Pungringar

En pungring sätts både på din penis och dina pungkulor och ger dig på så sätt en hårdare erektion än de traditionella penisringarna. Dessutom gör den det lättare för dig att kontrollera din utlösning. Och bäst av allt; så ger den för många en mer intens och långvarig orgasm.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Egenskaper
Appstyrd (3)
Batteridriven (2)
Fjärrstyrd (2)
Justerbar (3)
Splashproof (1)
Uppladdningsbar (10)
Vattentät (8)
Vibrating (12)
Material
ABS-plast (1)
Elastomex (1)
Gummi (1)
Metal (1)
Nitril (1)
PU (1)
PVC (1)
Silikon (35)
TPE (3)
TPR (12)
Märke
Anal Fantasy Collection (1)
balldo (1)
baseks (3)
Bathmate (2)
Blue Line (2)
Bound (1)
CalExotics (3)
Dorcel (1)
Fantasy C-Ringz (3)
Frisky (1)
Hot Octopuss (1)
Malesation (4)
Master Series (3)
Mr. Membr (6)
Oxballs (3)
Perfect Fit (2)
Satisfyer (2)
Screaming O (1)
Sinful (8)
Sport Fucker (4)
Svakom (1)
Tantus (1)
We-Vibe (2)
Visa alla 59 produkter
Du har sett 48 av 59 produkter
Ladda fler

Pungring runt både penis och pung för bättre orgasmer

Pungring: Vad är det?

När du vill ha en fastare och långvarigare erektion, då är en pungring ett riktigt bra val. Den fungerar ungefär på samma sätt som alla andra populära modeller, men det finns fortfarande några skillnader. Naturligtvis ser en pungring till att blodet som rinner ut i skaftet också stannar där, så att du bättre kan behålla en erektion. Genom att förhindra att blodet rinner tillbaka in i kroppen kommer du också att upptäcka att din erektion blir ännu hårdare än du är van vid.

Den största skillnaden mellan en vanlig penisring och en pungring är i grunden att denna typ är utrustad med två ringar. Den ena ska sitta runt skaftet, som de vanliga varianterna, medan den andra ska sitta runt testiklarna. Det finns även varianter där man bara har en ring som ska sitta runt båda delarna samtidigt.

Naturligtvis kan du även kombinera flera olika produkter och på så sätt skapa din alldeles egen modell. Det gäller bara att hitta rätt storlek så de inte klämmer runt vare sig skaftet eller testiklarna. Därför är det alltid en bra idé att köpa en modell som är gjord för ändamålet, där man även kan se storlekarna på de enskilda delarna som behöver finnas runt skaftet och testiklarna.

Få intensiva orgasmer med en penis- och pungring

Om du letar efter din första penis- och pungring men har erfarenhet av de vanliga modellerna, så kan du enkelt uppgradera och investera i en av de du hittar här på sajten. Det extra fasta greppet runt testiklarna lyfter orgasmen till en helt ny nivå – och det gäller både för samlag och onani.

Vårt utbud varierar också mycket vad gäller form, material och funktion. Vissa är väldigt tunna och flexibla, medan andra är tjockare och styvare. De tjocka versionerna drar ner testiklarna, vilket ger en stram och upphetsande känsla samtidigt som de tvingar dem att stanna i pungen under orgasm. Det ger en mycket mer intensiv upplevelse i samband med klimax.

Har du bestämt dig för en tjockare och styvare variant så ska den vara lätt att föra ner över skaftet i slakt tillstånd – speciellt om den är tillverkad av metall. Du för helt enkelt ner en penis- och pungring över skaftet och placerar sedan testiklarna i ringen, en efter en. Det är viktigt att detta sexiga hjälpmedel inte sitter för stramt eller används i mer än 20 minuter åt gången. Om du upplever missfärgning eller obehag bör du sluta omedelbart.

En dubbel penisring är en enkel men effektiv sexleksak

Den här typen av sexleksak är väldigt populär bland män eftersom den är mångsidig och väldigt lätt att använda. En dubbel penisring kan användas i samband med sex och onani eller i kombination med andra sexleksaker och sexuella hjälpmedel. Utöver de du hittar på denna sida kan du även hitta varianter med inbyggda vibrationer, buttplug eller andra spännande funktioner. Det är helt enkelt en liten men effektiv typ av vuxenleksak som kan sätta pricken över i:et till vilken sexuell situation som helst.

Eftersom det finns så många alternativ kan det vara bra att titta på de olika modellerna för att hitta en som passar just dig. Om du redan har provat de vanliga modellerna så kommer en dubbel penisring att vara en härlig uppgradering, men du har också möjlighet att välja bland de många andra alternativen. Gör då dig själv en tjänst och titta igenom vårt stora utbud – och har du några frågor står vår kundtjänst såklart redo att hjälpa dig.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se