Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Maddys Kitty Gummi Vagina var 1

Maddys Kitty Gummi Vagina

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Maddys Kitty Gummi Vagina är en härlig onaniprodukt till män som man håller i handen och använder som ett handjob.

Maddys Kitty liknar en vagina och är tillverkad av ett mjukt och flexibelt material så att produkten blir så realistisk som möjligt. På insidan är det en räfflad struktur som gör den extra stimulerande.

Själva öppningen på Maddys Kitty Gummi Vagina är rätt liten, men då materialet är mycket flexibelt så kan produkten användas av de flesta män.

Du bestämmer själv hur tajt den ska kännas genom att klämma på produkten med handen.

Vi rekommenderar att du använder Maddys Kitty Gummi Vagina med ett vattenbaserat glidmedel så det ger en mer levande upplevelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
För tight
Tobias - 27. apr. 2020
Har du lite större penis rekommenderar jag inte denna, extremt tight, Försökt använda massa glidmedel men det trycks bara ut genom hålet på "baksidan" så får ingen riktigt glid känsla. Tyvärr första lösvaginan jag inte kan använda
Härlig känsla
Niels - 23. feb. 2018
Mycket härlig vagina. Känns mycket lik en riktig vagina när man sticker in sin penis. Man kan lätt själva styra hur tejt den ska kännas då man gör det med handen. Den har ett liten ingångshål men det är bara gott, så det känns som en ung tjejs vagina. Den dock upplevas lite svår att styra, då den är så mjuk och inte har ett ytterhylsa som håller emot. Men trevligt material.
Bra och simpelt
Aiden - 16. dec. 2017
Funkar bra, känns bra runt penisen och är lätt att använda och rengöra. Använd den med glidmedel
Riktigt skön!!!
Niclas Bengtsson - 31. may. 2016
Nu har jag inte så stor erfarenhet av lösvaginor då detta är min första. Men jag kan säga att den är helt klart värd priset. Den är så skön att jag aldrig mer kommer runka "vanligt" igen. För detta priset så får den klart 5/5. Perfekt för den som är nybörjare som jag.
OK för priset
Anonymous - 6. nov. 2015
En utmärkt leksak för priset som ökar njutningen, men som tyvärr hålls tillbaka av den mycket smala öppningen som gör den svår att använda, även med mycket glidmedel.
Maskinöversatt från sinful.dk
Formidabel!
Anonymous - 13. mar. 2024
Produkten är helt enkelt underbar :-)
Maskinöversatt från sinful.dk
Fina leksaker
Anonymous - 12. sep. 2016
För priset är det en utmärkt leksak för att krydda din ensamtid ;)
Maskinöversatt från sinful.dk
Trevlig känsla
Anonymous - 13. mar. 2024
Denna gummivagina är bra för priset! Den är väl elastisk och ger en fantastisk känsla under användning. Det finns en liten tub med smörjkräm i förpackningen, men jag föreslår att du köper lite mer eftersom du kommer att behöva lite mer.
Maskinöversatt från sinful.dk
Förväntat "mer"
Anonymous - 2. sep. 2018
En trång upplevelse kan vara en bra upplevelse. Om du överväger den här produkten och har ett hängsmycke som föredrar "king-size" ballonger, hitta en annan. Fick min idag och bestämde mig för att sluta "spela" eftersom det helt enkelt var obekvämt att använda. Utan mitt problem, om jag får vara så djärv, tror jag att det kommer att ge användaren nöje :)
Maskinöversatt från sinful.dk
Lite för liten
Anonymous - 8. apr. 2018
Jag har precis fått denna produkt, jag hade förväntat mig att den skulle vara som andra produkter lite större, dock när jag fick den så insåg jag snabbt att den inte kunde passa. Men för vissa personer kommer det nog bli bra :)
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful