TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
 • TickSnabb och diskret leverans
 • TickFri frakt vid köp över 700 kr
En kvinna och en man ligger i sängen och tittar på varandraEn kvinna och en man ligger i sängen och tittar på varandra
Nyheter
Author
Uppdaterad:07/09/2023

Sexig julkalender för män

Innehållsförteckning

Vill du piffa till vuxenmyset under julen och överraska din man passar det perfekt att köpa en sexig julkalender till honom.

Brukar du skämma bort honom med presenter ända fram till julafton? Om inte, kanske du ska börja med det i år. De flesta av oss, även män, blir helt till oss av 24 överraskningar ända fram till jul.

Men att sätta ihop den perfekta erotiska julkalendern för honom kräver såklart en hel del planering. Därför har vi skapat fem olika kalendrar, så att du kan hitta den som är perfekt för mannen i ditt liv.

Du kan välja mellan Sinful Original, Sinful Premium, 12 Days för Män, Four Weeks Deluxe och Four Weeks Premium, som alla kan hjälpa er att hitta den rätta julstämningen

Sinful Original Julkalender

Sinful Original Julkalender

Sinful Premium Julkalender

Sinful Premium Julkalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Män

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Män

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Deluxe Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Deluxe Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Premium Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Premium Julkalender

Skapa förförande mys med en sexig julkalender för honom

När du köper en sexig julkalender till den du älskar så innehåller den oftast 24 presenter som bara en av er får njuta av. Så kanske det är dax att prova något nytt i år där ni båda kan njuta av innehållet tillsammans? Förbered dig på att få titeln Årets partner när du förvandlar december till en förförande månad med en sexig julkalender för honom.

Och det bästa av allt? Oavsett vilken av de fem julkalendrarna du väljer så har de alla massor av godbitar att njuta av.

Ge din man lite extra uppmärksamhet med Sinful Original, Sinful Premium, 12 Days for Män, Four Weeks Deluxe eller Four Weeks Premium under de mörka vinternätterna framöver. För även när stress, ruskväder och oändligt långa köer i butikerna smyger sig på er i december så kan ni se fram emot att hålla er varma med en busig julkalender för honom.

Sinfuls julkalender med många små julklappar

Eftersom de fem olika julkalendrarna endast finns i en begränsad upplaga, innebär det att de kommer att sälja slut snabbt. Så om du vill vara säker på att få en perfekt december med en sexig julkalender för honom måste du vara snabb och lägga vantarna på en.

Nedanför kan du läsa mycket mer om de fem olika versionerna, som alla innehåller enskilda produkter. Utan att avslöja för mycket om vad som döljer sig bakom varje enskild lucka så berättar vi ändå lite om Original, Premium, 12 Days for Män, Four Weeks Deluxe och Four Weeks Premium. Vi gör det med förhoppningen att de ska vara lättare för dig att välja den sexiga julkalender som passar bäst för honom och som kommer att göra er december extra speciell.

En kvinna kittlar en man med en fjäderkittlare medan de ligger i sängen och tittar på varandra

Julkalendrar för män: De fem alternativen

Som tidigare nämnts så kan du totalt välja mellan fem olika julkalenderversioner för män under 2023, som du och din partner kan njuta av under hela december månad. Här kommer en grundlig introduktion.

Sinful Original Julkalender

Sinful Original Julkalender är en klassiker som är otroligt eftertraktad varje år. Så om du vill få tag på vår Original julkalender för mannen i ditt liv så vänta inte för länge eftersom det bara finns ett begränsat antal kalendrar tillgängliga.

Om ni inte redan har provat en sexig julkalender för honom är Originalversionen perfekt för er! Den är fullspäckad med erotiska överraskningar som garanterar att ni får mängder av intima upplevelser under hela december. Det är också det bästa sättet att introducera busiga leksaker och sexiga produkter i ert förhållande Och på köpet får ni massor av oförglömliga och lekfulla stunder.

Är du en av dem som hade turen att få tag på Orginalversionen förra året och som funderar på om du ska köpa en sexig julkalender i år igen? Då bör du kolla in Premiumversionen, eftersom den riktar sig till personer som har lite erfarenhet av vuxenleksaker sen tidigare.

Innehållet i den spännande Sinful Original är naturligtvis extremt hemligt och något som måste vara en överraskning för er båda tillsammans. Men om du är en av dem som är nyfiken och alltid vill känna på dina julklappar innan julafton så öppnar vi några av luckorna redan nu.

Sinful Original Julkalender med olika sexleksaker

Sinful Original innehåller olika produkter i följande kategorier

 • 13 olika typer av sexleksaker
 • 5 erotiska accesoarer som gör det hela lite roligare
 • 6 produkter för mild bondage som bjuder in till spännande upplevelser

Vi vill vara helt säkra på att du väljer den perfekta versionen av en sexig julkalender för honom så därför ger vi dig en exklusiv smygtitt på innehållet i Sinful Original julkalender 2023.

Sinful Mini Silver G-punktsvibrator

G-punktsorgasmer är kända för att vara djupa och intensiva. Och det lättaste sättet att uppnå dem är att använda en G-punktsvibrator. Den lilla, ergonomiska vibratorn har ett böjt huvud, utformat för att smeka G-punktsområdet.

Sinful Anal Teaser Small

Utforska vilken slags njutning analstimulering har att erbjuda. Med analpluggen av silikon i en nybörjarvänlig storlek får ni goda möjligheter för en lyckad upplevelse. Den lena ytan gör den lätt att föra in när ett av kroppens mest njutbara områden ska utforskas.

Sinful Tease Silver Feather Tickler

Få hela kroppen att skälva genom att kittla varandra med ticklern! För den långsamt över hela kroppen så alla nervändar väcks till liv. Låt fjädern kittla, utforska och smeka kroppen sensuellt.

Sinful Couple's Love Sleeve

Sleeven kan användas under penetrationssex och stimulerar både klitoris och g-punkt samtidigt med hjälp av en vibrerande bulletvibrator. När vibrationerna är på så kan båda två njuta av dem.

Sinful Rumble Vibrerande Ägg

Med det vibrerande ägget är det full fokus på vaginal njutning medan du eller din partner styr fjärrkontrollen. När det är du som styr ägget kan du växla mellan de olika nivåerna.

Allt till ett värde av 3400 kronor

Med en sexig julkalender för honom får du ett mycket stort paket fyllt med olika vibrationer, tillbehör för mild bondage och ett gäng utmanande och spännande produkter så att du och din partner kan njuta av den mysiga tiden före jul tillsammans. Alla produkter är noggrant utvalda från våra storsäljande kategorier så era upplevelser ska vara så sköna som möjligt.

Närbild av sexleksaker från Sinful Originals adventskalender

Sinful Premium Julkalender

Sinful Premium Julkalender är för er som redan har lite erfarenhet av sexleksaker och som tidigare köpt en erotisk julkalender till honom. Julkalendern är för er som vill ha allt och lite till helt enkelt. Med Sinful Premium får ni 24 frestande överraskningar från de välkända varumärkena obaie och Sinful.

Om ni till exempel gillade vår Sinful Original Julkalender förra året rekommenderar vi att ni provar vår Premiumversion i år. Produkterna skiljer sig en hel del från de som finns i Sinful Original. Här får du starkare vibrationer, ännu fler sexiga assessorer och frestande bondageprodukter som kommer att få december att glöda lite extra för er.

Sinful Premium Julkalender med olika sexleksaker

Sinful Premium innehåller olika produkter i följande kategorier

 • 14 förförande sexleksaker som tar er njutning till nya höjder
 • 4 olika, erotiska assessoarer som piffar upp era lekat lite extra
 • 6 produkter för mild bondage som kan hjälpa er att tänja på era gränser en aning

Vi avslöjar såklart inte vad som döljs bakom varje enskild lucka. Men vi avslöjar fem av dem här nedanför så att du vet vad du kan se fram emot.

Sinful Anchor Metal Analplugg

Den vackra, enkla designen och den ergonomiska formen gör analpluggen lika snygg att titta på som skön att använda. Anus är ett extremt känsligt område som kan ge stor njutning när det stimuleras. Njut av det eleganta utseendet, den härliga vikten och gå på upptäcktsfärd.

Sinful Premium Magic Wand

Strö lite julmagi mellan lakanen med en magic wand. Den kan användas både för en avstressande massage eller för att trolla fram den ena orgasmen efter den andra Låt den förtrolla kroppens olika erogena zoner eller låt den utforska på och runt klitoris.

Sinful Double G-P Wand

Med en G-P-wand finns det gott om stimulans att se fram emot! Den är skapad för att skämma bort antingen kvinnans G-punkt eller mannens P-punkt med sin fasta design. De runda huvudena ser till att smeka precis de rätta ställena. Flytta wanden fram och tillbaka, vinkla den upp och ner eller testa att föra den i cirkulära rörelser tills du börjar se stjärnor.

Sinful Tease Gold Pleasure Feather

Låt Pleasure Feather starta er kärleksfulla kväll! Använd den för mjuka drag längs ryggen och kittlande smekningar på de mer intima områdena. Känn hur kroppen börjar darra av spänning ju mer du använder den.

obaie Premium Braided Manschetter

Använd manschetterna för att komma varandra ännu närmare. Fixera din partner samtidigt som du skämmer bort dem och ger dem all uppmärksamhet när du har kontrollen under era favoritlekar. De flätade detaljerna bidrar till att sätta rätt stämning och de flexibla materialet gör att de är bekväma att bära.

Allt till ett värde av 5900 kronor

Närbild av sexleksaker från Sinful Premium Julkalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Män

Sinful 12 Days för Män är för honom och de som vill ha lite färre produkter som ändå är kvalitativa. En sexig adventskalender för singelmän eller för man/man-förhållanden. Helt enkelt för mannen som önskar utforska sex men inte har hur mycket tid som helst. Med Sinful 12 Days för Män får du 12 sköna överraskningar som i första hand riktar sig till honom.

Sinful 12 Days för Män är en kalender som är skapad för män med tanken att alla behöver bli bortskämda under december, oavsett om man har en partner eller inte. Produkterna som gömmer sig bakom luckorna kan användas solo, men om det dyker upp en decemberflört kan de enkelt bjudas in till härligheterna.

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Män med olika sexleksaker

I Sinful 12 Days för Män hittar du flera olika typer av produkter

 • 10 olika sexleksaker som stimulerar flera delar av kroppen
 • 2 produkter för mild bondage som kan göra upplevelserna extra spännande

Vi tänker inte berätta för dig vad som döljer sig bakom alla luckorna. Men du kan få en liten glimt så att du vet vad som väntar dig när du står med en sexig julkalender för honom i handen.

Sinful Reversible Handjobb

På ena sidan finns det räfflor och om du vänder sleeven ut och in är den fylld med stimulerande knottror i olika storlekar. Du behöver inte välja med den här handjobb-sleeven.

Sinful Blue Waves Handjobb Sleeve

Sleeven är designad för att göra ditt handjobb ännu bättre! De inre räfflorna stimulerar lite extra när du för den upp och ner. Du kan enkelt använda den både solo eller tillsammans med en partner. Oavsett vilket så kommer fokus vara på njutningen.

Sinful Blue Dubbel Silikon Penisring

Med en dubbel penisring får du en extra intensiv upplevelse runt skaftet OCH kulorna, så att du kan få en ännu starkare utlösning. Placera bulletvibratorn i sleeven och stimulera dig själv eller din partner med hjälp av vibrationerna.

Sinful Stretchy Donut Penisring

Upplev en hårdare erektion och sex som varar längre när du tar på penisringen. Med den tjocka donutversionen fördelas trycket mer än med smalare penisringar, vilket gör att du kan se fram emot en helt ny typ av upplevelse under dina intima stunder.

Sinful Power Bulletvibrator

Bulletvibratorn kan placeras i olika sleeves för att ge kraftfulla vibrationer, eller så kan den användas som den är. Låt vibrationerna stimulera bröstvårtorna, pungen, skaftet eller andra yttre erogena zoner på kroppen. Med 10 olika vibrationsmönster finns det mycket att se fram emot!

Allt till ett värde av 2000 kronor

Närbild av sexleksaker från Sinful 12 Days of Christmas Adventures för Män

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Deluxe

Med Four Weeks Deluxe öppnar du en lucka per vecka istället för en varje dag. Det gör den till en perfekt erotisk julkalender till honom som helst vill ha alla paket på en gång. Om det är första gången du och din partner utforskar sexleksaker är denna adventskalender för män en riktigt bra start.

Julkalendern innehåller totalt 15 produkter som är fördelade på de fyra luckorna. Produkterna som döljer sig bakom varje lucka är noggrant kombinerade för att ge er en oslagbar upplevelse varje gång det är dags att öppna en. På så sätt kan både du och din man längta hela veckan och se fram emot nästa överraskning. Spänningen kommer att vara lika stor som på julafton.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julkalender med olika sexleksaker

Four Weeks Deluxe innehåller olika typer av produkter

 • 9 sexleksaker med och utan vibrationer gömmer sig bakom luckorna
 • 2 olika accessoarer som gör upplevelsen lite mer spännande
 • 4 produkter inom mjuk bondage som ger er möjlighet att utforska nya områden

Även om du kanske är nyfiken på allt som är gömt i en sexig adventskalender för honom så är det bara några av produkterna som du får se i förväg.

Sinful Rabbit Penisring

Med en penisring är det möjligt att få en hårdare erektion och en kraftfullare utlösning. Om du kombinerar den med vibrationer från en bulletvibrator så finns det mycket att se fram emot!

Sinful Power Rose Gold Bulletvibrator

Bulletvibratorn kan användas i olika sleeves, men kan givetvis också användas helt på egen hand. Låt vibrationerna stimulera kulor, penis och bröstvårtor eller andra yttre erogena zoner på kroppen.

obaie Neoprene Paddle

Upplev korta, skarpa snärtar eller långsamma, mjuka slag när du använder en paddel. Använd den på kroppens mjuka områden såsom lår och rumpa och njut av de olika typerna av slag som du kan skapa med den.

Sinful Deluxe Rose Gold Magic Wand

Massera ömma muskler eller unna dig själv (eller en partner) intensiv njutning med hjälp av vibrationerna. För den upp och ner över penisen, håll den mot perineum eller låt den utforska hela kroppen.

Sinful Fjärrstyrd Trosvibrator

Låt mellangården njuta av vibrationerna medan dina händer är upptagna någon annanstans. Den kan också försiktigt föras runt på kroppen tills den hittar de områden som vill ha lite extra kärlek. Ge fjärrkontrollen till en partner eller behåll den för dig själv.

Allt till ett värde av 3800 kronor

Närbild på sexleksaker från Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Premium

Sinful Four Weeks Premium är till för er som redan har erfarenhet av sexleksaker och som kanske tidigare köpt en av våra andra erotiska julkalendrar till honom. Premium Four Weeks är för mannen som tror han redan har allt han behöver. Den har fyra luckor som lämpar sig att öppnas en gång i veckan.

Med 15 olika produkter fördelade i de fyra luckorna kan ni ägna hela veckan åt att bygga upp spänningen. Innehållet i den sexiga julkalendern till honom är kombinerat för att ge er en intim helhetsupplevelse varje gång Förväntningarna är nästan lika eggande som själva upplevelsen.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julkalender med olika sexleksaker

Det finns mycket att se fram emot med Four Weeks Premium, som innehåller följande produkter

 • 9 förförande sexleksaker som stimulerar och kittlar hela kroppen
 • 2 accessoarer som hjälper till att göra allt lite roligare
 • 4 produkter inom mjuk bondage som hjälper er att utforska nya typer av lekar

Många härliga hemligheter i december. Det är därför du kan få en liten glimt av vad som finns bakom de glittrande luckorna i en erotisk adventskalender för honom.

obaie Premium Flätad Ögonbindel

Låt dina sinnen få fritt spelrum när du använder den sexiga ögonbindeln så att även de lättaste beröringarna känns långt under huden. Utforska de nya förförande och sexiga upplevelserna som en ögonbindel ger, antingen solo eller tillsammans med en partner.

obaie Premium Flätad Flogger

Du bestämmer om det ska vara skarpa, hårda snärtar eller sensuella, mjuka beröringar när floggern åker fram. Använd den till exempel på låren och rumpan där det finns bra stoppning. Dra svansarna långsamt längs ryggen innan rumpan får en snärt.

Sinful French Kiss Vibrator

Den lekfulla tungan glider över kroppen men låt den vila på de ställen som behöver lite extra uppmärksamhet. Oavsett om det är örsnibbarna, halsen eller mellangården, så fortsätter den ivrigt tills du kan höra ljudet från bjällerklang på avstånd. Den kan såklart också användas för att stimulera klitorisområdet.

Sinful Wave Analplugg

Ta reda på vad analstimulering kan ge dig. Analpluggens ergonomiska design gör den lätt att föra in. Med sitt vinklade huvud träffar den enkelt p-punkten som kan bjuda på mängder av skön njutning.

Sinful Warm Intense Uppladdningsbar Penisvibrator

Låt vibratorn glida ner över penishuvudet och känn hur vibrationerna sprider sig längs skaftet. För den upp och ner eller låt den vila medan du njuter av att bli stimulerad. Vibratorn är lätt att kontrollera och hålla i, så du bestämmer själv om den ska vila mot magen eller om du vill ha lite mer fart.

Sinful Love Fjärrstyrt Vibratorägg

Utforska hela kroppen med ägget i din hand. Vibrationerna kommer garanterat få dig att hitta nya favoritställen och glöm inte mellangården som förmodligen vill bli bortskämd lite extra. Prova det tillsammans med en partner eller utforska ägget vaginalt på egen hand.

Allt till ett värde av 5600 kronor

Närbild på sexleksaker från Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium

Introducera sexleksaker med en erotisk julkalender för män

Om sexlivet har blivit lite enformigt och det är svårt att få igång de intima samtalen med din partner kan en sexig julkalender till honom från Sinful vara till stor hjälp. Många tycker att det är svårt att prata om sex, även om de befinner sig i ett tryggt och intimt förhållande med en partner som de älskar.

Sinfuls versioner av erotiska adventskalendrar till honom har fördelen att ingen av er vet vilka små överraskningar som döljer sig bakom luckorna. Så när ni öppnar dagens lucka och släpper på alla dagens spänningar kan ni titta närmare på sexleksaken tillsammans och starta ett samtal om fantasier, sexuella preferenser och ert sexliv i stort.

Det skapar en djupare intimitet i er relation som kommer att föra er närmare varandra. Såklart både i och utanför sovrummet. En sexig julkalender till honom kan därför ge er mer än sexuell njutning.

En kvinna och en man sitter på golvet och tittar på varandra framför en julgran

Även om en sexig julkalender till honom innehåller erotiska presenter behöver ni inte använda dagens överraskning samma kväll. Det är helt okej att ta pauser under den "heta" decembermånaden. Ni bestämmer själva om ni vill ha några av leksakerna till en speciell kväll eller om ni vill vänta med att använda vissa av sexleksakerna vid ett senare tillfälle.

På så sätt har du alltid en ny sexleksak i gömmorna som du kan ta fram för att göra en mysig kväll lite busigare. Det ger er också möjlighet att utforska de enskilda delarna lite mer på djupet, så att ni får ut så mycket som möjligt av alla de sexiga små underverken.

Om det slutar med att ni använder alla produkterna på en gång eftersom ni inte kan hålla fingrarna borta från varandra, gör det som tur är ingenting! Oavsett vilken sexig julkalender för honom som du väljer, kan de allra flesta produkterna användas om och om igen. Det finns alltså en möjlighet att förlänga "hettan" från december till en bra bit in på det nya året och längre än så.

Vi hoppas att du har blivit inspirerad att köpa en erotisk julkalender till honom så att du kan skämma bort din partner, dig själv och ert sexliv under hela december.

Sinful Original Julkalender

Sinful Original Julkalender

Sinful Premium Julkalender

Sinful Premium Julkalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Män

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Män

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Deluxe Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Deluxe Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Premium Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Premium Julkalender

Fler artiklar

  Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  TickSnabb och diskret leverans
  TickFri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful