Obaie Bondageset till Sängen

Klicka på en bild för att förstora den

  • Obaie Bondageset till Sängen
  • Obaie Bondageset till Sängen
  • Obaie Bondageset till Sängen
  • Obaie Bondageset till Sängen

Obaie Bondageset till Sängen

I lager Beställ före kl 13:30 och vi skickar samma dag (vardagar).

379,00 kr

Produktbeskrivning

Med Obaies Bondageset till Sängen kan du hur enkelt som helst förvandla ditt sovrum till ett kinky bondageparadis och dyka ned i en värld av kittlande njutning.

Bondagesetet är perfekt för er som gärna vill börja experimentera med fixering och bondage. Sätt på din partner manschetterna och börja utforska, kittla och leka med hans/hennes kropp.

Remmarnas längd kan justeras så att bondagesetet passar de flesta sängar och madrasser. De justerbara manschetterna är mjukt fodrade för ökad komfort och kommer i två storlekar som passar fot- och handleder.

Obaie Bondageset till Sängen har en snygg svart design.

Detaljer

MATERIAL: Polypropylen, polyester och metall.
JUSTERBAR: Ja.
LÄNGD, REMMAR: Upp till 146 cm.
OMKRETS, HANDLEDSMANSCHETTER: Upp till 32 cm.
OMKRETS, FOTLEDSMANSCHETTER, Upp till 36 cm.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Kinky
Finns inget att fundera på, bara köp! Vill man liva upp det mer i sitt sexliv så är Obaie Bondageset perfekt för det, smidig att ställa in vilken längd och hur hårt den ska sitta runt din leder.
Jag har alltid dragit ihop benen och "backat" när jag varit nära en orgasm men med dena så är de omöjligt att stå emot, att de varit en orgasm är självklart men att få en sprut orgasm de trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva!
Både jag och min man älskar denna nya sexleksak vi har tagit in till sängen, den passa väldigt bra till när vi använder våra andra sexleksaker som klitorisvibrator osv.
Hittar inget skäl till att inte köpa den... både kinky och hjälper dig att få sjuka orgasmer för att du inte kan stänga igen benen, i mina öron låter detta för bra men det är sant!
Ångra inte alls mitt köp och ska helt klart fortsätta i detta spåret med dominant sex! :)
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Kinky
Vi är nöjda! Långa remmar som sitter bra runt hand- och fotleder. Det blev en extra skön session för båda samma dag den anlände =)
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Kinky
Spännande Lekt lite med enklare bojor och vi var redo att ta steget vidare, riktigt farligt roligt! Men får använda med försiktighet, de men ger ut kan man få tillbaka! Ena bojan sprack i sömmen direkt men löste de genom att dra fästringen genom bojan istället, blev mycket starkare på de sättet kan rekommenderas starkt!
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Kinky
Helt underbar Detta setet passade mig perfekt. Enkelt bra sätt att bli fastbunden utan massa rep som ska fästas utan här sätter man bara fast sig så är man orörlig! Höjde verkligen stämningen flera snäpp och rekommenderar denna till fler som vill testa! Ett stort plus var att kardborrebanden är betydligt kraftigare än vad jag trodde dom skulle vara vilket är awesome!
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Kinky
SÅ lätt och SÅ fett! Varför göra det mer komplicerat än så här? Det är bara att plocka fram det, och man behöver inte en bruksmissvisning för att fatta hur man använder det. Både remmarna manschetterna är starka och går inte att ta sig ur, så när man väl ligger där får man vackert finna sig i det man utsätt för. Setet erbjuder en värld av möjligheter, så det lär bli många timmars lek. Det får helt klart full pott från oss!
5 5 1

Du recenserar: Obaie Bondageset till Sängen

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *