Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator
 • Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator
 • Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator
 • Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator
 • Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator

Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator

I lager Beställ före kl 13:30 och vi skickar samma dag (vardagar).

1 175,00 kr

  Produktbeskrivning

  Låt din partner kontrollera din njutning, oavsett avståndet mellan er. Det är fullt möjligt med den kraftfulla Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator. 

  Den diskreta vibratorn är perfekt till fräcka parlekar, som för er närmare varandra oavsett om ni leker där hemma, i biosalongen eller när ni befinner er på helt olika sidor av världen. Vibrationerna kan kontrolleras antingen direkt på ägget, eller via Bluetooth och wifi, vilket ger oanade möjligheter.

  Den ergonomiska formen skänker dig en väldigt målriktad stimulering av din känsliga g-punkt, medan den yttre delen fungerar både som knapp och antenn. Den säkerställer en bra förbindelse till Bluetooth och en räckvidd på upp till 14 meter, lite beroende på om du står, sitter eller njuter av vibrationerna liggandes.

  I Lovense-appen, som finns till både Android och iOS, kan ni sätta ihop egna njutningsfulla vibrationsmönster, synkronisera med musik och röster, samt chatta med varandra under samvaron. Ni kan också koppla vibratorn till er Mac eller Windows-dator, med hjälp av en USB-adapter. 

  Lovense Lush 2 är vattentät och tillverkad av silkeslen, flexibel silikon. Den laddas enkelt via den USB-kabel som ingår. 

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  VATTENTÄT: Ja.
  LÄNGD ATT FÖRA IN: Ca. 8 cm.
  DIAMETER, VIBRATOR: 3,5 cm.
  LÄNGD, SNÖRE: 13 cm.
  VIBRATIONER: Oändliga.
  KONTROLLER: 1 knapp.
  BATTERI: Uppladdningsbart (USB-kabel för uppladdning ingår).
  LADDNINGSTID: 90 min.
  ANVÄNDNINGSTID: 245 min.
  KOMPATIBEL MED: 
  - iOS 9.0 eller senare tilll iPhone, iPad Air, iPad Mini och iPod Touch.
  - Android 4.3 eller senare (med Bluetooth).
  - Mac (med Bluetooth).
  - Windows PC (kräver Lovense USB Bluetooth Adapter).
  APP: Lovense Remote.
  ANSLUTS VIA: Bluetooth / Wifi.
  BRUKSANVISNING: Engelska, spanska, franska, tyska, ryska och kinesiska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Bäst i min samling Den här produkten är LIVET. Var initialt lite skeptisk pga att jag föredrar klitorisstimulans, men Lush 2 har öppnat upp för en ny sida i mitt sexliv och efter första användningen började både jag och min pojkvän kolla in Lovense andra produkter - två till är på väg, en till mig och en till honom! Superbra för förspel, oralsex och public play. Rekommenderar alla med fiffi denna fantastiska produkt - trots det något höga priset. Den är värd varenda krona.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Bra men inte tjejens favorit Den här skulle kunna vara bättre. Lite bökigt med fjärrstyrningen och vi trodde att den yttre lilla toppen skulle vibrera också. Hon var ändå rätt nöjd med känslan men det är inte den största favoriten i samlingen.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Njaa Största plusset är ju att den kan bli styrd på långt avstånd... Men nu till de tråkiga... tappar kontakten till och från..o självklart när de är som bäst... Svår att få på plats, Både på g punkten och Klittan... hade gärna önskat mer go i den yttre vibratorn. Och en styvare anten så den hade hållt sig där man vill ha den. Men den få ett njaa.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Bättre MYCKET bättre än LUSH 1 Till att börja med sitter on/off knappen ute i den runda änden, vilket gör att man kan starta den utan att ta ut den som med LUSH 1. Den blinkar när den är igång. Men nog om det. Läs bruksanvisningen.

  Jag gillar den Gamla Lush 1. Men till män har den för milda vibrationer på den lägsta hastigheten. Men denna NYA LUSH 2. Har en tyngre slunga/motvikt inuti, och det gör att den är riktigt skön på de lägsta rotationerna. Jag är inte lika glad i de högre rotationerna. Jag känner mig snabbt mörbankad och blir därför känslolös innan jag kan komma. Det var samma sak med Lush 1. Men (DE) är ju egentligen till Kvinnor båda 2.
  Men på de långsammaste varvtalen är den perfekt. Programmet som styr dem bägge kunde gärna ha varit lite mer avancerat. Så man bl.a. kunde programmera det så att den kunde få ner ännu mer i varvtal och eventuellt stanna helt i ett par sek och så komma med en liten KNALL, en mycket kort stöt. Liksom ett BIB. paus -----------BIP.
  Det hade verkligen varit fett. Och inte som nu! där man kan förutse när det kommer. Men förutom det.
  Men go for it. IT MOOWES!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  WOW Vår sängkammare var redan ordentligt uppvärm när denna härliga rosa sak klev in i leken, men oh my.........den är FANTASTISK, den är verkligen skön och träffar precis där den ska. Det är en klar fördel att vibrationerna skiftar alltefter musiken, alltid bra med lite variation i sänggympan. Ser redan fram emot nästa gång vi ska leka med den .............men får nog se till att köpa öronproppar till grannarna, nu när det har blivit sommar och fönstret står öppet ;-)
  5 5 1

  Du recenserar: Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *