Så här väljer du rätt penisring

En penisring är en ring som sätts kring roten av penis där den hjälper till att hålla blodet i penis i längre tid och därmed ger den en mer fyllig och hård erektion. Genom att använda en penisring finns det också möjlighet att du kan hålla längre och det kan därför vara en fördel att använda penisringar om du har problem med för tidig utlösning.

Eftersom ringen får effekt genom att tajta till kring penis är det viktigt att hitta en penisring som varken är för stor så den inte har någon effekt eller är för liten så den tajtar till för mycket. Det finns både penisringar i flexibla material och i hårda material. Oavsett vilken sort du föredrar, men särskilt om du väljer hårda material är det viktigt att du hittar en penisring som passar i storleken.

Du kan hitta rätt storlek genom att använda ett måttband eller ett band och mäta roten av din penis. Det ska vara tillräckligt tajt så att det fortfarande är behagligt och att det inte gör ont. Önskar du en ring som både kan användas kring penis och testiklar/pungkulor är det naturligtvis här du ska mäta istället.

Den siffran du får fram dividerar du med 3,14 så du får diametern och kan jämföra med de siffrorna som står under ’Detaljer’ på produktsidorna. Om din diameter inte passar precist med den siffra som står under produkten rekommenderar vi att du rundar upp siffran.

Om du upplever att penisringen ger dig obehag när du använder den ska du ta bort den omedelbart eftersom ringen då inte har rätt storlek.

3 olika sorters penisringar

Överlag finns det tre olika sorters penisringar som du kan välja mellan.

Det finns det klassiska och enkla penisring utan vibrator som oftast är den man börjar med.

Det finns också penisringar med vibrator till glädje för både dig och din partner och sist men inte minst finns det penisringar för både penis och testiklarna/pungkulorna.

Penisringar som sätts kring både penis och pungen är till för er som i förvägen har erfarenhet med penisringar.

Alla tre sorters penisringar kan användas för både onani och samlag.

 

Behöver du mer hjälp att hitta rätt penisring?

Kontakta Sinfuls kundtjänst på tel: 0774-218 822 eller på service@sinful.se om du behöver råd och vägledning när du ska hitta den penisringen som passar dig bäst.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Amaysin (2)
baseks (10)
CalExotics (3)
Doc Johnson (1)
Dorcel (2)
Durex (1)
Hot Octopuss (1)
Je Joue (1)
Joydivision (1)
Malesation (1)
Mr. Membr (6)
Nexus (1)
OhMiBod (1)
Oxballs (1)
Satisfyer (3)
Screaming O (2)
Sinful (21)
Tantus (1)
We-Vibe (1)
Visa alla 62 produkter
Du har sett 48 av 62 produkter
Ladda fler
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se