Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr
Rosa sexleksaker och blombladRosa sexleksaker och blomblad
Varumärken
Author
Uppdaterad:29/08/2022

LELO - Den Ultimata Guiden

Innehållsförteckning

Tycker du att estetik och hög kvalitet är viktigt? Vill du att ditt hem ska utstråla skönhet och ha ett genomgående tema, som gärna får följa med hela vägen in i sovrummets hemliga gömmor? Då är de snygga sexleksakerna från svenska LELO som gjorda för dig.

Hos LELO är kvaliteten och det visuella uttrycket ledord. Här handlar det verkligen om crème de la crème av leksaker till vuxna och deras mest intima stunder.

I den här guiden kommer du få lära känna ett av våra favoritmärken lite bättre, samt bli introducerad för några av deras allra bästa produkter för både kvinnor, män och par.

Person ligger ner, ler och tittar på en sexleksak

Vilka är LELO?

Det hela började faktiskt precis här, i lilla avlånga Sverige. LELO såg nämligen dagens ljus i ett litet radhus i centrala Stockholm, och de tre stolta föräldrarna var ingenjören Filip Sedi och designerna Eric Kalén och Carl Magnussen. Det började redan 2003, när denna trio möttes och tillsammans skapade ett märke med designer som skulle komma att revolutionera sexleksaksindustrin.

De tre klyftiga killarna ställde sig nämligen frågan: Tänk om våra mest intima produkter skulle vara lika vackra som dem vi med stolthet visar upp?

I dag har företaget omkring 2000 anställda fördelade över 50 marknader jorden runt. De har vunnit mer än 110 priser, inklusive tre  välrenommerade Red Dot Design Awards. 2016 kunde de även rapportera att det sålts 16 miljoner LELO-produkter världen över, sedan den första modellen, klitorisvibratorn Lily, såg dagens ljus.

Med sådana försäljningssiffror skulle många säker slå av lite på takten och bara njuta av framgången, men så fungerar det inte hos LELO. De drivs fortfarande av en omättlig nyfikenhet på hur man kan kombinera modern teknik, estetik och njutning på bästa sätt.

De har funnit sitt kall i att alltid tänka nyskapande för att hitta innovativa sätt att föra in njutning i folks hem. Alltid i snyggt designat fodral, som inte liknar konventionella sexleksaker.

Alla deras vackra produkter har tydlig prägel av märkets skandinaviska rötter. Designen är stilren och estetiskt tilltalande, med rena linjer och gärna ett lite organiskt uttryck med mjuka former som imiterar kroppens naturliga kurvor.

Rosa och svarta sexleksaker

Vilken typ av LELO sexleksaker finns det?

Även om det kan vara frestande att specialisera sig på ett område och fokusera på bara en målgrupp, har LELO valt att låta en bred kundbas få glädje av deras kompetenser. De producerar nämligen sexleksaker till både kvinnor, män och par, samt erotiska tillbehör som många av oss förmodligen redan har liggandes i nattduksbordet.

Du hittar allt från exklusiva lufttrycksvibratorer och effektiva knipkulor, till testvinnande glidmedel, penisringar, parvibratorer och mycket annat i LELOs produktportfölj.

Och man får faktiskt knappt lov att prata om LELO utan att även nämna deras revolutionerande kondomer HEX. LELOs team av duktiga ingenjörer spenderade hela 7 år på att utveckla en extra stark kondom, som inte kompromissar med känslan. De designade en banbrytande inre struktur uppbyggd av hexagoner, vilket bidrar till en starkare kondom som inte spricker alls lika lätt.

Person håller ett vitt paket med kondomer i handen

Som du säkert förstår finns det massor av bra anledningar att införskaffa sexleksaker från LELO. Men vad ska du börja med, när det nu finns så många godsaker att välja mellan? Vilka är bäst?

Ta det lugnt, vi har lösningen. Låt oss presentera de tre bästa produkterna för kvinnor, män och par, så att du kan hitta den som passar dig, eller dig och din partner, perfekt.

Topp 3: Sexleksaker för kvinnor

Läs vår djupgående beskrivning av de tre bästa och mest populära sexleksakerna till kvinnor från LELO.

LELO Ella - G-punktsdildo

G-punkten och dess många fördelar är numera en ganska dåligt bevarad hemlighet, och varje dag njuter många kvinnor av att tillfredsställa denna underbart känsliga punkt. Men många tycker också att den är svår att hitta, och ännu svårare att träffa om och om igen för att få den önskade stimulansen.

Med Ella G-punktsdildo är de krökta fingrarnas dagar räknade. Dess mycket specifika, böjda utformning gör det lätt att träffa rätt, samtidigt som den flata spetsen ser till att upplevelsen blir både bekväm och njutbar.

Ella är naturligtvis täckt av superläckert silikon, vilket ger den en lyxig och silkeslen yta. Vill du "bara" ha vaginal stimulering kan du med fördel vända på dildon och föra in den spetsigare änden. Ännu ett bevis på hur genomtänkta alla produkterna från detta populära svenska märke verkligen är.

Person ligger ner med händerna över huvudet och en sexleksak i handen

LELO Sona Cruise - Lufttrycksvibrator

Lufttrycksvibratorn är verkligen sexleksaksindustrins It-girl nuförtiden, så naturligtvis kan LELO hänga med denna klick också. Sona Cruise är på många sätt själva essensen av märket. Den har den senaste, banbrytande teknologin från lufttrycksvibratorer, innesluten i fantastiskt vacker design med organisk utformning, metalliska detaljer och fräscha, moderiktiga färger.

Med hjälp av effektiva ljudvågor stimulerar Sona Cruise din klitoris utan att du drabbas av "vibratoröverkänslighet", vilket innebär att du kan få multipla orgasmer. Vågorna av njutning fortplantar sig genom alla delar av din klitoris, även de inre förgreningarna som du kanske inte ens känner till. Stimulatorn får sitt namn från sin innovativa ‘cruise control’-funktion, som ser till att styrkan förblir densamma oavsett hur hårt eller lätt du trycker den mot din klitoris.

Sona Cruise är inte den enda effektiv och vackra lufttrycksvibratorn i LELO familjen. Den har faktiskt tre systrar: Sona, Sona 2 och Sona 2 Cruise. Du kan läsa mer om dem på deras respektive produktsidor och välja vilken som passar dig bäst.

Rosa sexleksak och blomblad på ett bord

LELO Soraya 2 - Uppladdningsbar Vibrator

Idag har de flesta kvinnor antingen hört talats om, eller själva stiftat bekantskap med, rabbitdildon. Den är en riktig bästsäljare och älskad världen över. Med Soraya 2 får du en lyxversion av denna populära dildovibrator, där designen verkligen fått lov att stå i fokus. Men det betyder inte att funktionaliteten har blivit lidande. Tvärtom. Soraya 2 har till exempel ett praktiskt handtag i bottnen, som gör det lätt att hålla den på plats under lekens gång.

Vibratorns speciella utformning är utvecklad mot bakgrund av ultraljudsundersökningar av kvinnans intima anatomi. Den är skapad för att säkerställa att den inre stimulatorn träffar alla g-punkter så gott som det överhuvudtaget går - trots att anatomin varierar från kvinna till kvinna. Av samma anledningen är den yttre stimulatorn extra flexibel, så att den anpassar sig efter din unika kroppsform och alltid träffar klitorisområdet.

De två stimulatorerna, den yttre och den inre, kan kontrolleras var för sig, så att du får skräddarsydd stimulans som hjälper dig få en dubbel orgasm från både klitoris och g-punkten.

Person håller en lila sexleksak framför sitt bröst

Topp 3: Sexleksaker för män

Läs vår djupgående beskrivning av de tre bästa och mest populära sexleksakerna till män från LELO.

LELO Hugo - Prostatavibrator

Hugo är en lyxig prostatavibrator som på många vis representerar en helt ny inställning till manlig njutning. Produkten kan öka styrkan och intensiteten på mannens klimax med upp till 33 procent. Det måste ändå sägas vara värt att testa!

Prostatan, och anal stimulering i allmänhet, är för många män ett ganska tabubelagt ämne. Det är synd och skam, för prostatan är kan vara en källa till djupa och enormt explosiva orgasmer. Med sina två motorer och stimulatorer träffar Hugo mitt i prick mot din prostata, samtidigt som den stimulerar din känsliga mellangård.

Även här ligger designen på toppnivå med läckra material, mjuka rundande linjer och metalldetaljer på både Hugo och hans fjärrkontroll. Fjärrkontrollen använder sig av den banbrytande SenseMotionTM-teknologin, som nästan gör knapparna överflödiga. Den registrerar nämligen fjärrkontrollen rörelser och använder dessa för att kontrollera prostatavibratorn. Hugo är verkligen designad med den gadget- och designbesatte mannen i åtanke.

Person i underkläder håller en sexleksak på pekfingret och en annan sexleksak i andra handen

LELO F1S V2 Red Pleasure

Om Hugo vänder sig till gadgetglada män, då är onaniprodukten F1s V2 till mannen med körglädje i blodet och IT i hjärtat. Den är perfekt till dig som älskar att nörda och dyka riktigt djupt ner i dina intressen. Här får du dessutom en stor portion kroppslig njutning på köpet med din hobby.

F1s är inspirerad av racerbilar, vilket tydligt avspeglas i både namnet och den svart/röda looken. För att inte tala om den tillhörande appens kontrollsystem, som är designat för att lika en hastighetsmätare.

Men extrautrustningen slutar inte här. F1s V2 är nämligen världens första onaniprodukt med ett Software Development Kit (SDK). Det innebär att du, om du är lite tekniskt lagt, faktiskt kan designa din helt egna app till produkten.

Person i underkläder och skjorta håller en masturbator i varje hand

LELO Tor 2 - Uppladdningsbar Penisring

Fördelarna med att använda en penisring är många. Du får en hårdare erektion, som dessutom varar längre eftersom blodet inte kan flöda tillbaka till kroppen. Penisringen Tor 2 är dock mycket mer än bara en vanlig penisring. Det kan ses i den läckra designen, som tydligt visar att här har vi fått tag i en produkt av riktigt hög kvalitet.

Tor 2 är utvecklad med speciellt fokus på ökad komfort, och sitter precis där den ska så att den även ger din partner maximal njutning. Penisringen gömmer nämligen på 6 olika vibrationsinställningar, som både fortplantar sig genom ditt skaft och kan kännas mot din partners klitoris.

Som med alla LELOs övriga produkter har man också tänkt på funktionaliteten under användning. Knapparna är därför placeras på ett sånt sätt att du, eller ni, lätt kan växla mellan inställningarna även mitt under samlaget. Med Tor 2 får du en liten produkt som garanterat kan ge både dig och din partner stor njutning.

Person sitter och lutar sig mot en vägg med en penisring på sitt pekfinger

Topp 3: Sexleksaker för par

Läs vår djupgående beskrivning av de tre bästa och mest populära sexleksakerna till par från LELO.

LELO Smart Wand Large 2

Här har du en produkt som verkligen genomsyras av allt det bästa från detta svenska märke. De karaktäristiska moderiktiga färgerna, metalldetaljerna och den smarta utformningen bidrar alla till den får det rätta utseendet och hög funktionalitet. Som grädde på moset är kvaliteten i topp, både vad gäller de inre vibrationerna och materialet som täcker dem.

Smart Wand Large 2 är LELOs version av den välkända klassikern Magic Wand. Den här modellen är dock ergonomiskt utformad, så den ligger perfekt i handen när ni vill skämma bort varandra med ljuvlig massage, eller kasta er ut i orgasmfyllda lekar.

Som vanligt har LELO tänkt på allt, så deras Smart Wand är naturligtvis både vattentät, uppladdningsbar och gömmer på massor av vibrationsmönster och olika nivåer. Det flexibla huvudet gör det också lätt att massera eller egga precis där ni har lust att göra så.

Svart sexleksak och kristaller på ett bord

LELO Lyla 2 - Trådlöst Vibratorägg

Vi är som sagt inte de enda som fått upp ögonen för LELO och deras fantastiska produkter. Detta vibrerande ägg ett bra exempel på att även danskarna har fattat grejen. Lyla 2 har nämligen utsetts till bästa trådlösa vibratorägg av ekstrabladet.dk, där det fick 6 stjärnor av 6 möjliga.

Ägget är perfekt till erotiska lekar mellan lakanen, men även en perfekt följeslagare utanför hemmets trygga vrå. För upp ägget i slidan, lägg fjärrkontrollen i fickan och vips så är ni redo för trådlösa lekar ute bland folk. Med Lyla 2 kan ni vara säkra på att ingen upptäcker vad ni sysslar med - det är nämligen världens mest tystlåtna trådlösa vibratorägg.

Även här har skaparna taget användning av SenseMotionTM-teknologin och inkluderat den i fjärrkontrollen. Det innebär att vibratorn kan kontrolleras på ett mycket diskret sätt, bara genom att vippa på fjärrkontrollen medan den ligger kvar i byxfickan. En sak är säker - Lyla 2 leker gärna tredje hjul på era framtida romantiska dejter.

En naken mage med en rosa sexleksak och blomblad på

LELO Tiani 3 - Fjärrstyrd Parvibrator

Tiani 3 är en innovativ parvibrator, som kan ge stor njutning åt er båda. Den placeras med den mindre armen inne i kvinnan, medan den andra änden skämmer bort hennes yttre klitorisområde med milda eller kraftiga vibration, allt efter behov och önskemål.

När mannen tränger in i kvinnan kan även han känna av vibrationerna, eftersom de fortplantar sig genom hans skaft. Vibrationerna kontrolleras lätt via den smarta SenseMotionTM-fjärrkontrollen, så ni kan själv avgöra hur kraftig stimulans ni vill ha.

Person håller en sexleksak och dess fjärrkontroll framför sig

Köp sexleksaker från LELO hos Sinful

Nu kan det väl inte längre råda några tvivel - det här fantastiska märket har helt underbara produkter. Här har vi gett vår input på 9 av deras bästa sexleksaker.

Har du inte hittat din nya vackra lekkamrat ännu, då bör du gå på upptäcktsfärd bland det resterande utbudet av deras lekfulla produkter inne på vår hemsida.

Vi lovar att du inte kommer ångra den dag du stiftade bekantskap med LELO.

Fler artiklar

  Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Fri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful