Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Sexig Skoluniform

Letar du efter en perfekt kombination av oskyldig look och fräck utklädnad? Då är en sexig skoluniform som gjord för dig. Fullända looken med ett par sexiga strumpor, så kommer din partner strax gå in i lärarrollen.

Sexig skoluniform - sökningen som förverkligar alla dina fantasier

Sexig skoluniform: släpp ut din inre Britney Spears

Det finns väl ingen som har glömt bort Britney Spears ikoniska hit “...Baby One More Time”, där popprinsessan dansar runt i korridorerna på en amerikansk high school klädd i väldigt lite kläder? Om minnet behöver friskas upp bar hon en pytteliten svart kjol, en vit skjorta knuten över brösten med full insyn till BH:n och ett par långa knästrumpor. Det hela fulländades av oskuldsfulla flätor med stora, fluffiga pom-poms och rosa rosetter i ändarna.

Redan då, och vi snackar alltså slutet av 90-talet, var den oskyldiga men ändå sexiga skoluniformen något folk gick igång på. Media menade att Brittans skolflicka kostym var för fräck för att kunna visas i TV, och kanske låg det viss sanning i det. Oavsett vad vet vi att hennes outfit satte fart på fantasierna hos väldigt många män (och mer än en kvinna) världen över. Det är inte för intet som looken fortfarande kallas ikonisk, trots att det har gått mer än 20 år, och musikvideon har likaså vid flera tillfällen röstats fram som den mest ikoniska musikvideon genom tiderna.

Accessoarer ger dit skolflicka kostym helhet

Om du vill sätta pricken över i när du tar på dig en sexig skoluniform, se till att kombinera den med olika former av accessoarer för att verkligen få till den där kombinationen av fräckt och oskyldigt. Testa att sticka en godisklubba i munnen och suga på den medan du ser din partner djupt i ögonen. Vi vågar nästan lova att det inte är sockersöta fantasier som väcks till liv, och att din partner inte kan hålla fingrarna från dig någon längre stund. 

Är sötsliskigt godis inte din grej kan du välja en helt annan typ av tillbehör till en sexig skoluniform - en linjal. Detta tämligen simpla, vardagliga instrument förknippas ju starkt med skolgång, men här blir den så mycket mer än bara ett mätinstrument (även om ni säkert kan komma på kul användning för ett sådant också). Linjalen är perfekt att använda för att ge försiktig spanking, om du och din partner på allvar vill ge er in i rollspelens värld. Lägg dig över din lärares knä och låt dig smiskas, antingen med handen eller din egna skollinjal. Det är enbart er fantasi som sätter gränserna för vart rollspelsleken sedan tar vägen.

Uppgradera sexlivet med sexiga skoluniformer

Har det börjat gå lite på rutin i sovrummet? Då kan sexiga skoluniformer garanterat röra runt lite i grytan och ge den extra krydda ni har letat efter ett tag. Det är ingen som säger att du måste ta på dig den varje gång ni ska ha sex, men den kan se till att sakerna blir lite mer spännande en gång emellanåt. 

Skulle ni komma fram till att det här med rollspel, det var verkligen er grej, då finns det hur mycket som helst att upptäcka och experimentera med. Du kan t.ex. skaffa dig en japansk variant av en sexig skoluniform och skapa ett alldeles eget alter ego som bara får komma fram bakom stängda dörrar. Det sker något inom oss när vi kliver in i en roll, och plötsligt vågar vi säga och göra saker som vårt vardagliga, pryda jag aldrig skulle få för sig! En del fixar att göra det bara genom att stänga sovrumsdörren, men om det är en japansk, sexig skoluniform eller annan skolflicka kostym som får dig att leva ut dina fantasier - go for it, one more time baby!

Funkar inte skolflickegrejen för dig har vi även flera andra typer av sexig utklädnad i vårt sortiment. Hos Sinful hittar ni dessutom massor av olika erotiska accessoarer och fräcka sexleksaker som kan förgylla stunderna i sovrummet ännu mer.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful