Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sexleksaker och pappershjärtan på en rosa bakgrundSexleksaker och pappershjärtan på en rosa bakgrund
Guider
Sexual Wellness Specialist
Uppdaterad:20/01/2022

Så skämmer du bort din partner på alla hjärtans dag

Innehållsförteckning

En del av oss ÄLSKAR att ta varje tillfälle i akt för att bli skämma bort oss själva eller vår partner. Och ingen dag passar väl så bra för detta som Alla hjärtans dag? Andra kanske inte är lika stora fans av att hoppa på amerikanska högtider, oavsett om det är kärlek eller tacksägelse som firas (ja, det är Thanksgiving jag menar).

Men om du räknar när dagarna till den 14 februari så kan du läsa vidare för att ta reda på hur du kan göra Alla hjärtans dag till något extra speciellt för dig och din älskade.

Två personer under ett täcke men bara fötterna syns

Valentin vem?

Låt oss bara börja med att klargöra vem Valentin faktiskt är och vad det egentligen är vi firar.

Går vi långt tillbaka i historien och tittar på hur de gamla romarna firade så bjöd den 14 februari på både offer och kärlekslotterier. Men sådana grymheter var för mycket av det goda för kristendomen och därför utsåg påven Gelasius år 498 dagen till Sankt Valentins dag.

Sankt Valentin var både präst och martyr och tjänade under kejsar Claudius den Onde (japp, så kallades han faktiskt). En härlig pojke som bestämde att man inte kunde vara både gift och en bra krigare, så det skulle helt enkelt vara förbjudet att gifta sig.

Men vår kära Valentin var en äkta romantiker och struntade i det förbudet och vigde unga par i hemlighet (lägg gärna själv till en ljudeffekt av ett innerligt ååååh). 

När Claudius fick nys om detta dömdes Valentin till döden (åååh igen).

Flirt och uppvaktande blev en del av alla hjärtans dag först lite senare efter en dikt skriven av en brittisk poet, medan den kommersiella idén kring Alla hjärtans dag-kort kom till först på 1840-talet.

Traditionellt firande

När jag säger alla hjärtans dag är det förmodligen inte offer, gamla romare och avlidna helgon som dyker upp i ditt huvud.

Det är mer troligt att du tänker på röda rosor, choklad och söta alla hjärtans dag-kort – alltså mycket av det som kommer från firandet av Valentines Day i USA.

Och det är också de traditioner vi har anammat här i Sverige. 

Det är särskilt kvinnorna som gärna går all in i firandet i februari. Det kan bestå av allt från presenter, gester, uppvaktande och fina ord till romantiska dejter eller hotellvistelser.

Vad gör man inte för den man älskar, eller hur?

Psst! Om varken du eller din partner är särskilt romantiska finns det andra dagar att se fram emot. Om du har en penis behöver du inte vänta särskilt länge. Den 14 mars är det nämligenSteak and Blowjob Day, där du kan se fram emot flera härligheter. Om du istället äger en vagina ska du sätta ett kryss i kalendern den 14 april. Då är det nämligen dags att fira Cake and Cunnilingus Day.

"I love u" skrivet med papphjärtan på rosa bakgrund

Jag älskar dig

Tänk att tre små ord kan betyda så mycket. Både när de sägs högt och i det tysta. Vissa av oss tycker att det är naturligt att strössla kärleksförklaringar runt omkring oss, medan andra av oss har ett mindre behov av att höra eller säga det högt.

Men det finns många fler än sätt att än med ord visa sin kärlek. Och Alla hjärtans dag är det självklara tillfället.

Här kommer flera superenkla sätt att visa dina känslor.

Skriv det

Gör som amerikanerna och skriv ett alla hjärtans dag-kort att ge bort till din partner som en skriftlig kärleksförklaring. Du bestämmer själv om du vill låta som äkta poet eller inte. Ett enkelt "jag älskar dig", "Tack för att du finns" eller "Du gör mig glad" kan vara helt perfekt.

Om du inte har köpt ett kort kan ett kärleksfullt meddelande under dagen också ge mottagaren ett leende på läpparna.

Små röda hjärtan i papp, post-its och en penna

Säg det med post-it-lappar:

Vi fortsätter med de skriftliga kärleksförklaringarna. Du behöver fortfarande en penna, men nu räcker det med att ta några post-it-lappar från hemmakontoret. Skriv ner 3, 5 eller 10 (eller 100, om du så önskar) saker som du uppskattar med din partner på var och en av lapparna och sätt upp dem på platser där du vet att de kommer att synas. Det kan vara kylen, sängbordet, instrumentbrädan i bilen eller spegeln i badrummet.

Och när du ändå befinner dig i badrummet kan du passa på att rita ett hjärta i imman på spegeln medan din älskade är i duschen. 

Gör ett blandband:

Om du aldrig har hört talas om ett blandband så är du garanterat yngre än mig (lyckliga du). På den gamla goda tiden fanns det en maskin som vi kallade för bandspelare. Och med ett sådant tekniskt under och lite finmotorik skulle du kunna skapa ett band med alla dina favoritlåtar. 

Dagens motsvarighet till ett blandband måste nästan vara en spellista på Spotify. 

Tänk till ordentligt och hitta den där låten ni dansade till för första gången, kysstes till, er låt, soundtracket till er favoritfilm och så vidare. 

Ni kan ev. lyssna på bandet tillsammans och drömma tillbaka till härliga och romantiska minnen.

En bandspelare, ett kassettband och hörlurar på en rosa bakgrund

Gör något klassiskt:

Det blir sällan fel med blommor och choklad. Om det är gesten eller själva presenterna som betyder mest vet jag inte riktigt (kanske beror det lite på var man befinner sig i sin cykel, för då kan chokladen helt klart vara höjdpunkten).

Du känner din partner bäst. Ska det vara 20 röda rosor och fyllda praliner från Summerbird? Eller passar det bättre med ett fång vackra nejlikor och en Ritter Sport med marsipan? 

En klassiker kan också vara ett gott vin, en ovanlig LP-skiva eller en signerad fotbollströja.

Vägen till hjärtat går genom magen:

Du kan också förklara kärleken till din partner genom att överraska med något extra gott i köket. Om menyn ska bestå av stek, hamburgare, risotto eller korv med bröd är det din älskades smaklökar som får avgöra.

Det viktigaste är att du har lyssnat och ansträngt dig. Kom också ihåg att skapa en fin dukning. Byt ut hushållsrullen (händerna upp om du också har toarullen på matbordet då och då) mot servetter, tänd några ljus och sätt på lite musik. Sätt till exempel på din lista på Spotify om du har gjort en. 

Tips: Är det erotik i luften kan du ev. servera rätter med ostron, ingefära eller honung. Detta är bara några av de livsmedel som är lusthöjande och därmed kan kallas afrodisiaka.

Två glas, en flaska champagne och blomblad bredvid ett täcke

Kärlek i sovrummet

Sovrummet, och speciellt dubbelsängen, är nog det rum och den möbel där de flesta av oss är bäst på att ge kärleksförklaringar. För även om känslolöst sex kan vara helt fantastiskt, så kan sex med någon du älskar vara minst lika bra (you do you, honey!).

Om du har tagit hjälp av ett eller flera av ovanstående tips på romantiska gester, så kan det vara hög tid att fokusera på lite erotik.

Det kan du göra med en kärleksfull, men sexig, present - nämligen sexleksaker. Du hade du nog kunnat gissa dig till!

Jag har valt ut 3 underbara produkter för henne, honom och paret som förhoppningsvis kommer att göra mottagaren glad (på flera olika sätt).

Till henne

Se våra tre förslag på fantastiska produkter för henne som kommer att göra Alla hjärtans dag lite härligare än vanligt.

1: Amaysin Power Uppladdningsbar Magic Wand

En magic wand är nästan ett måste till nattduksbordet. Den mångsidiga vibratorn kan avnjutas under förförande förspel eller solostunder, både genom att lugna ömma muskler eller stimulera klitoris.

2: Womanizer Premium 2 Lufttrycksvibrator

Om du vill skämma bort din partner med sköna orgasmer måste vi bara rekommendera en lufttrycksvibrator. Och här erbjuder Womanizer Premium 2 det bästa av det bästa – både när det kommer till funktion och design.

3: Amaysin Curvy Uppladdnings­bar Rabbitvibrator

Med en böjd rabbitvibrator som Amaysin Curvy stimuleras klitoris och g-punkt på samma gång. Det ger dig möjlighet att uppleva sköna och intensiva, blandade orgasmer som kan kännas ända ner i tårna.

Tre sexleksaker, en ros och blomblad på ett täcke

Till honom

Unna honom någon av dessa tre sexleksaker så lovar jag att han aldrig kommer att glömma bort Alla hjärtans dag igen.

1: MR.MEMBR Explosive Handjob

Ett gammalt hederligt handjobb kommer förmodligen aldrig att gå ur tiden, men du kan göra det ännu mer stimulerande med en flexibel sleeve som denna.

2: Fun Factory Manta Penisvibrator

Den mångsidiga penisvibratorn Manta gör både onani och sex ännu fräckare. Njut av vibrationerna upp och ner längs hela penisskaftet och ta hjälp av händerna, läpparna och tungan. Eller varför inte testa den under samlag? You name it - Manta will please it!

3: Sinful Wild Thing Sexleksaksset

Anus är ett ofta förbisett mecka av känsliga nerver som bara längtar efter att få ta dig hela vägen till klimax. Och de sexleksaker som ingår i Wild Thing-lådan är PERFEKT för att stimulera p-punkten.

Boxen Wild things med tre sexleksaker på ett täcke med blomblad

Till paret

Istället för att bara skämma bort din partner så kan du lika gärna passa på att skämma bort er båda två. Se mina tips på tre härliga överraskningar för par.

1: Amaysin Ribbed Love Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Ett fjärrstyrt vibratorägg som detta är det perfekta redskapet för att ta era erotiska leker ut ur sovrummet och testa något nytt. Med det kan ert förspel utspela sig på bion, i baren eller i köket medan du öppnar ovan nämnda ostron.

2: Sinful This Weekend Sexleksaksset

Denna Weekendbox innehåller sexleksaker och tillbehör som kan skapa den perfekta romantiska och erotiska atmosfären – precis vad Alla hjärtans dag handlar om. Här hittar ni produkter för båda könen och saker som ni kan använda tillsammans i njutbara upplevelser.

3: We-Vibe Chorus App- och Fjärrstyrd Parvibrator

Föredrar ni att stanna kvar i sovrummet? Då är en parvibrator som Chorus perfekt för er. Den kan styras med både fjärrkontroll och app, vilket gör att ni kan använda den även när ni är ifrån varandra. Men den är som allra bäst när den stimulerar er båda två under penetrationssex. Den förs in i vaginan för att stimulera både klitoris och g-punkt. Mannen kommer dock inte att gå miste om något då vibrationerna även når penisskaftet så fort han tränger in.

Boxen this weekend med tre sexleksaker och papphjärtan på ett täcke

Hallå, jag är ju singel!

Kanske är du singel och tycker att Alla hjärtans dag mest är jobbigt, eller så kanske du njuter av ditt sololiv och alla de fördelar som det faktiskt erbjuder. 

Även om Alla hjärtans dag är en dag för turturduvor och relationer kan du fortfarande ta tillfället i akt att överraska en vän, eller dig själv, med några fina ord.

Och skulle du känna för att ge dig själv en erotisk present som de jag tidigare nämnt, så hittar du ett stort utbud att välja på. Oavsett om du har en penis eller vagina.

Två boxar och olika sexleksaker på en rosa bakgrund med papphjärtan

Happy Valentines, kära läsare

Oavsett om du pussar lite extra på din flirt, älskar med din stora kärlek, öser komplimanger över en nära vän eller ger dig själv en kärleksfull kram hoppas jag att du får en minnesvärd Alla hjärtans dag.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful