Obaie Bondageset till Sängen

Klicka på en bild för att förstora den

 • Obaie Bondage Sæt til Sengen
 • Obaie Bondage Sæt til Sengen Håndled
 • Obaie Bondage Sæt til Sengen Ankel
 • Obaie Bondage Sæt til Sengen Emballage

Obaie Bondageset till Sängen

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

379,00 kr

  Produktbeskrivning

  Med Obaies Bondageset till Sängen kan du hur enkelt som helst förvandla ditt sovrum till ett kinky bondageparadis och dyka ned i en värld av kittlande njutning.

  Bondagesetet är perfekt för er som gärna vill börja experimentera med fixering och bondage. Sätt på din partner manschetterna och börja utforska, kittla och leka med hans/hennes kropp.

  Remmarnas längd kan justeras så att bondagesetet passar de flesta sängar och madrasser. De justerbara manschetterna är mjukt fodrade för ökad komfort och kommer i två storlekar som passar fot- och handleder.

  Obaie Bondageset till Sängen har en snygg svart design.

  Detaljer

  MATERIAL: Polypropylen, polyester och metall.
  JUSTERBAR: Ja.
  LÄNGD, REMMAR: Varje rem kan bli upp till 146 cm.
  OMKRETS, HANDLEDSMANSCHETTER: Upp till 32 cm.
  OMKRETS, FOTLEDSMANSCHETTER, Upp till 36 cm.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Perfekt för nybörjaren :) Provade den nu i helgen tillsammans med min fru och det var en ordentlig kick för sexlivet :)
  Vi monterade den på en 160cm säng med en 5cm bäddmadrass, så för att inte madrassen skulle ge efter så drog jag remmarn runt sängbenen vilket resulterade i att remmarna blev i kortaste laget, men detta löste vi genom att förlänga med några lösa spännremmar som vi hade liggandes :) vi är mycket nöjda med kittet och manschetterna var riktigt sköna att ha på sig.
  OBS, vi har låtit kittet ligga kvar under madrassen vilket ger ”tanken” lite extra krydda och snabbar på nästa gång vi får feeling :)
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Bästa nånsin Jag och pojkvännen älskar verkligen denna, så enkel att använda och höjde nivån på sexet till skyarna.
  Kan användas av båda två och är väldigt behaglig att ha på sig.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Otroligt flexibelt. Riktigt sköna manschetter och möjligheterna är oändliga, bara fantasin finns så går det mesta att ordna, är ni nyfikna så bara köp! Det kommer definitivt bli spännande :)

  Har inte haft problem med att något gått sönder och skulle det göra det så har man ändå "grunden" lätt att knyta ihop.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Bra produkt men med billiga manschetter Båda jag och flickvännen älskar denna produkt då det är supersimpelt att fixa till under sängen och får allt klar under 2 minuter! Själva remmen under är i bra kvalité och kan lätt spännas eller lossas för att anpassa till vad man håller på med.

  Men måste ge kritik till manschetterna då vi redan efter första gången det användes så gick en av ringarna i en manschetter av när det drogs till, vilket är ganska tråkigt. Så det rekommenderas att köpa mer ordentliga manschetter om det är lite mer action och drag när ni använder det.

  Om man bortser från detta så var manschetterna väldigt sköna att ha på sig och gav inga skavsår eller liknande!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  En bra leksak! En bra produkt som ger vad man betalar för. Passar våran kontinental-madrass som är 180 bred utan problem. Den är mjuk runt handled och anklar. Tar inte mer en ett par minuter att få den på plats. Saknar dock alternativet att fästa remmarna i säng benen för en mer fixerad X position.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Perfekt! Lätt att "installera" och smidigt om man vill flytta på det. Kan binda på många roliga sätt och den man binder blir bra fixerad! Till denna peng är det helt klart att rekommendera! Macke är mycket nöjd!!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Finns inget att fundera på, bara köp! Vill man liva upp det mer i sitt sexliv så är Obaie Bondageset perfekt för det, smidig att ställa in vilken längd och hur hårt den ska sitta runt din leder.
  Jag har alltid dragit ihop benen och "backat" när jag varit nära en orgasm men med dena så är de omöjligt att stå emot, att de varit en orgasm är självklart men att få en sprut orgasm de trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva!
  Både jag och min man älskar denna nya sexleksak vi har tagit in till sängen, den passa väldigt bra till när vi använder våra andra sexleksaker som klitorisvibrator osv.
  Hittar inget skäl till att inte köpa den... både kinky och hjälper dig att få sjuka orgasmer för att du inte kan stänga igen benen, i mina öron låter detta för bra men det är sant!
  Ångra inte alls mitt köp och ska helt klart fortsätta i detta spåret med dominant sex! :)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Vi är nöjda! Långa remmar som sitter bra runt hand- och fotleder. Det blev en extra skön session för båda samma dag den anlände =)
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Spännande Lekt lite med enklare bojor och vi var redo att ta steget vidare, riktigt farligt roligt! Men får använda med försiktighet, de men ger ut kan man få tillbaka! Ena bojan sprack i sömmen direkt men löste de genom att dra fästringen genom bojan istället, blev mycket starkare på de sättet kan rekommenderas starkt!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Helt underbar Detta setet passade mig perfekt. Enkelt bra sätt att bli fastbunden utan massa rep som ska fästas utan här sätter man bara fast sig så är man orörlig! Höjde verkligen stämningen flera snäpp och rekommenderar denna till fler som vill testa! Ett stort plus var att kardborrebanden är betydligt kraftigare än vad jag trodde dom skulle vara vilket är awesome!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  SÅ lätt och SÅ fett! Varför göra det mer komplicerat än så här? Det är bara att plocka fram det, och man behöver inte en bruksmissvisning för att fatta hur man använder det. Både remmarna manschetterna är starka och går inte att ta sig ur, så när man väl ligger där får man vackert finna sig i det man utsätt för. Setet erbjuder en värld av möjligheter, så det lär bli många timmars lek. Det får helt klart full pott från oss!
  5 5 1

  Du recenserar: Obaie Bondageset till Sängen

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *