Vibrerande Strap-on

Med en vibrerande strap-on kan du och din partner få en ännu fräckare upplevelse än ni är vana vid, även om ni brukar använda vanliga strap-ons. En vibrerande strap-on kommer ge njutningen en ny dimension och ta den fräcka strap-on leken till nya nivåer. I vårt stora utbud hittar du set med både harness och dildo, samt leksaker som du kan använda tillsammans med ditt favoritharness.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
CalExotics (1)
Fetish Fantasy (4)
Fun Factory (1)
King Cock (1)
Mixed (1)
NMC (1)
Strap U (5)
Tantus (3)
You2Toys (2)
Visa alla 22 produkter

Vibrerande strap-on - den ultimata leksaken till fräcka lekar

Alla kan vara med och leka

Vet du vad en vibrerande strap-on är? Om svaret är nej är det hög tid att du tar reda på det. Stap-on lekar öppnar nämligen upp en helt ny värld av spännande (och fräcka) möjligheter för både dig och din partner. En vibrerande strap-on är en vibrerande dildo som fästs i ett harness. Den ene tar på sig harnesset och penetrerar sedan den andre med den ditsatta dildon. Därmed får ni många möjligheter att utforska varandras kroppar och sexuella preferenser, och denna typ av lekar kan därför vara en källa till njutning för många par.

Det geniala med denna typ av leksak är att den kan användas av såväl två kvinnor och två män, som av en kvinna och en man. Med hjälp av strap-ons kan man nämligen penetrera sin partner även om man inte har en penis, och med hjälp av ett harness kan penetrationen ske på samma sätt som med den “äkta varan”. Den mest uppenbara målgruppen för dessa leksaker är förmodligen två kvinnor, eftersom de kan använda dem till att penetrera varandra med, men män kan naturligtvis också få sig en riktigt pirrande upplevelse. En vibrerande strap-on berikar upplevelsen med ytterligare en dimension, när vibrationerna sprider sig genom hela ens inre.

Hitta er perfekta vibrerande strap-on

Oavsett om man har testat en vibrerande strap-on tidigare eller inte, så kan det vara svårt att veta exakt vilken man ska välja. Om det är första gången ni ska experimentera med sexleksaker av det här slaget, då kanske ni föredrar att använda en mindre variant. Är ni däremot vana vid att penetreras - vare sig det är analt eller vaginalt - kan en större dildo ge mer njutning. Ni hittar både stora och små modeller här på Sinful.se, och det finns också varianter som även stimulerar klitoris, samt dubbeldildos som ger mottagaren både anal och vaginal stimulans på en och samma gång.

Vibrerande strap-ons kan dock lite mer än sina mer stillatigande kusiner. Med pirrande rörelser stimuleras de intima områdena på ett sätt som inte ens en äkta penis klarar av. En vibrerande strap-on kan dessutom stimulera den som penetreras utvändigt också. När både klitoris och g-punkten får ta del av vibrationerna, kan mottagen få riktigt kraftiga orgasmer - om och om igen. Och de flesta varianterna har flera olika vibrationsinställningar, vilket innebär att ni kan skräddarsy stimuleringen till just era behov och få en ännu fräckare upplevelse.

Fräcka upplevelser utanför sovrummet

De flesta vibrerande strap-ons på den här sidan är batteridrivna, men trots det finns det flera vattentäta modeller att välja bland. Därmed kan ni flytta ut leken ur sovrummet och t.ex. ha det lite mysigt i duschen eller badkaret, där det varma skvalpande vattnet blir en del av upplevelsen. Som en extra bonus vet ni att en vattentät vibrerande strap-on inte tar skada av glidmedel, eller när den blir våt på grund av era naturliga kroppsvätskor.

Om ni vill piffa till sexlivet ännu mer kan ni naturligtvis ta med er vibrerande strap-on när ni åker till sommarhuset, ut i skärgården eller på utlandsresa. Njut av nya omgivningar och varandra på samma gång, och använd tiden till att utforska vad ni gillar bäst och vad som känns skönast just idag. Tänk bara på att om ni väljer en strap-on utan inkluerat harness, då måste ni också hitta en sele som passar till den. Fördelen med att köpa de två separat är att ni kan mixa och matcha utrustningen efter era behov och önskemål. Skaffar ni ett justerbart harness kan ni dessutom använda det till flera olika dildos, och därmed stimulera varandra på olika vis från gång till gång.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se