Förspel

Förspel är underbart, och med fantastiska, upphetsande produkter blir det ännu bättre. Det krävs så lite för att göra skillnad, t.ex. en liten fjäder eller ett tärningsspel. Om du letar efter parsexleksaker är förspelsprodukter ett bra ställe att börja. På Sinful.se har vi ett stort urval som kan göra era sexupplevelse till något riktigt speciellt. Här kan du hitta såväl en klitorisvibrator, som erotiska spel och sensuella oljor.

Mest sålda produkter

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Bang! (1)
baseks (8)
Belou (1)
Bijoux Indiscrets (5)
Bohema Games (1)
CalExotics (2)
Cottelli Collection (1)
Creative Conceptions (17)
Doc Johnson (1)
Durex (1)
Ecooking (1)
Eros (1)
Fantasy For Her (1)
Feelz Toys (1)
Fifty Shades of Grey (7)
Frisky (2)
Hot Octopuss (1)
Intimate Earth (4)
Intimate Organics (1)
Joan Ørting (1)
Joydivision (3)
Kaerlig (3)
Kama Sutra (1)
Kheper Games (8)
Lelo (1)
LELO (1)
Lovers Premium (2)
Magic Gel (1)
Maison Close (1)
Monogamy (1)
Obaie (1)
OhMiBod (1)
PantyRebel (1)
pjur (1)
Playwivme (1)
Rianne S (1)
Rimba (2)
Screaming O (1)
Sensuva (4)
Shunga (1)
Sinful (18)
Sportsheets (1)
Swede (3)
System JO (2)
Tailz (1)
Tease & Please (11)
TENGA (3)
Tingletouch Games (3)
Viamax (1)
WaterGlide (1)
We-Vibe (1)
YesforLov (1)
Zestra (2)
Visa alla 145 produkter
Du har sett 48 av 145 produkter
Ladda fler

Förspel både förbereder och förlänger

Varför ska ni ha förspel?

Förspel. En del tycker det är en självklarhet, andra ser det som ett nödvändigt ont, och för ytterligare andra är det en närmast mytisk företeelse. Men vad är det egentligen, och varför ska ni lägga tid på det? Förspel är ett samlande uttryck för alla uppvärmande aktiviteter ni företar före sex. Poängen är att ni ska bli upphetsande, såväl mentalt som fysiskt, så att ni både vill och kan ha fantastiskt sex tillsammans. För sex blir så mycket bättre om kroppen, hela kroppen, är ordentligt uppvärmd innan man börjar.

Det är lätt att bara fokusera på det fysiska, och många gånger blir hela förspelet centrerat runt könsdelarna. Visst kan en quickie, där det i princip bara är pang på rödbetan som gäller, vara nog så tillfredsställande emellanåt. Men tänk efter, var du inte lite upphetsad redan innan ni slet kläderna av varandra? Uppvärmningen måste nämligen inte vara sexuell till sin natur. Tvärtom föredrar många att det inte är det, utan att det snarare fokuserar på sensualitet, intimitet och kontakt.

Börja redan under middagen

Ni kan med fördel påbörja förspelet redan innan ni når sovrummet. Laga en god middag, antingen som en överraskning eller varför inte tillsammans? Tänd levande ljus och sätt på lite sexig musik i bakgrunden, men se till att volymen inte är för hög. Prata med varandra under tiden ni äter. Undvik ytliga frågor och korta svar, koncentrera er på här och nu, istället för att klaga över hur dagen var. Berätta att ni saknat varandra, ta upp småsaker som fick er att tänka på den andra när ni var åtskilda, och dela med er om vad ni fantiserat om under dagen. Det kan låta simpelt, men vi lovar att det lägger grunden för en fantastisk kväll.

Det är inget som hindrar att ni rör vid den andre redan vid middagsbordet. Tåflörta, lägg din hand ovanpå din partners, se varandra djupt i ögonen för beröringsfri kontakt medan ni pratar. När ni ätit färdigt kan ni flytta ert förspel till soffan. Fortsätt konversationen, eller sätt på en film med lite heta scener i. Smek varandra i nacken, på knäna, upp över låren utanpå kläderna. Och kyss varandra, naturligtvis!

När ni vill vara fysiska

Föredrar ni mer kroppskontakt, om det är känslan av hud mot hud som verkligen tänder er, då ska ni naturligtvis inkorporera detta i ert förspel. Det kan vara en fortsättning från filmtittandet, eller så skippar ni The Notebook och går direkt in i sovrummet. Smek varandra utanpå kläderna, kyss långsamt och turas om att klä av den andre. Erotisk massage med sensuella massageoljor är ett utmärkt sätt att både värma upp och slappna av, och därmed perfekt förspel. Ni kan antingen massera varandra, eller låta en av er vara kvällens fokus.

Ett annat populärt förspel är striptease. Det behöver inte involvera en brandstång, utan det handlar bara om man klär av sig långsamt och sensuellt. Låt din partner sätta sig på sängkanten eller i soffan, eller bind fast hen vid en köksstol om ni tänder på det, och låt plaggen falla ett efter ett. Stripteasen kan övergå i t.ex. smek, kyssar och oralsex, och varför inte reta varandra med sexleksaker också, innan ni äääntligen går vidare till samlag. På så vis kan förspel förlänga sexet till betydligt mer än de genomsnittliga 5 minutrarna.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se