Le Frivole

Le Frivole är ett framåtblickande företag som har specialiserat sig på erotiska produkter sedan 2009. De började med att producera sexiga underkläder och lingeri, men nu har de även flera andra spännande produkter i sortimentet.

Förför din partner med lingeri från Le Frivole

Vilka är Le Frivole?

Le Frivole har sitt huvudkontor i Moskva. Därifrån har de sedan 2008 producerat och distribuerat sexiga underkläder och snygga kostymer, och de passar lika bra till en mysig kväll med din partner som fräcka rollspelslekar. Produktutbudet har vuxit sedan starten, så idag tillverkar de dessutom olika typer av accessoarer och en serie sexleksaker till kvinnor.

Ägarna av det populära underklädesmärket vill hjälpa till att göra folk friare och mer okonventionella. Därför menar de själva att deras produkter främst vänder sig till självsäkra och viljestarka kvinnor, som vet vad de vill ha och inte är rädda för att leva ut sina innersta passioner. Men Le Frivole uppmanar samtidigt blyga kvinnor att utforska och utveckla sina erotiska fantasier. Denna dubbla infallsvinkel är anledningen till att den ryska producenten har lagt kraft och energi på att ta fram en samling klassiska erotiska underkläder. Tanken är att här ska alla kunna hitta något som passar dem och deras behov, oavsett om du är blyg eller extremt självsäker. 

Det råder ingen tvekan om att lingeri symboliserar sensualitet, erotik och förförelsekonst. Men om du vill väcka passionen till liv hos den som ska se dig, då är det en bra idé att välja något som även är behagliga att ha på. Det är mycket lättare att fokusera på erotik och charm om du kan slappna av, och här briljerar underkläderna från Le Frivole genom att vara både bekväma att bära och snygga att se på.

Massor av feminina detaljer

I det stora utbudet av sexiga underkläder och erotiskt lingeri från Le Frivole hittar du allt du behöver för att förföra ditt hjärtas utvalda. Och första gången du tar på dig dessa läckra kreationer kommer du garanterat känna hur självkänslan stiger både en och två grader. Producenten har nämligen sett till att deras förförande skapelser är minst lika sköna att bära, som de är att titta på. Poängen är ju nämligen att du ska våga leva ut dina passioner, och då måste du känna till både bekväm och sexig. 

Som om inte det vore nog, har Le Frivole dessutom smyckat sina kollektioner med massor av feminina detaljer. De finns där för att framhäva dina vackra, kvinnliga former på bästa sätt, men också för att verkligen tända fyr på din partners fantasier. Det blir inte mycket bättre än utbudet från detta ryska märke, där du garanterat kan hitta något som lockar just dig och din hjärtevän.

Vad tror du får din partners ögon att lysa av åtrå? Här finns både grenlösa trosor och öppna nätstrumpbyxor, som båda ger snabb och lätt åtkomst till dina mest privata områden. Känns inte det riktigt rätt kan du istället välja bland strumpbyxor med höfthållare, klassiska stay-ups och mycket annat. Du har alltså stora möjligheter att hitta något som klingar rätt hos dig och som ser till att din partner inte kan hålla fingrarna i styr.

Hitta rätt storlek

Med de populära och förförande plaggen från Le Frivole har du med andra ord ditt livs chans att överraska och förföra din partner. Du kan som sagt välja bland massor av olika stilar och modeller, för att bestämma hur erotiken och intimiteten levs ut på bästa sätt mellan dig och din partner. En del vill gå all in med riktigt raffiga kombinationer och set, medan andra föredrar att köra på en mer oskyldig stil. Båda är lika rätt så länge som det resulterar i trevliga stunder i just er sängkammare.

Om du letar efter lite extra inspiration, får vi föreslå att du kombinerar dina nya underkläder med en sexig klänning, en korsett eller någon form av kroppsutsmyckning? Det är också helt okej att mixa olika märken och sätta ihop din helt egna stil. Den personliga touchen kan verkligen sätta pricken över i och få dina Le Frivole plagg att blomma ut i sin fulla förförelsekraft. 

Men en sak är viktigt när du ska ge dig i kast med sensuell förförelsekonst, nämligen att underkläderna sitter som de ska. Det duger inte att de är varken för stora eller för små. För att du ska kunna hitta precis rätt storlek har vi naturligtvis sett till att det finns utförliga storleksguider inne på varje produkt. Skulle det vara så att Le Frivole inte erbjuder tillräckligt stora storlekar, då har vi massor av andra läckra plus size underkläder att välja mellan. I denna kategori hittar du också en uppsjö av inbjudande klänningar, vackra corsager, BH-set med mera att kombinera dem med.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se