OVO

Ovo är ett tyskt sexleksaksmärke som kombinerar avancerad teknologi med innovativa, prisvinnande designs. Ovos designs kännetecknas på att de är enkla och inbjudande och materialen är alltid av hög kvalitet. Med Ovo får du tystgående och kraftfulla leksaker som också kan njutas i duschen. Ovo har utvecklats för dig som vill ha bra och effektiva produkter till ett rimligt pris utan att gå på kompromiss med varan. Din säkerhet för en bra produkt ligger i att Ovo erbjuder 15 års garanti på alla deras produkter.

Förutom en väldigt lång rad designpriser från bland annat Red Dot har Ovo i 2013 mottagit en Erotixxx Award för 'Best Product Design Concept'.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Visa alla 1 produkter
Du har sett 1 av 1 produkter

Ovo - Prisvinnande design och hög kvalitet

Ovo kombinerar avancerad teknologi och läcker design

Känner du till det tyska märket Ovo? Om inte, är det på tiden att ni blir introducerade för varandra. Ovo är nämligen en otroligt härlig vän som kan ge dig massor av glädje och många timmars njutning. Äventyret med Ovo började i Berlin 2007. Skaparna av märket önskade att förena innovativ design med teknologisk funktionalitet. Produkterna skulle avspegla det moderna Berlin som storstad, samtidigt som de både skulle vara teknologiskt avancerade och estetiskt snygga. De lyckades i hög grad och Ovo är nu en av de mest populära tillverkarna av sexleksaker i världen.

Ovo blev på allvar kända genom eroFame showen 2012. Deltagarna kunde inte ta ögonen ifrån Ovos produktstånd. De stod knivskarpt ut bland de många konkurrenterna och hade en futuristisk look som väckte uppmärksamhet. Den knivskarpa och futuristiska looken kännetecknar Ovo sexleksaker. Något som är helt unikt är att alla produkter från Ovo har vunnit eller blivit nominerade till det internationella designpriset Red Dot Award. Det erkännandet har tidigare bara getts till stora märken som Dyson och Mercedes Benz, så det är en stor axelklapp till tyska Ovo och ett stort steg för sexleksaksbranschen. För med märken som Ovo är det tydligt att sexleksaker i hög grad har blivit mer kända för sin kvalitet, innovation och design - och tur är väl det.

Ovo ger dig sköna vibrationer

Oavsett om du är man eller kvinna, singel eller i ett förhållande har Ovo en produkt för dig som kan ta din njutning till nya höjder. Gemensamt för alla produkter är att de har en enkel och inbjudande look, de är producerade av kvalitetsmaterial och så är de ljudlösa och kraftfulla. Ovo är särskilt kända för sina penisringar med vibrator. En av de mest populära penisringarna är Ovo B6 som har en klassisk och enkel design som tilltalar alla. Ovos penisringar kan användas av män för att få en kraftigare erektion och en mer långvarande sexupplevelse, med de är också särskilt passande för par då båda kan njuta av de sköna vibrationerna under sex.

Ovo har också många produkter i sitt sortiment för kvinnor. Deras bullet- och klitoris vibratorer ger intensiv yttre stimulering och kan både användas till sololek samt tillsammans med en partner under ett fräckt förspel. Om du föredrar inre stimulering erbjuder Ova dig flera olika rabbit- och dildo vibratorer som med säkerhet kommer att ge dig extra djupa orgasmer och efterlämnar dig mållös. Oavsett vilken sexleksak från Ovo du väljer kommer du snabbt märka att produkterna känns lika bra som de ser ut.

Ovo - Lång hållbarhet och hög kvalitet

Hållbarheten på sexleksaker varierar, men liksom med alla andra produkter kan man säga att ju högre kvaliteten är, desto längre håller produkten. Alla sexleksaker från Ovo har en garanti på hela 15 år. Det är riktigt lång tid för en sexleksak, men det visar bara att Ovo tillverkar några av de allra bästa produkterna på marknaden. Men även om produkterna håller i upp till 15 år kan du få lust att byta ut dem då Ovo har så många fantastiska sexleksaker att du inte kan låta bli att prova mer än bara en.

Om du är osäker på vilken produkt från Ovo du ska välja är du alltid välkommen att ringa eller skriva till vår kundtjänst. Vi kan svara på alla dina frågor. Behöver du hjälp med att hitta en vibrator till frun, flickvännen eller din föredragna sexpartner? Då kan vi hjälpa dig. Men oavsett vilken produkt från Ovo du väljer kan du vara säker på att du får en sexleksak av den högsta kvaliteten och med en unik design.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se