TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Analvibratorer för Män

Här finner du vårt breda utbud av analvibratorer för män. En anal vibrator för män ger stor stimulerande effekt. Många av analvibratorerna ger dig chansen att få din prostata stimulerad, då de har den perfekta böjda formen för att väldigt precist komma åt din P-punkt.

Anal vibrator – Kittlande och njutningsfull analstimulering

Varför ska du köpa en anal vibrator?

Kanske har du redan stiftat bekantskap med analstimulering eller kanske är du helt ny inför denna värld. Oavsett vad, bör du inte gå miste om att äga en anal vibrator. En anal vibrator är en sexleksak som förs in i anus. Till skillnad från en vanlig buttplugg kan den, som namnet antyder, vibrera, vilket ger en ännu mer intensiv och kittlande stimulering. Du kan både använda den till fräck sololek, som en del av ett förspel och under sex.

Men vad kan en anal vibrator som andra analleksaker inte kan? Till skillnad från vad många tror har män mer än en erogen zon. Det är många män som uteslutande förknippar sexuell njutning med penisen. Det är synd, för den manliga kroppen är täckt av känsliga områden som kan ge intensiv njutning om de blir stimulerade på rätt sätt. En av de mest erogena zonerna finns i anus, och med en anal vibrator kan du genom att stimulera det området få de djupaste och mest kraftfulla orgasmerna någonsin. I och omkring anus sitter flera nerver som är extremt känsliga för beröring. En anal vibrator kittlar både nerverna med beröring, men också med sköna vibrationer, så du får en av de mest upphetsande sexupplevelserna någonsin.

En analvibrator för varje smak och nivå

Om du är nybörjare kan det kanske låta lite våldsamt med en analvibrator. Men var inte orolig. Det finns också modeller i mindre storlekar som du kan använda om du tidigare inte har experimenterat med analstimulering. Det finns många olika slags analvibratorer. Några av dem är formade som en analplugg, andra som en dildo och andra har en u-formad design. En anal vibrator med en u-formad design stimulerar också mellangården och träffar dessutom prostatan, vilket kan ge dig ännu mer njutning och extra djupa orgasmer.

Beroende på vilken analvibrator du väljer får du olika vibrationsmöjligheter. De flesta analvibratorer kan vibrera med olika hastigheter och inställningar. Det ger dig möjlighet till en varierande stimulering som kan anpassas efter dig. Men du kan också få en produkt som pulserar, för en äkta och njutningsfull simulering av ett samlag. Om du vill använda leksaken tillsammans med en partner kan vi varmt rekommendera dig att du väljer en variant med fjärrkontroll. Du kan både hitta de som har en ansluten fjärrkontroll och de som är trådlösa. Gemensamt för båda är att du kan överge dig fullständigt till din partner och låta honom eller henne kittla och stimulera dig med effektiva vibrationer.

Köp din nya vibrerande analplugg hos Sinful

Vi upplever ibland att våra kunder frågar oss: ”Vad är det för skillnad mellan en anal vibrator och en vibrerande analplugg?” Det är helt enkelt ingen skillnad. En anal vibrator blir ibland kallad vibrerande analplugg men det är precis samma produkt oavsett vilken av dem du beställer. På Sinful.se kan du vara helt säker på att den vibrerande analplugg du beställer är av högsta och bästa kvalitet. Vi tror nämligen att ju bättre kvalitet din sexleksak har, desto bättre blir din sexupplevelse.

Är du emellertid osäker på vilken vibrerande analplugg du ska välja är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi sitter redo vid telefonen och bakom skärmen för att vägleda och ge dig råd. Vi har bred kunskap om alla våra produkter och tillsammans kan vi hitta den anal vibrator som passar dig och ditt behov perfekt.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful