sista touchen du behöver för att komplettera din sexiga outfit. Beroende på vilka accessoarer du väljer att komplettera din sexiga polisutklädnad för kvinnor med så kan du ha den på dig både på en maskerad eller i sovrummet.

Köp en sexig polisdräkt för att komma igång med kinky rollspel

Med en sexig polisdräkt har du ett utmärkt tillfälle att ägna dig åt lite busigt rollspel. En av er kan bära den sexiga polisdräkten och den andra personen kan spela rollen av en farlig rånare som har fångats, och nu är i polisens förvar. Se till att leva dig in i rollerna så att det blir övertygande för den andra att du är precis den person som du låtsas vara.

Gör det till en utmanande lek där ni kan börja använda handbojor eller andra former av bondage. Det kan ge polismannen eller poliskvinnan möjlighet att vara den dominanta i förhållandet.

Det är bara fantasin som sätter gränser för vart ni kan ta er lek. Du kan till och med välja att använda en sexig "polisbatong" för att piffa till det lite. Använd en svart dildo eller vilken annan typ av batong som du har lust med. Lyckligtvis är det helt upp till dig hur du väljer att använda den. Hitta ett brett utbud av andra fantastiska tillbehör till din sexiga polisdräkt hos Sinful.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful