Så väljer du vattentät vibrator

Tänder du på tanken av en fräck lek i duschen? Sinful.se har flertalet av både vattentäta vibratorer och fräcka produkter till duschen, som du kan använda för att förverkliga din fantasi. Läs guiden och kom fram till vilken vattentät vibrator som passar just dig. 

Hur vet jag om min vibrator är vattentät?

Inte alla vibratorer är vattentäta, så innan du tar med din vibrator in i duschen, är det viktigt att kontrollera om den är ämnad att bli använd under vatten. Vattentäta vibratorer har en speciell försegling, som håller vattnet ute när vibratorn är under vatten.

Du kan se om din vibrator är vattentät i produktbeskrivningen och under produktdetaljer. Om det däremot står ”stänktät”, eller något liknande, betyder det att vibratorns icke-elektroniska delar kan tåla att försiktigt bli rengjorda, men att de inte bör bli nedsänkta i vatten. Vi har samlat alla vattentäta vibratorer under kategorin ”Vattentäta Vibratorer” under ”Kvinnor” och ”Vibratorer” så att du lätt och snabbt kan utforska vårt stora utbud.

Alla vattentäta vibratorer har en gummiring i gängan, som förhindrar vattnet från att tränga in, förutsatt att bottnen är ordentligt åtskruvad. Tappar du bort denna gummiring, är vibratorn inte längre vattentät och bör därför inte bli använd under vatten. Många moderna vibratorer har denna gummi-försegling inbyggd i bottnen, men läs alltid manualen för säkerhets skull, för att trippelchecka om vibratorn är vattentät.

Vilka typer av vattentäta vibratorer finns det?

Det finns vattentäta vibratorer i alla storlekar, färger och former, så med hög sannolikhet finns det en vattentät vibrator som passar till just dig. Om du gärna vill vara diskret när du leker i duschen, så kan en vattentät-bullet-vibrator som till exempel Rocks Off 80mm, vara vibratorn för dig. Det är en kraftig och ljuddiskret klitorisvibrator som är så liten i storleken att den lätt kan komma med i necessären när du är i farten. Föredrar du en mer intensiv stimulering? Prova då en vattentät rabbit vibrator som till exempel The Rabbit från Loving Joy. Den masserar din slida med sitt roterande skaft och sina roterande pärlor samtidigt som kaninöronen stimulerar din klitoris.

Det finns självklart vattentäta vibratorer till män, till exempel den stimulerande Fun Factory Cobra II eller Rocks Offs serie med prostata vibratorer.

Eller med en vibrerande penisring som ni båda kan njuta av i duschen? Ni kan till exempel använda er av Owow Från Screaming O, som skämmer bort er med både härliga vibrationer samtidigt som han får en hårdare erektion. Eller varför inte prova en parvibrator från We-Vibe som stimulerar er båda?

Har du behov för mer hjälp?

Du är alltid välkommen att kontakta oss per telefon 0410-880213 eller på vår kundtjänst, service@sinful.se. Vi är alltid redo med goda råd och vägledning.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Amaysin (6)
baseks (3)
Dame Products (2)
Fun Factory (4)
Intimina (1)
Je Joue (1)
Lelo (2)
LELO (2)
Lovense (5)
Rocks Off (4)
Sinful (25)
Swan (1)
Velve (1)
We-Vibe (4)
Visa alla 61 produkter
Du har sett 48 av 61 produkter
Ladda fler
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se