Så här väljer du rätt penisvibrator

När du ska välja en penisvibrator är det en bra idé att fundera på vilken form av penisstimulering du önskar. Ska penisvibratorn stimulera hela penis eller bara penishuvudet och ska stimuleringen ske med vibrationer eller rotationer?

När du har tagit reda på vad du vill använda vibratorn till kan det vara en bra idé att fundera på vilket material, vilken form, storlek och strömkälla du vill ha samt om vibratorn ska vara vattentät eller ej. All information hittar du under ’Detaljer’ när du är inne på en produkt i shoppen. Läs mer om de saker du bör fundera på här:

Material

Materialet du väljer kommer att påverka den upplevelse du får med din vibrator direkt och det är därför en bra idé att fundera på vilket material som passar dig bäst. Om du väljer gummi eller jelly får du en vibrator med en mjuk och flexibel yta. Jelly och gummi används ofta för penisringar och fingervibratorer eftersom vibrationerna känns tydligt genom materialet. Du kan också välja Fleshlights Vibro Pink Lady Touch med Real Feel Super Skin som är otroligt nära känslan av hud. 

Vibratorer av plast är hårda att röra vid och de är därför idealiska för målinriktad och precis stimulering av till exempel penisskaftet eller strängen på undersidan av penishuvudet som en Bodywand. Några av de vibratorer i shoppen som har tillverkats av plast har täckts med en speciell plast som ger dem en mjuk och len yta för en silkeslen känsla.

Silikon är ett lyxigt material för vibratorer, som känns silkeslent och snabbt uppnår kroppstemperatur vid beröring. Om du väljer en vibrator i silikon är det viktigt att du inte använder ett silikonbaserat glidmedel. Använd istället ett vattenbaserat glidmedel som inte påverkar vibratorns silikonyta och som i övrigt är lättare att tvätta av.

Formgivning och storlek

Den sorts penisstimulering du önskar kommer ofta att avgöra vilken form penisvibratorn har. Dock finns det penisvibratorer i många olika utgåvor och storlekar som stimulerar på samma område av penis så vilken du ska välja kan också bero på hur du vill använda penisvibratorn. Större produkter som Rends R-1 A10 Cyclone och Rev1000 ger mer effektiv stimulering och är lämplig för hemmabruk medan mindre produkter som Monkey Spanker är mer lämpliga att ta med på semester.

Batterier, uppladdningsbar eller anslutning till stickkontakt?

Batteridrivna vibratorer är några av de mest populära vibratorer eftersom de är billigare att införskaffa. Om du väljer en vibrator som använder batterier lägg då märke till vilka batterier den använder och om de ingår eller ska köpas separat. Du hittar självklart alla sorters batterier här i Sinful.se shoppen så att du alltid kan sätta igång din vibrator oavsett vilken modell du väljer. Var uppmärksam på att uppladdningsbara batterier inte rekommenderas för användning då de är lite större än standardbatterier och därför kan fastna i vibratorn. 

Tycker du om idén om om återuppladdning så att du slipper att köpa nya batterier? Prova då en uppladningsbar vibrator. Uppladdningsbara sexleksaker kostar generellt mer att införskaffa, dock är de tekniskt överlägsna jämfört med batteridrivna sexleksaker och därför är uppladdningsbara sexleksaker oftast mer tystgående.

Vibratorer som anslutas stickkontakter är vanligtvis de mest kraftfulla och de har den fördelen att du kan använda dem så ofta du vill. Begränsningen är dock att du ska vara i närheten av en stickkontakt och att denna sorts vibrator aldrig är vattentät.

Vattentät eller stänktät?

Vattentäta vibratorer är lätta att rengöra och kan användas i duschen så att du har ännu större frihet för njutning. Vi har alltid ett stort urval av vattentäta vibratorer och dessutom en uppsjö av stänktäta produkter. Var alltid uppmärksam på skillnaden mellan de två sorter: Vattentäta vibratorer är vibratorer som kan sänkas ner i vatten och användas i duschen. Denna sorts vibrator har utvecklats för att vara 100 % vattentäta när botten har skruvats på ordentlig så att batterilådan är helt avstängd. Det finns också vattentäta uppladdningsbara vibratorer som till exempel Fun Factory Cobra Libre.   

Stänktäta vibratorer kan torkas av med en fuktig trasa men är inte vattentäta och det är därför viktigt att de inte kommer in vatten i de elektriska delarna. Du kan se om en vibrator är vattentät eller stänktät under ’Detaljer’ när du är inne på den gällande produkten.

Behöver du mer hjälp?

Vår kundtjänst står alltid redo med råd och vägledning så att du kan hitta de sexleksaker som passar dig bäst. Kontakta vår kundtjänst på tel: 0774-218 822 eller på service@sinful.se.Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
CalExotics (1)
Dorcel (1)
Fleshlight (1)
Fun Factory (2)
Hot Octopuss (5)
LoveBotz (1)
PDX Elite (3)
Pipedream Extreme Toyz (3)
Satisfyer (3)
Sinful (4)
TENGA (1)
You2Toys (1)
Visa alla 27 produkter
Du har sett 27 av 27 produkter
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se