Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr
Kvinna öppnar en Sinful julkalenderKvinna öppnar en Sinful julkalender
Nyheter
Author
Uppdaterad:07/09/2023

Erotisk julkalender för henne

Innehållsförteckning

Köp en sexig julkalender till henne och fyll december med njutning, spänning och kärlek. Det kommer att bli en jul ni sent kommer att glömma.

Sinful älskar vi julen. Den fantastiska högtiden där fokus ligger på presenter, överraskningar och mysiga stunder med våra nära och kära. En tid full av traditioner, som vi värnar om år efter år. En av de nyare traditionerna, som också har förändrats mest under de senaste åren, är utan tvekan julkalendern.

Tidigare var den bara till för de yngsta familjemedlemmarna, eftersom de hade svårt att klara av väntan fram till julafton, men som tur är har det förändrats. 

Nu kan du nämligen också köpa en sexig julkalender till henne, där det erotiska innehållet kommer att fylla december med överraskningar, njutning och sex. Om du är redo för en jul som är lite mer busig än vanligt har du kommit till rätt ställe. 

Du kan läsa mer om dina alternativ härunder, men om du vill veta lite mer om innehållet kan du ta en titt ännu längre ner. Där går vi in lite mer på djupet om de fem olika varianterna som du kan välja mellan när du ska köpa en sexig julkalender till henne.

Sinful Original Julkalender

Sinful Original Julkalender

Sinful Premium Julkalender

Sinful Premium Julkalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Kvinnor

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Kvinnor

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Deluxe Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Deluxe Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Premium Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Premium Julkalender

Skapa förförande stunder med en erotisk julkalender för kvinnor

Skulle du vilja överraska din partner med 24 små presenter som kan hjälpa er att räkna ner dagarna till julafton, men är osäker på vad det kan vara? Oroa dig inte! Vi ger dig inte mindre än fem fantastiska förslag på en sexig julkalender för kvinnan som du älskar allra mest.

På Sinful har vi under de senaste åren utvecklat och producerat julkalendrar för vuxna som med sitt erotiska innehåll har sett till att årets sista månad också blivit årets busigaste. Och det här året är såklart inget undantag.

Med en sexig julkalender till henne får både du och din partner en liten paus från vardagen, som just i december ofta är fylld med en hel del praktiska sysslor. Och det kan faktiskt vara en väldigt bra investering för ert förhållande. Det är i alla fall den feedback vi får från våra kunder varje år.

Det är många par som hör av sig till oss och berättar att vår julkalender för kvinnor har fungerat som ren parterapi. De har börjat prata mer öppet om sex, vad de önskar och deras fantasier - och detta har också smittat av sig på vardagslivet, eftersom de nu kommunicerar ännu bättre.

Tycker du också att en erotisk julkalender till henne låter fantastiskt är det bara att läsa vidare. 

Sinful julkalender med många små julklappar

Nu ska vi titta närmare på de fem olika alternativen som du kan välja mellan när du vill skämma bort din partner med en sexig julkalender för henne.

 • Sinful Original Julkalender
 • Sinful Premium Julkalender
 • Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Kvinnor
 • Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julkalender
 • Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julkalender

Som du kan se finns det hela fem olika alternativ och även om det kan verka förvirrande just nu så hjälper vi dig att hitta rätt variant.

Om du vill ha en traditionell sexig julkalender till henne som innehåller 24 erotiska överraskningar så ska du satsa på antingen Sinful Original eller Sinful Premium. Vilken modell du ska välja beror lite på er erfarenhetsnivå, men det kommer vi tillbaka till senare. Där kommer du också att få nosa lite på innehållet.

Om du hellre vill ha en erotisk julkalender till henne där ni bara öppnar en lucka i veckan istället för varje dag, så är det Four Weeks Deluxe eller Four Weeks Premium du ska titta närmare på. De innehåller något färre produkter, men de är å andra sidan superexklusiva så du får fortfarande mycket för pengarna.

Om du bara vill skämma bort din partner eller om ni är två kvinnor i ert förhållande så är det 12 Days för Kvinnor som du ska välja. Som namnet antyder innehåller den här sexiga julkalendern för kvinnor en massa härliga överraskningar som kommer att skicka henne till sjunde himlen.

Fortsätt läsa för att få en längre introduktion till de fem alternativen som alla endast finns tillgängliga i ett begränsat antal. Så hur länge törs du vänta med att köpa en erotisk julkalender till henne?

En kvinna och en man står nära ihop i ett kök och tittar på varandra

Erotisk julkalender för henne: De 5 alternativen

Nu kan vi snart inte hålla dig på halster längre. Vi har ju lovat att vi ska gå in lite mer på djupet med de olika alternativen, så nu gör vi det. Läs vidare och hitta en sexig julkalender för henne som du älskar och bryr dig om.

Sinful Original Julkalender

Den populära Sinful Original har blivit den mest sålda erotiska kalendern för par i hela Skandinavien. Den har sålt slut på rekordtid flera år i rad.

Den här version riktar sig framför allt till par som har liten eller ingen erfarenhet av sexleksaker. Så om du och din partner var en av de lyckliga som lekte er igenom vår Sinful Original Julkalender förra julen och du nu vill hitta en ny sexig julkalender till henne i år så rekommenderar vi att du väljer vår exklusiva Sinful Premium Julkalender.

Som vi lovade tidigare avslöjar vi lite av innehållet i den här erotiska julkalendern för kvinnor. Bakom de 24 luckorna hittar ni massor av produkter för både henne, honom och några som ni kan njuta av tillsammans. 

För att vara exakt så finns det 13 härliga sexleksaker, fem erotiska tillbehör och sex produkter inom mjuk bondage som kan tända en extra gnista i sovrummet.

Kort sagt är det den perfekta decemberpresenten när du letar efter en erotisk julkalender till henne.

Sinful Original Julkalender med olika sexleksaker

Sinful Original innehåller olika produkter i följande kategorier

 • 13 sexleksaker för vagina, penis och mycket mer
 • 5 erotiska tillbehör som gör upplevelsen lite härligare
 • 6 produkter inom mjuk bondage som erbjuder er spännande upplevelser

Vi vill vara säkra på att du väljer den perfekta versionen av en erotisk julkalender till henne. Därför bjuder vi på en liten smygtitt på några utvalda produkter från julkalendern så att du kan se om det är den du vill skämma bort din partner med.

Julkalendern kommer i en begränsad upplaga, så om du gillar innehållet du ser här nedanför kan det vara en bra idé att beställa hem den direkt.

I Sinful Original kan du bland annat se fram emot dessa fem produkter.

1. Sinful Mini Silver G-punktsvibrator

Den här lilla och superpraktiska vibratorn har ett böjt huvud som är utformat för att smeka kvinnans G-punktsområde. Genom att stimulera detta område med en vibrator kan vissa kvinnor uppnå extra djupa och intensiva (sprut)orgasmer. 

2. Sinful Anal Teaser Small

Här får du en nybörjarvänlig analplugg som öppnar upp för en värld av skön njutning där bak. Produkten är gjord av silikon och den släta ytan gör den ännu enklare att föra in (glöm inte glidmedel!). Kort sagt är det den perfekta leksaken när du vill utforska ett av kroppens mest njutningsfulla områden.

3. Sinful Tease Feather Silver Tickler

Få din partners kropp att skälva när du sakta och sensuellt smeker deras hud med denna fjäder. De långsamma dragen med de mjuka fjädrarna väcker alla nervändar till liv, vilket gör den perfekt för skönt förspel, sensuell parlek och för att hitta nya njutningspunkter hos er båda.

4. Sinful Couple's Love Sleeve

Den här fantastiska produkten för par kan användas under penetrationssex. Bulletvibratorn stimulerar då både kvinnans klitoris och g-punkt samtidigt. När vibrationerna är igång så kan båda parter njuta av dem till fullo.

5. Sinful Rumble Vibrerande Ägg

Med det vibrerande ägget är det fullt fokus på inre vaginal njutning. De härliga vibrationerna kan styras med den tillhörande fjärrkontrollen - antingen av dig själv eller din partner. Ägget har flera olika intensiteter som ni kan välja mellan.

Innehållet i Sinful Original har ett värde av 3400 kronor

Närbild av sexleksaker från Sinful Origina julkalender

Sinful Premium Julkalender

Premiummodellen är vår lyxigaste presentkalender med 24 luckor som döljer lite av varje. Vi kommer att gå in lite mer på djupet avseende produkterna, men vi kan redan nu avslöja att du kan se fram emot erotiska överraskningar från välkända varumärken som obaie och Sinful.

Produkterna skiljer sig en hel del från dem du hittar i Sinful Original. I denna exklusiva utgåva av en sexig julkalender för henne får du starkare vibrationer, erotiska tillbehör och spännande bondageprodukter som värmer lite extra under den kalla vintern.

Precis som med Original versionen kommer vi inte att avslöja allt vad den innehåller. Överraskningen är något ni ska njuta av tillsammans när ni öppnar dagens lucka. Vi vill dock gärna visa upp några av produkterna. På så sätt blir det lättare för dig att bestämma om du ska välja den här versionen eller en annan sexig kalender till henne.

Innan vi tittar närmare på några utvalda produkter vill vi berätta vad det är du kan förvänta dig av Sinful Premium generellt. Om du och din partner tänker leka er igenom december med den här julkalendern för kvinnor, kan ni se fram emot 14 exklusiva sexleksaker, fyra erotiska tillbehör och sex busiga bondageprodukter.

Sinful Premium Julkalender med olika sexleksaker

Sinful Premium innehåller olika produkter i följande kategorier

 • 14 sexleksaker för vagina, penis och mycket mer
 • 3 erotiska accessoarer som kryddar lekstunden
 • 6 produkter för mild bondage som ger lite fräckare upplevelser

Nu har vi kommit till det spännande ögonblicket där vi ska gå igenom några utvalda produkter från Sinful Premium Det ska förhoppningsvis kunna ge dig en bättre inblick av innehållet i stort.

Observera att även denna version endast finns i begränsat antal. Så om du vill skämma bort din partner med en sexig julkalender för henne och du gärna vill ha just den här modellen, så bör du inte vänta för länge med att beställa hem den.

1. Sinful Anchor Metal Analplugg

Anus är ett av kroppens mest känsliga områden och denna analplugg är lika skön att använda som den är vacker att titta på. Det eleganta uttrycket, den ergonomiska formen och den sköna vikten bidrar till en fulländad upplevelse.

2. Sinful Premium Magic Wand

Denna Magic Wand är perfekt för att smeka klitoris, men visste du att den också kan användas för att utforska kroppens andra erogena zoner? Låt den glida över hela kroppen och hitta helt nya njutningspunkter som behöver lite extra uppmärksamhet.

3. Sinful Double G-P Wand

Denna G-P Wand är designad för att skämma bort antingen kvinnans G-punkt eller mannens P-punkt med hjälp av de små kulformade huvudena. För wanden fram och tillbaka, vinkla den upp och ner eller testa att föra den i cirkulära rörelser tills du träffar precis rätt punkt.

4. Sinful Tease Gold Feather Tickler

Den kanske inte ser så mycket ut för världen, men en fjäder kan faktiskt vara början på en väldigt sexig kväll. Låt den färdas över din partners kropp. Känn hur kroppen börjar darra av upphetsning när du drar den över de mest intima områdena med mjuka och retande rörelser.

5. obaie Premium Braided Manschetter

Vill du binda fast din partner? Eller är det hon som ska spänna fast dig? Det är den stora frågan när ni öppnar den här luckan. En sak är åtminstone säker: En av er kan se fram emot massor av kärlek och full uppmärksamhet med de flätade manschetterna från obaie.

Innehållet i Sinful Premium har ett värde av 5900 kronor

Närbild av sexleksaker från Sinful Premium adventskalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Kvinnor

Hittills har vi gått igenom två versioner som är perfekta om du är en man som vill skämma bort kvinnan i ditt liv. Nu ska vi istället ta en titt på 12 Days för Kvinnor som är en sexig julkalender för kvinnor som antingen är singlar eller är i ett förhållande med en annan kvinna.

12 Days för Kvinnor innehåller sexleksaker, erotiska tillbehör och produkter inom mjuk bondage som är framtagna för dig/er med vagina.

Som namnet antyder innehåller denna julkalender för kvinnor bara 12 luckor, men det gör ju absolut inte upplevelsen sämre. Den är full av kvalitetsprodukter som fokuserar på kvinnors njutning – inte illa, eller hur?

Precis som med de andra versionerna kommer vi tyvärr inte att avslöja allt vad den innehåller. För det förstör ju överraskningen om du redan vet vad som döljer sig bakom varje lucka. Men, självklart ska du få se lite av innehållet så att du kan få ett hum om detta är den julkalender för kvinnor som du ska beställa hem till sovrummet.

I 12 Days för Kvinnor kan du se fram emot åtta sexleksaker, ett erotiskt tillbehör och tre mjuka bondageprodukter.

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Kvinnor med olika sexleksaker

12 Days för kvinnor innehåller olika produkter i följande kategorier

 • 8 sexleksaker med fokus på kvinnlig njutning
 • 1 erotisk accessoar som kan användas solo eller tillsammans med en partner
 • 3 produkter för mild bondage som gör upplevelserna lite mer spännande

Denna julkalender kommer också bara att finnas i en begränsad upplaga så skynda dig om du vill vara säker på att få en het december med en erotisk julkalender för henne.

I 12 Days för Kvinnor kan du bland annat se fram emot dessa fem produkter.

1. Sinful Mini Silver G-punktsvibrator

Minivibratorn må vara liten, men låt inte storleken lura dig! Använd den för att smeka hennes G-punktsområde, vilket kan leda till helt fantastiska (sprut)orgasmer.

2. Sinful Pink Playful Geishakula

Använd kulan för spännande lekar och förspel. För in den i vaginan och låt den sitta där en stund innan du långsamt drar ut den igen. En perfekt leksak för att skapa den rätta stämningen i sovrummet – och den vackra färgen är bara en extra bonus.

3. Sinful Power Silver Uppladdningsbar Bulletvibrator

Den uppladdningsbara bulletvibratorn är perfekt för att smeka klitoris, bröstvårtor eller andra externa erogena zoner på kroppen. Vibratorn har hela 10 kittlande vibrationsinställningar och den kan med fördel placeras i olika sleeves.

4. Sinful Darkness Ögonbindel i Satin

Placera ögonbindeln över ögonen så att synen begränsas och alla andra sinnen förstärks. Använd den tillsammans med en partner - eller ensam under en het och ångande solosession. Upplevelsen blir lite sexigare när du inte kan se någonting.

5. Sinful Pink Tickler Silikonsleeve

De flexibla öronen är perfekta för att smeka på och runt klitoris, men även andra yttre erogena zoner. Placera bulletvibratorn i sleeven och sätt på vibrationerna. Sen är du och din eventuella partner redo för en busig och stimulerande upplevelse.

Innehållet i 12 Days för Kvinnor har ett värde av 2000 kronor

Närbild av sexleksaker från Sinful 12 Days of Christmas Adventures för kvinnor

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julkalender

Nu har vi kommit till det fjärde alternativet om du vill skämma bort din partner med en sexig adventskalender för henne. Med Sinful Four Weeks Deluxe får du inte en traditionell julkalender med 24 luckor som var och en innehåller en produkt. Den här kalendern för henne har bara fyra luckor - och det betyder att ni öppnar en lucka varje vecka istället för varje dag.

Men även om ni bara kommer att öppna en lucka i veckan får ni fortfarande mängder av härliga produkter för pengarna. Four Weeks Deluxe är en erotisk julkalender för henne som innehåller 15 produkter fördelade mellan de fyra luckorna. Produkterna bakom varje lucka är noggrant utvalda för att passa ihop. 

Om det är första gången du och din partner utforskar sexleksaker (eller åtminstone första gången de ingår i en erotisk julkalender för henne) kan den här versionen vara bra att börja med. Innehållet bakom varje lucka är noga utvalda för att inspirera er till hur ni kan använda sexleksakerna tillsammans.

Om du väljer att skämma bort din partner med Four Weeks Deluxe kan du se fram emot totalt nio sexleksaker, två erotiska tillbehör och fyra mjuka bondageprodukter. Innehållet lämpar sig bäst för en manlig/kvinnlig relation.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julkalender med olika sexleksaker

Sinful Four Weeks Deluxe innehåller olika produkter i följande kategorier

 • 9 sexleksaker för kvinnor, män och par
 • 2 erotiska accessoarer som ger lite extra krydda till lekstunden
 • 4 produkter för mild bondage

Här under kommer vi att berätta om några utvalda produkter från Four Weeks Deluxe. Det är en supersexig julkalender för henne och vi hoppas du får en bra idé om det samlade innehållet.

I Four Weeks Deluxe kan du bland annat se fram emot dessa fem produkter.

1. Sinful Rabbit Penisring Sleeve

Mannen uppnår en hårdare erektion och ännu starkare utlösning med en penisring. Kombinerar du den med en bulletvibrator så kommer det att bli extra härligt för både honom och henne. Vibrationerna leds nämligen vidare både genom penis och de smala kaninöronen som träffar kvinnans klitoris under samlag.

2. Sinful Power Rose Gold Bulletvibrator

Den snygga bulletvibratorn kan användas i olika sleeves (exempelvis penisringen ovan), men den kan naturligtvis också användas på egen hand. Testa till exempel att låta de sköna vibrationerna smeka kulorna, bröstvårtorna eller andra yttre erogena zoner på kroppen.

3. obaie Paddel i Neopren

Ge eller ta emot korta, skarpa snärtar eller långsamma, mjuka klappar med denna fantastiska paddel från populära obaie. Njut av det härliga ljudet när den träffar kroppens mjuka områden såsom rumpa och lår.

4. Sinful Deluxe Rose Gold Magic Wand

Med 20 olika vibrationsinställningar kan både du och din partner njuta av denna läckra och uppladdningsbara Magic Wand. Känn själv hur de pirrande vibrationerna sprider sig när de färdas upp och ner över penis, stimulerar perineum eller smeker klitoris.

5. Sinful Fjärrstyrd Trosvibrator

Med den här trosvibratorn är det upplagt för massor av njutning och lek för båda parter. Vibratorn har sju olika vibrationsinställningar som enkelt kan styras via den medföljande fjärrkontrollen. Vågar hon lämna över kontrollen till dig?

Innehållet i Four Weeks Deluxe har ett värde av 3800 kronor

Närbild på sexleksaker från Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julkalender

Nu har vi kommit fram till den allra sista modellen på vår lista – och vi hoppas att du har blivit inspirerad till att skämma bort din partner med en sexig julkalender för henne. Till exempel med Four Weeks Premium som bjuder på fyra luckor med ett extra lyxigt innehåll. Den är helt enkelt lite mer exklusiv jämfört med Four Weeks Deluxe som vi precis gick igenom.

Den här julkalendern för kvinnor (och män) är helt perfekt om ni redan har haft några härliga upplevelser med sexleksaker. Om ni till exempel njöt av en erotisk julkalender för henne förra året och tyckte att det var lite för mycket att öppna en lucka varje dag kommer den här versionen att passa er perfekt.

Vi ska inte avslöja det exakta innehållet i denna julkalender för henne, men det vet du ju redan (om du har läst hela texten förstås). Däremot kan vi berätta lite om innehållet överlag.

Om du väljer att köpa Four Weeks Premium till din partner kommer ni att kunna njuta av en sexig julkalender för henne med nio stycken sexleksaker, två erotiska tillbehör och fyra produkter inom mjuk bondage Precis som med Four Weeks Deluxe är innehållet i denna version också framtaget för att passa ett man/kvinna-förhållande bäst.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julkalender med olika sexleksaker

Sinful Four Weeks Premium innehåller olika produkter i följande kategorier

 • 9 sexleksaker som kan stimulera och skämma bort hela kroppen
 • 2 erotiska accessoarer som hjälper till att göra upplevelserna ännu härligare
 • 4 produkter inom mjuk bondage som inspirerar er till att leka på nya sätt

Även om det bara finns fyra luckor så kommer ni att få betydligt fler än fyra produkter, vilket du kan se i översikten ovan. I Four Weeks Premium döljer det sig nämligen totalt 15 produkter, vilket innebär att varje enskild lucka innehåller tre eller fler produkter.

Nåväl, låt oss komma till det roliga när vi tittar närmare på innehållet i Four Weeks Premium. Det kommer förhoppningsvis att ge dig en lite bättre bild om det här är en passande sexig julkalender till henne.

I Four Weeks Premium kan du bland annat se fram emot dessa sex produkter.

1. obaie Premium Flätad Ögonbindel

Har ni någonsin lekt med en ögonbindel? Om inte, så finns det goda skäl att sätta igång direkt. Med premiumögonbindeln tar du bort synintrycken hos dig själv eller din partner, vilket skärper de övriga sinnena och kan göra att även de lättaste beröringarna känns otroligt intensiva.

2. obaie Premium Flätad Flogger

Ta ett kliv in i BDSM-världen med denna snygga flogger. Ni bestämmer själva om det är du eller din partner som ska få ta emot skarpa, hårda snärtar eller sensuella, mjuka beröringar från floggern. Oavsett vilket så kommer ni få helt nya och fräcka upplevelser.

3. Sinful French Kiss Vibrator

Vill du bli kysst av en tunga? Den lekfulla tungan har totalt nio vibrationsinställningar och nio rörelseinställningar som med glädje smeker kroppens alla yttre erogena zoner. Låt den utforska nacken, örsnibbarna, klitorisområdet eller mellangården. Det finns många möjligheter med den sexiga vibratorn.

4. Sinful Wave Analplugg

Du kan använda analpluggen som en del av förspelet eller låta den sitta i under samlag. Den ergonomiska designen gör den lätt att föra in och den lite speciella formen ser till att den träffar mannens p-punkt med självsäkerhet.

5. Sinful Warm Intense Uppladdningsbar Penisvibrator

Låt denna intensiva vibrator glida ner över penishuvuder och känn hur vibrationerna sprider sig genom skaftet. Sätter du samtidigt på värmefunktionen får du en extraordinär onaniupplevelse på egen hand eller tillsammans med din partner.

6. Sinful Love Fjärrstyrt Egg Vibrator

Vibratorägget är fjärrstyrt vilket gör att du kan styra tempot när din partner har fört in det i vaginan. Eller så kan du lämna över kontrollen till henne så att hon kan stimulera ditt perineum med de nio olika vibrationsmönstren.

Innehållet i Four Weeks Premium har ett värde av 3800 kronor

Närbild av sexleksaker från Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium

Därför ska du köpa en erotisk adventskalender till henne

Med en erotisk adventskalender till henne får du och din partner upp till 24 stycken sexleksaker som utan tvekan kommer att vara till glädje för er båda. Varje dag – eller varje vecka – öppnar ni en lucka som antingen kan innehålla något för henne, något för honom eller en erotisk produkt som ni kan njuta av tillsammans.

Din partner kommer därför att få en hel del sexiga överraskningar, vilket hon säkert kommer att uppskatta – både i december och månaderna därefter. Väljer du en erotisk julkalender till henne finns det tillräckligt med sexleksaker för hela december och de andra kalla månaderna på det nya året.

Om du väljer att unna din partner en erotisk julkalender för henne kan ni båda använda innehållet för att utforska varandra och ert sexliv. De nya sexleksakerna kan öppna upp för konversationer om fantasier och sexuella preferenser, vilket kan öka intimiteten i ert förhållande. Det kommer att föra dig ännu närmare din partner, och vem vill inte det?

Så köp en erotisk julkalender till henne idag och fyll december med massor av överraskningar, njutning och sex.

Om du är osäker på om ni kommer att kunna klura ut hur ni ska använda innehållet i vår sexiga julkalender för henne kan du andas ut. I varje kalender ingår nämligen ett inspirationshäfte med tips och guider för hur ni får ut så mycket som möjligt av dagens/veckans busiga överraskning. Så det finns inga ursäkter att inte skämma bort din partner med en sexig julkalender för henne.

En kvinna och en man sitter på golvet och tittar på varandra framför en julgran

Var kommer julkalendrar ifrån?

Man tror att de första julkalendrarna härstammar från tiden strax efter andra världskriget, då de antingen köptes färdiga eller gjordes hemma. Precis som idag alltså, där några skapar egna medan andra köper färdiga i butiker eller på nätet. 

På den tiden var julkalendern riktad till barn så att de skulle kunna använda de 24 presenterna för att räkna ner dagarna fram till julafton. Det var, och är fortfarande, ett perfekt sätt att räkna ner till årets mest spännande dag då de flesta barn blir överösta med julklappar.

Det var först senare som det började tillverkas adventskalendrar för vuxna, men idag har de kommit att bli otroligt populära i hela Sverige. Idag är det vanligt att par ger varandra 24 små presenter som en extra liten överraskning under den härliga tiden före jul.

För kvinnor kan de många små överraskningarna till exempel komma i form av skönhetsprodukter, exklusiv choklad, smink eller något helt annat. Det finns gott om alternativ, men det kan ändå vara lite svårt att hitta en julkalender för kvinnor där innehållet faller henne i smaken.

Tillsammans med den tekniska utvecklingen har det även kommit olika elektroniska versioner som riktar sig till alla åldrar. Det verkar dock som att de flesta fortfarande föredrar de klassiska pappmodellerna som innehåller små presenter som man antingen kan använda, äta eller dricka. 

Även om julkalendern verkar hänga med sin tid finns det många som bara ser den som en slags timer vars enda syfte är att räkna ner dagarna fram till julafton.

På Sinful tror vi dock att en paketkalender kan vara mycket mer än så. Om du väljer en sexig julkalender till henne kan den hjälpa er att komma närmare varandra – speciellt om ni väljer en version som innehåller något för er båda.

Vi hoppas att du har blivit inspirerad att köpa en erotisk julkalender till kvinnan du älskar mest av alla. Du hittar utbudet nedanför.

Sinful Original Julkalender

Sinful Original Julkalender

Sinful Premium Julkalender

Sinful Premium Julkalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Kvinnor

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Kvinnor

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Deluxe Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Deluxe Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Premium Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Premium Julkalender

Fler artiklar

  Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Fri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful