Lovense Lush 2 Appstyrd G-punktsvibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Lovense Lush 2 Appstyrd G-punktsvibrator produkt och app 1
 • Lovense Lush 2 Appstyrd G-punktsvibrator produktbild 3
 • Lovense Lush 2 Appstyrd G-punktsvibrator produktbild 4
 • Lovense Lush 2 Appstyrd G-punktsvibrator stämningsbild 7
 • Lovense Lush 2 Appstyrd G-punktsvibrator illustration 10
 • Lovense Lush 2 Appstyrd G-punktsvibrator produkt i hand 50
 • Lovense Lush 2 Appstyrd G-punktsvibrator produkt i hand 51
 • Lovense Lush 2 Appstyrd G-punktsvibrator bild på förpackningen 100

Lovense Lush 2 Appstyrd G-punktsvibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 195,00 kr

  Produktbeskrivning

  Njut av kraftig g-punktsstimulering och lek tillsammans med din partner även på avstånd med uppgraderade Lush 2, som kommer med märkbart förbättrad anslutning och praktiska designuppdateringar. Detta appstyrda underverk erbjuder oändliga variationsmöjligheter och kan användas till diskreta nöjen i offentliga miljöer.

  Styr de kraftiga vibrationerna med knappen i slutet av antennen och utforska de orgasmiska sensationerna från 3 hastigheter och 10 mönster. Anslut till gratisappen Lovense Remote, så kan du skapa egna vibrationsmönster. Här kan du också ladda ner andra användares kreationer, samt förvandla musik eller din partners röst till helt nya vibrationer.

  Lush 2 är det ultimata valet för parlekar, både privata och i offentliga miljöer, eftersom den kan användas på både kort och långt avstånd. I denna uppgraderade version sitter Bluetooth-sensorn för kortdistans i antennen, vilket ger bättre anslutning och upp till 14 meters räckvidd. I långdistans-läget ansluter du via wifi och har obegränsad räckvidd. 

  Lush 2 kan också användas ihop med Lovense Media Player för att titta på lokalt tillgängliga 2D- och VR-filmer, samt skapa och synkronisera vibrationsmönster med dem. Du kan även dela dina vibrationsmönster med andra användare, eller prova deras specialgjorda mönster. Låt dig själv gå helt upp i videon när vibrationerna från din leksak matchar rörelserna du ser framför dig på skärmen. Tänk dock på att Lovense Media Player för närvarande bara är kompatibel med Windows.

  Du kan dessutom ansluta vibratorn till gratisappen FappyBunny. I den kan du styra vibrationerna genom dina spelprestationer. Du längre du kommer i spelet, desto fortare kommer du i sängen.

  Den vattentäta vibratorn är gjord av silkeslent silikon, och känns ännu skönare om du smörjer in den med vattenbaserat glidmedel. Laddas via den inkluderade USB-laddaren.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  ALLERGENER: Fri från ftalater och latex.
  VATTENTÄT: Ja.
  LÄNGD ATT FÖRA IN: Ca. 8 cm.
  DIAMETER: 3,5 cm.
  ANTENNENS LÄNGD: 13 cm.
  STRÖMKÄLLA: Uppladdningsbar (USB-laddare ingår).
  VIBRATIONER: 3 hastigheter och 10 mönster (obegränsad variation i appen).
  LADDNINGSTID: 90 min.
  ANVÄNDNINGSTID: 150-180 min.
  APP: Lovense Remote och FappyBunny.
  ANSLUTS VIA: Bluetooth.
  KOMPATIBEL MED: 
  - iPhone/iPad Air/iPad Mini/iPod Touch med iOS 9.0 (eller senare).
  - Android 4.3 (eller senare), via Bluetooth.
  - Mac, via Bluetooth.
  - Windows PC (kräver Lovense USB Bluetooth Adapter).
  RÄCKVIDD: 14 m (från antenn till smartphone).
  REKOMMENDERAT GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  BRUKSANVISNING: Engelska, spanska, franska, tyska, ryska, förenklad kinesiska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Skön Hoppas denna håller längre än den förra av samma sort. Skulle vara bra om den håller kontakten bättre. Men maken gillar den.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Inte nöjd Beställde hem den efter jag läst alla positiva recensioner. Men blev faktiskt ganska besviken. Den träffade inte alls rätt och när den va inne ville den bara snurra runt och lägga sig upp o ner. Man får liksom hålla i den. Plus den va ju dyr så då vill man ju ha resultat!
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Helt fantastisk! Vi har använt den några gånger nu och jag kan inte säga annat än att den är fantastisk!
  Jag älskar den!
  Har inte provat den på distans än men upplever inga problem med att den ska tappa kontakten som någon har skrivit.
  Den är lätt att föra in och sätter sig på rätt ställe direkt.
  Vibrationerna inne är jättesköna och vibrationerna som känns utanpå är precis lagom för att det ska gör en jättekåt utan att man kommer.
  Jag hittade ett 17 min långt program som är perfekt som förspel innan han har kommit hem och man kan fortsätta tillsammans.
  Visste inte att man kan använda den samtidigt som han tränger in men det ska provas så snart som möjligt.
  Jag rekommenderar den verkligen, visst kostar den, men det är det faktiskt värt.
  Till dig som funderar på att köpa den till din partner kan jag inte säga annat än: Köp den!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Kul Har använt den på restaurang, långdistans när min partner var bortrest , tillsammans i sängen och på egen hand.

  Det som är bra:
  Jag gillar att använda den på egen hand som gpunktvibrator medan jag smeker mig själv. Jag tycker att den stav eller dildo inte håller sig plats om jag bara vill ha något som ligger emot gpunkten och vibrerar. Då gör den här jobbet bättre.
  Det är kul att använda långdistans då man känner att man gör något tillsammans. Även restaurang funkar men kräver knipmuskler för en hel kväll (träna hemma!) Jag tyckte inte att det lät om den i en restaurangatmosfär.
  Funkar tillsammans med penetration.
  Det går att skapa egna vibrationsmönster och spara favoriter.

  Det sämre:
  Inte oväntat finns det vissa problem med uppkopplingen ibland. Det är tråkigt men jag tror att det är svårt rent tekniskt att göra det bra.
  Den vibrerar rätt starkt när man startar den , lite av en chock även om man är beredd på att det ska hända.
  Den kan vibrera väldigt starkt och jag önskar att jag kunde ställa in vad som är max för mig så att min partner inte råkar gå över det. Det kan också vara klokt att nämna för partnern att börja lugnt.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Perfekt för långdistans! Jag köpte den här för några veckor sen för att använda med killen som jag dejtar som bor i London (jag bor i Sverige), och vi är INTE besvikna! Fjärrstyrningen funkar SÅ bra och jag älskar att han kan ta kontroll över den när jag minst anar det. Riktigt sköna vibrationer - jag blir riktigt våt - men det räcker inte för att få mig att komma, då vibrationerna är rätt svaga i skaftet. Behöver komplettera antingen med min satisfyer eller med fingrar för att det ska gå hela vägen för mig. Men både jag och killen gillar denna produkt extremt mycket!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Perfekt för långdistans! Mycket skön produkt. Den är lätt att använda, även på distans. Jag och min partner har inte upplevt att den bryts. Sedan ä de spännande att vistas ute me den och ingen annan har en aning ;)
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Bäst för utelek Riktigt bra vibrationer. Enkelt att använda antingen med app eller utan. Bra batteritid som gör den perfekt för utelekar på allmänna platser. Hörs inte mycket så om inte tjejen avslöjar något så kan man gå all in med högsta vibrationer ;)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Smidig, diskret och stark! Vi köpte den här för att ha kul på distans då mannen är utomlands, och wow.. Den har inte gjort oss besvikna! Vi var väl medvetna om att den här inte var det bästa att faktiskt komma med men den är fantastisk att leka med om man t ex gör sysslor hemma så får mannen göra det han känner för vilket nästan resulterade i en trasig tallrik.. Funkar perfekt till förspel, bestraffning, belöning. Ser fram emot att prova den utomhus eller när man äter ute!

  Känslan den ger är speciell tycker jag, det är inte tillräckligt för att komma men det känns JÄVLIGT SKÖNT OCH BRA, som en stark massage inifrån typ. Och det gör en jävligt kåt så man vill bara ha mer efter att ha haft kul med den här.

  Appen var lätt att ladda ner och använda. Täckningen har varit utmärkt förutom när vi försökte prova den i badkaret, duschen funkade däremot! Batteritiden är bra och den laddar snabbt. En bonus är att ens partner kan se hur mycket batteri det är kvar i ens Lush2 i appen så han kan hålla koll på det åt en när man tänker på annat..

  Rekommenderas starkt om man funderar på om det är värt den höga prislappen, man betalar för hög kvalitet, smidighet och väldigt positiva vibbar! ;)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Den är helt otrolig Helt galet skön, frugan älskar den och det är riktigt kul och upphetsande att styra den med telefonen och retas ordentligt med den, hon blir kort sagt galen...
  Hon har den även i sig när jag tränger in, alltså dom vibrationerna gör det omöjligt att hålla emot en längre tid...
  KÖP Nu!!!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Nästan perfekt Bra mycket bättre och skönare än alla ägg jag testat men hade önskat att det fanns en vibrator i toppen att lägga mot klitoris. Vibrationerna känns ända fram i toppen men väldigt svagt. Inuti är den iaf skön och det är roligt när partnern styr vibrationsmönstren. Även skön att använda samtidigt som penispenetration och då känner även partnern av de sköna vibrationerna.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Njaa Den är spännande! Bra vibrator! MEN! Den funkar inte bra när den ska styras av andras apparater. Tappar kontakten hela tiden! Den är svår att få på plats och efter två tre användningar är den inte böjd längre så antennen sticker bara rätt ut. Den vibrerar ganska högt så är man orolig för att andra på offentliga platser ska höra så är denna inte att rekommendera.
  5 2 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Rymdburen kärlek Hej, Mathilda!
  Det tog tid att skicka den till min flickvän i Colombia. Nu efter att krånglat lite med nedladdningar så fungerar den utmärkt. Vi har jättesköna stunder tillsammans via Skype.
  Vad jag upplever av henne så njuter hon enormt. Det är som att jag kan smeka henne 1000-tals mil ifrån.
  Vad som skulle behövas är en bruksanvisning på svenska för nedladdning, installation och funktioner. Är lite frustrerande att installera när det pockar på och det är 1000 mil ifrån.
  Två ännu mer lyckliga användare.

  Ted/Francy
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Bäst i min samling Den här produkten är LIVET. Var initialt lite skeptisk pga att jag föredrar klitorisstimulans, men Lush 2 har öppnat upp för en ny sida i mitt sexliv och efter första användningen började både jag och min pojkvän kolla in Lovense andra produkter - två till är på väg, en till mig och en till honom! Superbra för förspel, oralsex och public play. Rekommenderar alla med fiffi denna fantastiska produkt - trots det något höga priset. Den är värd varenda krona.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Bra men inte tjejens favorit Den här skulle kunna vara bättre. Lite bökigt med fjärrstyrningen och vi trodde att den yttre lilla toppen skulle vibrera också. Hon var ändå rätt nöjd med känslan men det är inte den största favoriten i samlingen.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Njaa Största plusset är ju att den kan bli styrd på långt avstånd... Men nu till de tråkiga... tappar kontakten till och från..o självklart när de är som bäst... Svår att få på plats, Både på g punkten och Klittan... hade gärna önskat mer go i den yttre vibratorn. Och en styvare anten så den hade hållt sig där man vill ha den. Men den få ett njaa.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Bättre MYCKET bättre än LUSH 1 Till att börja med sitter on/off knappen ute i den runda änden, vilket gör att man kan starta den utan att ta ut den som med LUSH 1. Den blinkar när den är igång. Men nog om det. Läs bruksanvisningen.

  Jag gillar den Gamla Lush 1. Men till män har den för milda vibrationer på den lägsta hastigheten. Men denna NYA LUSH 2. Har en tyngre slunga/motvikt inuti, och det gör att den är riktigt skön på de lägsta rotationerna. Jag är inte lika glad i de högre rotationerna. Jag känner mig snabbt mörbankad och blir därför känslolös innan jag kan komma. Det var samma sak med Lush 1. Men (DE) är ju egentligen till Kvinnor båda 2.
  Men på de långsammaste varvtalen är den perfekt. Programmet som styr dem bägge kunde gärna ha varit lite mer avancerat. Så man bl.a. kunde programmera det så att den kunde få ner ännu mer i varvtal och eventuellt stanna helt i ett par sek och så komma med en liten KNALL, en mycket kort stöt. Liksom ett BIB. paus -----------BIP.
  Det hade verkligen varit fett. Och inte som nu! där man kan förutse när det kommer. Men förutom det.
  Men go for it. IT MOOWES!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  WOW Vår sängkammare var redan ordentligt uppvärm när denna härliga rosa sak klev in i leken, men oh my.........den är FANTASTISK, den är verkligen skön och träffar precis där den ska. Det är en klar fördel att vibrationerna skiftar alltefter musiken, alltid bra med lite variation i sänggympan. Ser redan fram emot nästa gång vi ska leka med den .............men får nog se till att köpa öronproppar till grannarna, nu när det har blivit sommar och fönstret står öppet ;-)
  5 5 1

  Du recenserar: Lovense Lush 2 Appstyrd G-punktsvibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.