Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
  • Snabb och diskret leverans
  • Gratis frakt - Endast idag!

Dubbel Strap-on

Kan ni inte få nog av era fräcka strap-on lekar? Ta det hela till nya nivåer med en strapless strap-on. Den består av två penetrerande delar, vilket innebär att båda parterna kan njuta samtidigt. En dubbel strap-on kan också ha två delar som båda penetrerar mottagaren.

En strapless strap on maximerar er gemensamma njutning

Strapless strap on: njut känslan av att penetrera varandra samtidigt

I många parförhållanden är det vanligtvis bara en partner penetrerar, medan den andra enbart blir penetrerad. I heterosexuella förhållanden är det ju t.ex. vanligen mannen som penetrerar kvinnan, eftersom det oftast är han som har utrustningen till detta.

Men det är faktiskt inte helt ovanligt att rollerna penetrerare vs. penetrerad förblir relativt fasta även i homosexuella relationer. Många par utvecklar lätt bestämda roller som givare och mottagare, och avviker sedan sällan eller aldrig från dessa. Denna rigiditet kan resultera i att sexlivet blir lite rutinartat och småtråkigt, och många vänder därför blickarna mot erotiska leksaker, för att ge samlivet en frisk fläkt.

En favorit hos många par är en strapless strap on. En “enkel” strap on består oftast av en harness dildo som sitter fast i ett strap on harness, och som därmed kan användas för att penetrera en partner åt gången. Fördelen med en strapless strapon är att är att båda parter kan penetreras samtidigt, varpå båda två kan uppnå njutning utan att behöva byta mellan vem som är givare och vem som är mottagare.

De flesta strapless strapons har en del som förs in i givaren, och en som förs in i mottagaren. Det gör att de passar utmärkt till heteropar som vill experimentera med pegging, men också till samkönade par som vill kunna penetrera varandra.

Fräcka lekar utan sele med en dubbel strap-on

Det finns också versioner av den omtyckta sexleksaken som kommer med en dildo och en analplugg - till glädje för både hetero- och homopar. En del strapless strap ons kommer rent av med en dildo och två pluggar, som alltså penetrerar hela tre öppningar på en gång.

Ytterligare andra modeller kommer med två distinkta dildos, och passar därmed perfekt till lesbiska par. En strapless strap on med två dildos placerade vid sidan av varandra är dessutom perfekt till singlar. De två dildosarna kan användas till att penetrera två öppningar samtidigt, eller för att få otroligt fyllande och tillfredsställande dubbelpenetration.

Oavsett vilken typ ni föredrar att leka med, kommer ni kunna uppleva en helt ny värld av njutning, när ni båda penetreras samtidigt. Om ni vill ge det hela ytterligare en extra dimension, testa då en dubbel strapon med vibrator.

På så vis får hela upplevelsen en härligt vibrerande känslan, som kan ge er ännu mer intensiva gemensamma orgasmer. Men oavsett vilken typ, modell eller variant ni väljer, så kommer en dubbel strapon att ge er minst dubbelt så mycket njutning.

Hur använder man en double strap on - og vilken ska man välja?

Till skillnad mot vanliga strap-ons, som ju oftast skall placeras i ett harness, så är de flesta strapless strap ons tänkta att användas utan sele. En så kallad “strapless strap on” hålls på plats av bäckenbottenmuskulaturen, och behöver därför inte fästas runt midjan eller höfterna med hjälp av remmar och rep.

Många par föredrar en strapless strap on, eftersom det ger en mer intensiv penetration när bäckenbottenmusklerna aktiveras på ett helt annat sätt. En double strap on med harness kan dock vara en bra startpunkt för er som inte har provat på dubbla varianter tidigare, samt om ni som känner att ni saknar den nödvändiga styrkan i bäckenbotten.

För att göra strap-on-leken ännu fräckare, rekommenderar vi att ni applicerar ordentligt med glidmedel på alla de delar som ni tänker föra in i era kroppar. På så vis får ni bättre glid på alla rörelser, och vilket faktiskt ger en ännu mer pirrande upplevelse.

Tänk på att välja et vattenbaserad glidmedel om ni använder en double strapon av silikon, eftersom silikonbaserade glidmedel riskerar förstöra leksakens yta. Vi rekommenderar också att ni alltid rengör era leksaker med en sexleksaksrengöring, varje gång ni har lekt med dem. Tar ni hand om dem ordentligt håller de nämligen bättre, så att ni kan njuta av dem längre.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful