Svart Dildo

Om du behöver en fräck svart dildo behöver du inte leta längre. En svart dildo är en säker hit och hos oss kan du hitta precis den du vill ha, oavsett om den ska vara liten, stor, slät eller realistisk.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Längd
Längd att föra in
Diameter
Egenskaper
Batteridriven (4)
Fjärrstyrd (4)
Harnesskompatibel (25)
Hollow (3)
Inflatable (1)
Justerbar (3)
Realistic (15)
Reselås (2)
Suction Cup (18)
Uppladdningsbar (6)
Vattentät (5)
Vibrating (7)
Material
Aluminium (1)
Borosilicate glass (1)
Gummi (1)
Latex (1)
PU (1)
PVC (8)
Silikon (24)
TPE (3)
TPR (2)
Vinyl (5)
Märke
All Black (4)
Bubble Toys (1)
Doc Johnson (4)
Domestic Partner (1)
F-Machine (1)
Fetish Fantasy Extreme (1)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fetish Fantasy Series (1)
Fun Factory (2)
Lelo (2)
LELO (2)
Loving Joy (1)
Master Series (1)
Mister B (2)
Obaie (1)
Perfect Fit (1)
Sinful (7)
Sportsheets (1)
Strap U (3)
Strap-on-Me (1)
Tantus (2)
Vixen Creations (5)
Willie City (2)
You2Toys (1)
Zado (1)
Visa alla 47 produkter
Du har sett 47 av 47 produkter

Upplev fantastiskt skön njutning med en svart dildo

Testa en svart dildo

Det är något speciellt med svarta dildos som bara exploderar av sex appeal. Det kanske är för att de ser så släta och smidiga ut. Eller för att de kontrasterar starkt med kvinnans rosa slida. Oavsett vad så är en svart dildo bland de mest populära sexleksakerna på marknaden och det av sköna skäl!

Hos Sinful erbjuder vi ett stort utbud som du kan välja mellan. Oavsett om du letar efter en liten, medelstor eller stor svart dildo så har vi allt! I vår kollektion hittar du även ett brett sortiment av olika former och material. Oavsett om du föredrar en realistisk form, en vibrator eller en modell av silikon så hittar du allt här.

När det gäller färgada dildos så är en svart dildo alltid en hit. Bläddra igenom vårt utbud och hitta den perfekta matchningen för dig. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor angående ditt val av dildo.

Hitta en perfekt stor svart dildo för din njutning

Letar du efter en svart dildo som med säkerhet ska kunna tillfredsställa dig så finns det några saker att överväga. Först och främst ska du överväga dildons storlek. Du tänker troligtvis på en stor svart dildo eftersom den svarta färgen ofta förknippas med en stor storlek. Fast vi har också en liten och medelstor. Oavsett storlek så rekommenderar vi alltid att du använder glidmedel för att göra leken mer njutbar.

För det andra ska du överväga dildons form. Dildos finns i alla möjliga former och du kan med all säkerhet hitta en som prickar in alla rätta punkter. Oavsett om du letar efter en dildo med böjd spets för stimulering av g-punkten eller en dildo med stort, runt huvud för anal lek så kan du vara säker på att hitta en svart dildo som är perfekt för dig!

En mörkare dildo kan vara ett bra sätt att tillföra ett visuellt intresse åt ditt kön för en sådan stimulerar synsinnet. Den här modellen är definitivt värt ett försök. Du kommer med all säkerhet inte ångra dig.

Köp svarta dildos här hos Sinful

För att sammanfatta det så är en svart dildo det perfekta tillskottet i din samling av sexleksaker. Den kan användas både i smyg av dig själv och tillsammans med en partner och ge dig njutningen du alltid velat uppleva. Den kan till och med användas som strap-on om du vill ta kontroll i sovrummet. Det finns många olika typer av svarta dildos och du hittar dem alla här hos Sinful. Vi har några med ringar, andra utan och vissa kan användas både analt och vaginalt. Du kan också hitta dildos med sugkoppar för njutning både i badet och sängen.

Om du hittat modellen som passar dig bäst så kan du också ta tillfället i akt och utöka samlingen av färgglada dildos med en rosa dildo eller kanske en blå dildo.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se