Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Spekulum

Spekulum och anoskop är inte bara nödvändiga redskap på läkarmottagningen, utan också effektiva och kinky sexleksaker som kan ge intensiv njutning. Med ett spekulum eller ett anoskop kan du avnjuta den kittlande känslan av att vara helt utlämnad åt din partner med fri tillgång till din innersta kärna, och möjligheten att göra precis vad han/hon vill med dig.

Spekulum ger läkarleken nya dimensioner

Ska vi leka doktor?

Fantasier kring läkarbesök och medicinska instanser involverar ofta element som dominans och underkastelse. Läkaren är en myndig person med pondus som kontrollerar situationen fullständigt, medan patienten underkastar sig doktorns auktoritet, även om det ibland innefattar närmast förödmjukande handlingar. Det är upp till deltagarna att avgöra hur scenariot ska utspela sig och om det att “gå till doktorn” ska vara en trevlig, oroande, rolig eller kanske smärtsam upplevelse. Men som i alla former av kinky lekar är det viktigaste att båda parterna samtycker till leken, och att det hela hålls inom de avtalade ramarna.

Spekulum är ett viktigt verktyg vid framför allt gynekologiska undersökningar, men kan i vissa fall användas för att inspektera anus också. Få saker känns så kliniskt påträngande som när kallt stål glider in i och öppnar upp slidan eller anus. Precis den känslan är för många ett viktigt inslag i leken, eftersom det tvingar dig att avslöja något extremt intimt för andras blickar. Att användningen av ett spekulum möjliggör mängder av olika former av penetrationer, med allt från fingrar och mindre sexleksaker till vätskor av alla slag, gör bara det hela ännu mer upphetsande för många.

Om du tänder på medicinska lekar, då hittar du ett par olika spekulum och anal speculum i Sinfuls sortiment. De håller hög kvalitet och hjälper dig uppnå den rätta kliniska känslan under dina lekar. Välj ut det du gillar bäst och använd det på din favoritpatient, eller lämna över det till din högst privata läkare och be om en extra intim undersökning.

Äkta handling med spekulum

Spekulum kan alltså användas både analt och vaginalt. De två instrumenten är väldigt lika varandra, men formen på själva delen som förs in skiljer sig åt något. På vaginala spekulum är den oftast bredare och trubbigare än på sina anala motsvarigheter. Ett anal speculum har istället en avsmalnande spets, men toppen är fortfarande rundad för att inte bli obekvämt. Modellerna kan också ha olika typer av skruv- eller låsmekanismer, som reglerar hur instrumentet spänns upp och låses fast i öppet tillstånd.

Med instrument av stål eller hårdplast är det viktigt att komma ihåg ordentligt med glidmedel. Används spekulumet vaginalt är vanligt vattenbaserat glidmedel ofta mer än tillräckligt, men föredrar du silikonbaserade versioner går det lika bra. Leker ni med ett anal speculum är det däremot en bra idé att investera i ett bra analglidmedel, eftersom det ofta har en tjockare och mer trögflytande konsistens. Anus har ingen egen lubrikation överhuvudtaget, så det är viktigt att alltid använda rikligt med smörjmedel vid alla former av anallekar. Om inte är risken stor att de känsliga slemhinnorna tar skada.

Andra praktiska tillbehör vid medicinska lekar av det här slaget är t.ex. latexlakan som skyddar diverse ytor från vätskor av olika slag, latexhandskar till läkaren eller sjuksköterskan och lavemang, analduschar etc. till förberedelse. En del gillar också att inkludera dilatorer eller olika former av pincetter och andra leksaker för smärtstimulering. Ni hittar detta och mycket mer i Sinfuls fetishsortiment.

Förverkliga fantasin med anal speculum

Precis som i många andra kinky lekar, är den psykologiska dimensionen i läkarlekar minst lika viktig som den fysiska. Förberedelserna inför ett scenario blir därför väldigt viktiga, eftersom de ofta hjälper deltagarna att gå djupare in i sina roller. Detsamma gäller de verktyg och tillbehör som används för att understödja det hela. För att få ut mesta möjliga av dina rollspel, bör du därför investera i kvalitetsinstrument.

Om denna typ av lekar tilltalar dig mycket, och du har turen att bo på en större ort, då kan du förmodligen hitta en BDSM-förening eller klubb med egna lokaler och faciliteter. Många gånger finns det till och med rum reserverade för lekar av våtare slag, och det är inte alls ovanligt att du här hittar exempelvis en gynekologstol som kan användas till doktorslekar. Av hygieniska skäl kan det vara en bra idé att ta med egna leksaker. Doktorsväskan bör också innehålla allt annat ni behöver: latexhandskar, glidmedel, vaginala och anala spekulum och kanske även ett Wartenberg pinwheel, lite bondageutrustning, det som behövs för att ge patienten ett enema, eller vad ni än tänder på. I grund och botten är det bara er fantasi som sätter gränserna, så länge som ni båda är med på vad som ska ske. 

Kliniska lekar kan naturligtvis också genomföras hemma i den egna sängkammaren, eller kanske i badrummet. Då krävs kanske lite mer fantasi för att få till samma stämning, men leken kan också anpassas så att den passar perfekt till just dig och din partner. Ta gärna en titt i Sinfuls stora fetischkategori om du behöver extra inspiration.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful