Pjur Analyse Me Vattenbaserat Anal Glidmedel 100 ml -PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • Pjur Analyse Me Vattenbaserat Anal Glidmedel 100 ml -PRISVINNARE 1

Pjur Analyse Me Vattenbaserat Anal Glidmedel 100 ml -PRISVINNARE

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

169,00 kr

  Produktbeskrivning

  Pjur Analyse Me Vattenbaserat Anal Glidmedel har tillverkats speciellt för att ge dig de bästa förutsättningar för analsex och anal stimulation. Glidmedel innehåller hyaluronan som är fuktgivande så du får en bra glidförmåga som håller längre utan att bli klistrig.

  Pjur Analyse Me Vattenbaserat Anal Glidmedel är neutral i doft och smak samt lämplig för bruk tillsammans med kondomer och sexleksaker av alla material. Vill du uppnå den mest avslappnande upplevelsen rekommenderar vi att du kombinerar det vattenbaserade analglidmedlet med Pjur Analyse Me Anal Avslappnings spray.

  Pjur Analyse Me Anal Glidmedel har testats dermatologiskt och tillverkats i Tyskland. Som alla andra Pjur-produkter innehåller detta glidmedel bara de bästa ingredienser. Pjur vann 2013 en Erotixxx Award för bästa nya produktserie för deras 'Sexy Six' serie som Analyse Me Vattenbaserat är en del av.

  Detaljer

  MATERIAL: Pjur Analyse Me Comfort Water Glide är ett vattenbaserat anal glidmedel.
  STORLEK: 100 ml.
  TESTAT: Ja, dermatologiskt.
  SMAK OCH DOFT: Neutral, mild.
  KONDOM-SÄKER: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska, tyska

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Helt kanon! Riktigt bra glidmedel! Väldigt drygt och varar länge! Både jag och tjejen är överens om, att det är de bästa glidet vi testat för analen!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Bra glid men knepig kork Gillar inte att det är en skruvkork och att man måste klämma ut, blir lite som med ketchup att det blir svårare när det blir mindre i flaskan. Men mycket bra glid, doften är lite diskret men tar bort eventuell doft från rumpan bra. Ett av dom bättre glid jag använt, behövs bara några droppar.
  5 3 1

  Du recenserar: Pjur Analyse Me Vattenbaserat Anal Glidmedel 100 ml -PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.