Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator 1
 • Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator 2
 • Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator 3
 • Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator 4
 • Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator 7
 • Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator 8
 • Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator 50
 • Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator 51
 • Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator 100

Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 495,00 kr

  Produktbeskrivning

  Låt din partner kontrollera din njutning, oavsett avståndet mellan er. Det är fullt möjligt med den kraftfulla Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator. 

  Den diskreta vibratorn är perfekt till fräcka parlekar, som för er närmare varandra oavsett om ni leker där hemma, i biosalongen eller när ni befinner er på helt olika sidor av världen. Vibrationerna kan kontrolleras antingen direkt på ägget, eller via Bluetooth och wifi, vilket ger oanade möjligheter.

  Den ergonomiska formen skänker dig en väldigt målriktad stimulering av din känsliga g-punkt, medan den yttre delen fungerar både som knapp och antenn. Den säkerställer en bra förbindelse till Bluetooth och en räckvidd på upp till 14 meter, lite beroende på om du står, sitter eller njuter av vibrationerna liggandes.

  I Lovense-appen, som finns till både Android och iOS, kan ni sätta ihop egna njutningsfulla vibrationsmönster, synkronisera med musik och röster, samt chatta med varandra under samvaron. Ni kan också koppla vibratorn till er Mac eller Windows-dator, med hjälp av en USB-adapter. 

  Lovense Lush 2 är vattentät och tillverkad av silkeslen, flexibel silikon. Den laddas enkelt via den USB-kabel som ingår. 

  Som en extra rolig detalj kan produkten kopplas upp med appen "FappyBunny", ett spel där vibrationerna styrs av dina prestationer. Ju längre du kommer i spelet, desto snabbare kommer du.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  VATTENTÄT: Ja.
  LÄNGD ATT FÖRA IN: Ca. 8 cm.
  DIAMETER, VIBRATOR: 3,5 cm.
  LÄNGD, SNÖRE: 13 cm.
  VIBRATIONER: Oändliga.
  KONTROLLER: 1 knapp.
  BATTERI: Uppladdningsbart (USB-kabel för uppladdning ingår).
  LADDNINGSTID: 90 min.
  ANVÄNDNINGSTID: 245 min.
  KOMPATIBEL MED: 
  - iOS 9.0 eller senare tilll iPhone, iPad Air, iPad Mini och iPod Touch.
  - Android 4.3 eller senare (med Bluetooth).
  - Mac (med Bluetooth).
  - Windows PC (kräver Lovense USB Bluetooth Adapter).
  APP: Lovense Remote och Fappy Bunny.
  ANSLUTS VIA: Bluetooth / Wifi.
  BRUKSANVISNING: Engelska, spanska, franska, tyska, ryska och kinesiska.
  OBS! Tänk på att om produkten används tillsammans med den föreslagna appen, kan appen samla in data om hur du använder både produkten och appen. Du kan begränsa vem din data delas med i appens inställningar. För mer information, se app-tillverkarens sekretesspolicy. Sinful ansvarar inte för din användning av appen.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Bäst för utelek Riktigt bra vibrationer. Enkelt att använda antingen med app eller utan. Bra batteritid som gör den perfekt för utelekar på allmänna platser. Hörs inte mycket så om inte tjejen avslöjar något så kan man gå all in med högsta vibrationer ;)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Smidig, diskret och stark! Vi köpte den här för att ha kul på distans då mannen är utomlands, och wow.. Den har inte gjort oss besvikna! Vi var väl medvetna om att den här inte var det bästa att faktiskt komma med men den är fantastisk att leka med om man t ex gör sysslor hemma så får mannen göra det han känner för vilket nästan resulterade i en trasig tallrik.. Funkar perfekt till förspel, bestraffning, belöning. Ser fram emot att prova den utomhus eller när man äter ute!

  Känslan den ger är speciell tycker jag, det är inte tillräckligt för att komma men det känns JÄVLIGT SKÖNT OCH BRA, som en stark massage inifrån typ. Och det gör en jävligt kåt så man vill bara ha mer efter att ha haft kul med den här.

  Appen var lätt att ladda ner och använda. Täckningen har varit utmärkt förutom när vi försökte prova den i badkaret, duschen funkade däremot! Batteritiden är bra och den laddar snabbt. En bonus är att ens partner kan se hur mycket batteri det är kvar i ens Lush2 i appen så han kan hålla koll på det åt en när man tänker på annat..

  Rekommenderas starkt om man funderar på om det är värt den höga prislappen, man betalar för hög kvalitet, smidighet och väldigt positiva vibbar! ;)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Den är helt otrolig Helt galet skön, frugan älskar den och det är riktigt kul och upphetsande att styra den med telefonen och retas ordentligt med den, hon blir kort sagt galen...
  Hon har den även i sig när jag tränger in, alltså dom vibrationerna gör det omöjligt att hålla emot en längre tid...
  KÖP Nu!!!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Nästan perfekt Bra mycket bättre och skönare än alla ägg jag testat men hade önskat att det fanns en vibrator i toppen att lägga mot klitoris. Vibrationerna känns ända fram i toppen men väldigt svagt. Inuti är den iaf skön och det är roligt när partnern styr vibrationsmönstren. Även skön att använda samtidigt som penispenetration och då känner även partnern av de sköna vibrationerna.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Njaa Den är spännande! Bra vibrator! MEN! Den funkar inte bra när den ska styras av andras apparater. Tappar kontakten hela tiden! Den är svår att få på plats och efter två tre användningar är den inte böjd längre så antennen sticker bara rätt ut. Den vibrerar ganska högt så är man orolig för att andra på offentliga platser ska höra så är denna inte att rekommendera.
  5 2 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Rymdburen kärlek Hej, Mathilda!
  Det tog tid att skicka den till min flickvän i Colombia. Nu efter att krånglat lite med nedladdningar så fungerar den utmärkt. Vi har jättesköna stunder tillsammans via Skype.
  Vad jag upplever av henne så njuter hon enormt. Det är som att jag kan smeka henne 1000-tals mil ifrån.
  Vad som skulle behövas är en bruksanvisning på svenska för nedladdning, installation och funktioner. Är lite frustrerande att installera när det pockar på och det är 1000 mil ifrån.
  Två ännu mer lyckliga användare.

  Ted/Francy
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Bäst i min samling Den här produkten är LIVET. Var initialt lite skeptisk pga att jag föredrar klitorisstimulans, men Lush 2 har öppnat upp för en ny sida i mitt sexliv och efter första användningen började både jag och min pojkvän kolla in Lovense andra produkter - två till är på väg, en till mig och en till honom! Superbra för förspel, oralsex och public play. Rekommenderar alla med fiffi denna fantastiska produkt - trots det något höga priset. Den är värd varenda krona.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Bra men inte tjejens favorit Den här skulle kunna vara bättre. Lite bökigt med fjärrstyrningen och vi trodde att den yttre lilla toppen skulle vibrera också. Hon var ändå rätt nöjd med känslan men det är inte den största favoriten i samlingen.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Njaa Största plusset är ju att den kan bli styrd på långt avstånd... Men nu till de tråkiga... tappar kontakten till och från..o självklart när de är som bäst... Svår att få på plats, Både på g punkten och Klittan... hade gärna önskat mer go i den yttre vibratorn. Och en styvare anten så den hade hållt sig där man vill ha den. Men den få ett njaa.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Bättre MYCKET bättre än LUSH 1 Till att börja med sitter on/off knappen ute i den runda änden, vilket gör att man kan starta den utan att ta ut den som med LUSH 1. Den blinkar när den är igång. Men nog om det. Läs bruksanvisningen.

  Jag gillar den Gamla Lush 1. Men till män har den för milda vibrationer på den lägsta hastigheten. Men denna NYA LUSH 2. Har en tyngre slunga/motvikt inuti, och det gör att den är riktigt skön på de lägsta rotationerna. Jag är inte lika glad i de högre rotationerna. Jag känner mig snabbt mörbankad och blir därför känslolös innan jag kan komma. Det var samma sak med Lush 1. Men (DE) är ju egentligen till Kvinnor båda 2.
  Men på de långsammaste varvtalen är den perfekt. Programmet som styr dem bägge kunde gärna ha varit lite mer avancerat. Så man bl.a. kunde programmera det så att den kunde få ner ännu mer i varvtal och eventuellt stanna helt i ett par sek och så komma med en liten KNALL, en mycket kort stöt. Liksom ett BIB. paus -----------BIP.
  Det hade verkligen varit fett. Och inte som nu! där man kan förutse när det kommer. Men förutom det.
  Men go for it. IT MOOWES!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  WOW Vår sängkammare var redan ordentligt uppvärm när denna härliga rosa sak klev in i leken, men oh my.........den är FANTASTISK, den är verkligen skön och träffar precis där den ska. Det är en klar fördel att vibrationerna skiftar alltefter musiken, alltid bra med lite variation i sänggympan. Ser redan fram emot nästa gång vi ska leka med den .............men får nog se till att köpa öronproppar till grannarna, nu när det har blivit sommar och fönstret står öppet ;-)
  5 5 1

  Du recenserar: Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: