Sex & Mischief BDSM Piska

Klicka på en bild för att förstora den

 • Sex & Mischief BDSM Piska 1
 • Sex & Mischief BDSM Piska 2
 • Sex & Mischief BDSM Piska 3
 • Sex & Mischief BDSM Piska 5

Sex & Mischief BDSM Piska

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

169,00 kr

  Produktbeskrivning

  Letar ni efter en stilfull piska som kan kännas men inte slår alldeles för hårt? Då är denna 81 cm långa BDSM piskan ett riktigt bra val.

  Eftersom piskan inte slår alldeles för hårt är den idealisk för er som gärna vill börja experimentera lite med retande slag.

  Den har ett snyggt handtag i trä med ett snyggt rött och svart nappaskinn. I begge änder av handtaget sitter ett svart band med metallnitar på.

  Piskan består av själva handtaget och en massa nappasnören som ger den ett snyggt bondage utseende. I änden av handtaget sitter en stropp som gör att piskan kan hängas upp på till exempel en krok eller i bältet.

  Denna sexleksakspiskan är en del av Sex & Mischief:s serie av produkter som har skapats speciellt för er som gärna vill börja experimentera med bondage eller BDSM.

  Detaljer

  MATERIAL: Vinyl/nappaskinn och trä.
  TOTALLÄNGD: 81 cm.
  LÄNGD HANDTAG: 16 cm.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Sex & Mischief BDSM Piska

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.