Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Analplugg & Buttplug

En buttplug är en perfekt analsexleksak för nybörjare om ni vill börja experimentera med analstimulering. Den passar även utmärkt om ni är ute efter lite mildare anal stimulering. Analpluggar kännetecknas av att de har en fot i änden, vilket gör dem lätta att kontrollera och säkra att använda. I den här kategorin finns många olika modeller, både med och utan vibration, så att ni kan hitta er egna favorit.

Analplugg & Buttplug - Få ett rikare sexliv med analstimulering

Varför du bör äga en buttplug

Är du sugen på att lägga till en frestande dimension till dina masturbationssessioner eller funderar du på att introducera analstimulans för din partner? Då är en analplugg definitivt något för dig.

Butt plugs är några av de mest populära sexleksakerna på marknaden. Under de senaste åren har fler och fler, kvinnor, män, singlar och särskilt par, blivit medvetna om den här typen av lockande stimulans.

Vad är en analplugg?

En analplugg eller en buttplug är en anal sexleksak som alla oavsett kön kan njuta av. Vanligtvis har den en avsmalnande form som gör att den kan föras in gradvis. Den har också en utsvängd bas som förhindrar att den glider upp och inte kan tas ut igen.

De finns i olika material som till exempel silikon, metall eller glas, och i en mängd olika storlekar och utföranden för att tillgodose olika preferenser. Vissa analpluggar har extra funktioner för mer stimulans som att de vibrerar.

Få intensivare stimulans

Den här typen av analleksak gör att du kan stimulera området i och runt anus. Det aktiverar fler erogena zoner än traditionell stimulans av penis eller klitoris och genom vanlig penetration. Det beror på att det finns många nerver som är extra känsliga för beröring i anus. När dessa nerver stimuleras med en buttplug under penetrerande sex eller i samband med onani kommer flertalet därför att uppleva djupare och mer intensiva orgasmer.

Rikligt med glidmedel är viktigt för att få en så bra upplevelse som möjligt och för att förhindra friktion. Att produkten rengörs både före och efter att den har används är också viktigt.

Vilken buttplugg ska jag välja?

Lekmöjligheterna är oändliga med en analplugg så gå inte miste om nya och spännande former av njutning. I Sinfuls breda sortiment har vi något för nybörjare, de lite mer vana och erfarna användare.

Butt plugs finns i alla möjliga former, färger, storlekar och material, vilket kan göra det svårt att hitta den rätta. Att ta hänsyn till din erfarenhetsnivå är en bra idé, så om du är nybörjare bör du leta efter en mindre modell till att börja med och gradvis öka storleken så småningom.

Du bör också fundera på i vilket material du vill att din analplugg ska vara tillverkad av. Det finns till exempel varianter i medicinskt silikon som har en silkeslen yta och de är oftast det bästa förstahandsvalet. Det finns också hårdare varianter i material som glas eller metall. De kan användas för temperaturlekar och känns fylligare på grund av sin fasthet.

Det sista du bör överväga är formen. Det finns bland annat analpluggar som har en konisk eller en rund form. Vissa av dem har räfflor på ytan. Du kommer att uppleva olika slags spännande stimulans beroende på om du väljer en helt slät eller en räfflad buttplugg. Vad vi föredrar är väldigt individuellt så satsa på en som du tycker ser spännande ut och experimentera för att ta reda på vad som känns bra för dig.

Nybörjare eller erfaren?

Det är en bra idé att titta efter diametermåtten, som ger en indikation på hur stor eller liten produkten är, oavsett om du är nybörjare eller expert. Ju större diameter, desto fylligare och kraftfullare stimulans.

Så en analplugg med en liten diameter som är lätt att både föra in och ta ut är det självklara valet för nybörjare. Självklart för det känns inte riktigt lika intensivt som en större version, men ger ändå en spännande sexupplevelse. När du känner dig redo kan du gradvis öka storleken. Prova till exempel Amaysin Triple Butt Plug Set med tre olika storlekar. Då kan du ta det i den egen takt och prova dig fram för att ta reda på vad som känns bekvämt för dig.

Om du är mer erfaren kanske du är redo att prova en större storlek eller en i ett annat material. Du kan till exempel experimentera med olika temperaturer med en glas- eller metallversion som kan kylas ner och värmas upp innan användning. Om du är sugen på att prova något nytt finns det också ett brett utbud av andra anala leksaker som utvidgar dina vyer. Så varför inte testa en prostatastimulator, en analkedja eller en analdildo och se vilken som känns skön för dig.

Hur man använder en analplugg

Många undrar om analpluggar är säkra att använda - och ja, det är de. Gemensamt för alla varianter är att de har någon form av stopp i botten. Det innebär att du kan använda sexleksaken på ett säkert sätt och vara säker på att den inte hamnar för långt upp.

Hygienen först och främst

Innan du börjar är det viktigt att till se till så hygienen är bra. Rengör butt pluggen före användning, antingen med sexleksaksrengöring eller en mild tvål. Många föredrar också att rengöra systemet med en anal douche och ljummet vatten för att undvika obehagliga överraskningar under anala lekar. Läs mer om detta i vår guide om analrengöring.

Gå långsamt fram

Det viktigaste tipset vi kan ge är att slappna av i hela kroppen när du väl är redo. Ju mer avslappnad du är desto bättre och mer njutbar blir upplevelsen för dig. Det är också en bra idé att plocka fram analglidmedlet för att få allt att gå lite smidigare. Det kommer också att göra upplevelsen mer njutningsfull.

När du har applicerat glidmedel på analpluggen så trycker du stadigt och försiktigt dess topp mot anus. Börja långsamt och låt kroppen vänja sig vid känslan. Lyssna på kroppens signaler och pausa om du känner obehag. De ska både kännas skönt och vara bekvämt för dig.

Kan den användas under sex?

Buttplugs kan användas både under sololekar och samlag. Med andra ord varhelst det kan ge en extra njutningsdimension. Den kan också användas som förberedelse för analsex och hjälper dig på så sätt att slappna av i det området. Du kan läsa vår guide om hur ni kommer igång med analsex om du behöver mer inspiration.

Behöver du hjälp på vägen?

Har du frågor om hur du använder produkten eller behöver du hjälp med att välja rätt produkt för dina behov så är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Vi sitter redo för att hjälpa dig.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful