Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Sjuksköterskedräkter

Om din partner behöver lite extra omvårdnad, eller om du bara vill vara sexigast på kostymfesten, ta på dig någon av våra sjuksköterskekostymer. Du kan själv bestämma hur utmanande du vill att din stil ska vara, eftersom det finns ett brett utbud. Dyk ner och hitta den outfit som passar just dig eller se våra många andra sexiga kostymer, som inkluderar skolflicke-, hushållerske- och poliskostymer.

Sexig sjuksköterskedräkt för alla kvinnor

Gör din fantasi verklig med en sexig sjuksköterskedräkt

Många män (och kvinnor) fantiserar om att få omvårdnad av en kaxig sjuksköterska som kan visa honom eller henne den slags behandling de behöver. Men det är inte alla som har en sexig sjuksköterska kostym i garderoben. Och det kanske inte heller är den typ av kostym som de föreställer sig att den förföriska sjuksköterskan har på sig. Det är därför vi på Sinful har sett till att ha ett brett utbud av sexiga kostymer i vårt sortiment, så att du kan förverkliga deras fantasi med en sexig sjuksköterska kostym. När du tar på dig uniformen och inget mer så är det inte långt från tanke till handling när lusten tar över.

Fantasin om att bli omhändertagen av en kärleksfull sjuksköterska kan utspelas på många olika sätt. Sjuksköterskan kan t.ex. utnyttja patientens sårbarhet och initiera sex. Men det kan också vara så att patienten vänder sig till sjuksköterskan som tar hand om honom och ber om att få sina sexuella behov tillfredsställda. Fantasierna handlar ofta om ett slags maktspel där antingen sjuksköterskan eller patienten har alla fördelar. Oavsett vilken fantasi du har kommer du att kunna leva ut den fullt ut med en sexig sjuksköterskedräkt.

Använd en sexig sjuksköterskedräkt för att spela rollen av en läcker sjuksköterska

Det kan vara lite svårt att gå in i rollen som en förförisk sjuksköterska, särskilt om det inte är vad du gör varje dag eller om du inte tidigare har erfarenhet av den här sortens rollspel. Men så snart du sätter på dig en sexig sjuksköterska utklädnad blir det genast lättare att agera som en sexig sjuksköterska. Du kan också öva på olika repliker eller rörelser framför spegeln, så att du inte stannar upp mitt i rollspelet för att du inte vet vad du ska säga eller göra. Men det kan också vara så att du instinktivt vet vad du ska göra och att du helt naturligt kommer in i din nya roll.

Om du vill göra rollspelet ännu mer realistiskt kan du lägga till olika kinky tillbehör till leken. Du kan t.ex. undersöka honom med ett frestande dilatatorset eller sätta på honom en sexig ögonbindel medan du kontrollerar hans vitala funktioner. Du kan också ge en erotisk massage med en härlig massageolja och låta den sexuella spänningen långsamt byggas upp mellan er. När du kombinerar din sexiga sjuksköterska utklädnad med erotiska tillbehör och sexleksaker kan det bli lättare att inta rollen som den lustfyllda sjuksköterskan.

Hitta en perfekt och sexig sjuksköterska kostym här

Vill du vara en romantisk, förförisk eller kinky sjuksköterska? Med de många olika sexiga sjuksköterska kostymerna i vårt sortiment kan du vara precis den typ av sjuksköterska du vill. Om din partner till exempel är i behov av en kärleksfull behandling kan du ha på dig en sexig sjuksköterska kostym med volanger, rosetter eller andra feminina detaljer. Är det däremot lite tuffare behandling du erbjuder så kan du ha på dig en sexig sjuksköterska kostym i lack eller latex. För en extra tillfredsställande upplevelse kan du ha på dig en kostym med djup urringning där dina intima delar skymtar fram.

Om du vill komplettera din sexiga sjuksköterskedräkt med ett par sexiga strumpor, hittar du också sådana i vår erotiska onlinebutik. Lite beroende på resten av stilen på din outfit så kan du kanske välja ett par stay-ups som matchar uniformen. Om du vill ha en romantisk look kan du t.ex. kombinera din kostym med ett par vita strumpor med spetskant. Till en sexig eller kinky kostym kan du ha på dig ett par röda nätstrumpor. Sist men inte minst kan du sätta pricken över i:et på din sexiga sjuksköterskedräkt med ett par högklackade skor.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful