Pjur Back Door Glide Silikonbaserat Glidmedel 100 ml

Klicka på en bild för att förstora den

 • Pjur Back Door Glide Silikonbaserat Glidmedel 100 ml 1

Pjur Back Door Glide Silikonbaserat Glidmedel 100 ml

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

169,00 kr

  Produktbeskrivning

  Pjur Back Door Glide är ett silikonbaserat glidmedel utvecklat speciellt för analsex och anal stimulering så att du kan få den bästa möjliga upplevelsen. Pjur Back Door innehåller nämligen jojoba extrakt som har en avslappnande effekt och så har den en extra tjock och mjuk konsistens som ger en bra glidförmåga. 

  Pjur Back Door är idealisk för användning tillsammans med sexleksaker av glas, stål och medicinskt plast. Om du vill få en ännu bättre och mer avslappnad upplevelse rekommenderar vi att du använder detta glidmedel tillsammans med Pjur Analyse Me Anal Avslappnings spray.

  Pjur Back Door Glide har testats dermatologiskt och tillverkats i Tyskland. Glidmedlet innehåller bara de bästa ingredienser. Obs! Detta glidmedel får inte användas tillsammans med sexleksaker gjorda av silikon då det kan påverka sexleksakernas yta.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikonbaserat glidmedel med jojoba.
  STORLEK: 100 ml.
  TESTAT: Ja, dermatologiskt.
  SMAK OCH DOFT: Mild och krämig
  KONDOM-SÄKER: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska, tyska

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Pris värd ! En mycket bra och prisvärd produkt som ger mycket glid vid anal stimulering . Den är dryg och glidet håller länge . Lätt att tvätta bort och använda . Fungerar lika bra med sexleksaker som fysisk kontakt . Den fungerar bra att använda i duschen när man vill lyxa till det lite .
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Fin fin Glider fint
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Betyg Lätt att använda
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Prisvärt och hög kvalitet Det ger väldigt bra glid som håller länge. Det luktar knappt någonting, vilket jag tycker är väldigt bra. Det går lätt att tvätta bort det när man är färdig genom att använda sig av vatten, väldigt smidigt med andra ord.

  Det är av det lite dyrare slaget men det är det helt värt. Man får ut mycket mer njutning när man använder produkter av bra kvalitet, vilket detta definitivt är.

  Om man är ute efter ett prisvärt glidmedel av hög kvalitet så är detta definitivt en produkt att prova.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Bra glid helt enkelt Tycker detta fungerar extremt bra. Använt det både för att vara top och bot, känns alltid bra och glidet håller liksom kvar och det torkar inte ut. Det luktar extremt lite vilket är ett stort plus.

  Väldigt bra helt enkelt, lite dyrare än andra men varför snåla när det gäller så lite pengar och det kan bli stor skillnad i njutingen.
  5 4 1

  Du recenserar: Pjur Back Door Glide Silikonbaserat Glidmedel 100 ml

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *