Så använder du en penisring

En vanlig penisring kan både träs på före erektion eller när penis är erigerad.

Om du använder en ring, som både ska sitta omkring din penis och pung, rekommenderar vi istället att du trär på ringen innan erektion, då den annars kan vara svår att få på plats.

Det kan vara en fördel att använda glidmedel innan du trär på ringen, då det kan medverka till en mer behaglig och friktionslös användning. Om du använder en vanlig penisring, ska ringen sitta vid roten av penis. Använder du en penisring till både penis och pung, ska ringen försiktigt föras ner över penis och under pungen, så att den till sist sitter vid penisroten och bakom pungen.

Du kan använda en penisring så länge det är behagligt för dig att ha den på, men som en tumregel bör den inte sitta mer än cirka 20 minuter.

Det lättaste sättet att komma underfund med om hur länge du ska ha penisringen på, är att pröva dig fram. Några vänjer sig vid känslan av ringen med detsamma, medan andra ska prova ringen ett par gånger innan de har vant sig vid känslan.

Upplever du någon form av obehag när du har penisringen på, ska du ta av den omgående.

Kom ihåg att rengöra din penisring efter användning. Rengör den med varmt vatten och använd eventuellt en sexleksaksrengöring för ett bättre resultat.

Har du behov av mer hjälp?

Kontakta vår kundtjänst per telefon 0410-880213 eller via mail service@sinful.se. 

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
baseks (11)
Mr. Membr (7)
Sinful (18)
Visa alla 37 produkter
Du har sett 37 av 37 produkter
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se