Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr
Illustration av en person som drar ner blixtlåset på sina byxorIllustration av en person som drar ner blixtlåset på sina byxor
Guider
Content Specialist
Uppdaterad:13/10/2022

Ladda Nut November - 30 sätt att onanera på

Innehållsförteckning

Du har säkert hört talas om "No Nut November" - den populära utmaningen där män inte får onanera och ejakulera under hela den kalla vintermånaden.

På Sinful har vi startat "Load Nut November", som är en motpol till det trista fenomenet.

Vi föredrar tanken på att män onanerar varje dag i en hel månad, så att de kan utforska hur bra onani är för dem.

Som en bonus kan du minska risken för prostatacancer med upp till en tredjedel om du får utlösning 21 gånger eller mer i månaden - det visar en studie från Harvard University.

Därför har vi satt ihop en lista med 30 nya sätt, som du man kan onanera på under hela november - eller vilken månad som helst.

Ha en riktigt härlig stund!

Psst! Det är en bra idé att kolla igenom alla dagar innan du börjar. Det är kanske är några produkter du behöver köpa.

1. Den sämsta handen

Vi börjar mjukt. Du måste använda handen du normalt inte använder när du onanerar - eller åtminstone den hand du är sämst på att använda. Det kan vara utmanande, men det kommer att ge dig en annan (och kanske bättre) stimulans än den du är van vid.

Illustration av en hand

2. Prova den magiska ringen

Har du testat att onanera med en penisring? Om inte, kan du verkligen se fram emot denna upplevelse. Penisringen hjälper dig att bli hårdare, att hålla längre och att känna mer. Kom ihåg att en penisring inte får användas i mer än 20 minuter åt gången.

Illustration av en penisring på en penis

3. En runda i duschen

Idag måste du börja dagen med solonjutning i duschen. Du bestämmer själv takten, men börjar och avslutar onaniupplevelsen i duschen - och känn hur det varma vattnet ger en alldeles speciell och annorlunda känsla. Efteråt är du redo att erövra världen!

Illustration av vatten och en penis

4. Det perfekta glidet

Alla kan ha nytta av lite (eller mycket) glidmedel. De magiska dropparna ger en extra dimension till leken, vilket kan göra onaniupplevelsen ännu bättre. Använd gärna ett silikonglidmedel när du kör solo. Det torkar inte ut, vilket gör att du har ett bra glid under hela sessionen.

Illustration av ett glidmedel

5. På med gummit

Det finns fler fördelar med att onanera med en kondom än du kanske tror. Du blir mer bekväm att använda ett skydd och du anpassar dig efter den annorlunda känsla det ger. En kondom hjälper dig också att hålla längre eftersom stimulansen minskar.

Psst! Om du har svårt att hålla dig hård med en kondom på, så kan du använda en penisring. Det hjälper till att hålla blodet i penisen, så att den förblir hård.

Illustration av en kondom

6. Lyssna på ljudporr

Du kanske vanligtvis tittar på porr när du onanerar, men idag måste du prova något annat. Du måste lyssna på ljudporr, där en eller flera berättarröster flyttar in i dina öron. De guidar dig igenom upplevelsen från början till slut - och oroa dig inte, de snålar inte med de saftiga detaljerna.

Illustration av en mun

7. Skifta position

Många män tenderar att onanera i samma position alltid, men nu ändrar vi på det. Om du brukar sitta, så res dig upp och stå. Brukar du däremot föredra att stå upp, prova då att ligga på rygg. Om du alltid ligger på rygg, sätt dig upp. Du förstår poängen!

Illustration av tre män som ligger, sitter och står

8. På punkten med en analplugg

Anus har tusentals nervändar som bara väntar på att bli stimulerade - och det kan de bli med en analplugg. Börja då med ett finger eller en analplugg för nybörjare om det är första gången som du ska leka där. Och glöm inte massor av analglidmedel.

Illustration av en analplugg

9. Fullt fokus på frenulum

Idag måste du ge full uppmärksamhet åt din frenulum (penissträng), som du kan stimulera med fingrarna eller handflatan. Här är det en bra idé att använda lite av glidmedlet, så att upplevelsen blir lite glattare.

Illustration av ett finger som rör vid frenlum

10. Sovsäcken för din penis

Idag ska hela skaftet få en åktur med en valfri onanisleeve. Det kan vara så att du redan har en liggandes hemma, men annars är en lösvagina eller ett onaniägg en bra investering - både nu och i framtiden. De gör att handjobbet blir snäppet bättre.

Illustration av en onanisleeve på en penis

11. Kasta dig ut i edging

Börja med onanera som du brukar, men precis när du är på väg att komma, sluta helt. Släpp din penis och känn hur den slaknar lite. När du inte längre är så hård, kan du upprepa övningen 3-5 gånger.

Psst! Edging hjälper dig faktiskt att hålla längre under sex. Du lär dig nämligen när det är dax att ta en paus, för att få kontroll över din utlösning.

Illustration av en hand som håller runt en penis

12. Det kittlar på alla de rätta ställena

Du tror kanske att en vibrator bara kan användas för klitoris, men då har du fel. De små vibrationerna kan nämligen användas på både frenulum, perineum och längs skaftet. Använd en liten vibrator medan du onanerar - och ta reda på var nånstans vibrationerna känns bäst för dig.

Illustration av en hand som håller en liten vibrator

13. Den sovande handen

Nästa sätt är enkelt. Sitt på din hand tills den sover och ge dig själv sen ett handjobb. När handen sover kan det kännas som om att du får hjälp av en annan person. Och vem skulle inte vilja det?

Illustration av en hand som sover

14. Inte titta, men röra

Visste du att när du tar bort ett av dina fem sinnen, blir de andra fyra förhöjda? Det ska du få prova på idag när du ska onanera med en ögonbindel på. Det kan verka lite dumt, men vi lovar att du får en mycket speciell onaniupplevelse.

Illustration av en ögonbindel

15. Använd båda händerna

Idag måste du använda båda händerna samtidigt - och det finns flera sätt att göra det på. Du kan antingen lägga händerna ovanpå varandra, fläta ihop fingrarna eller helt enkelt låta pekfingret och tummen på båda händerna köra upp och ner på skaftet.

Psst! Om det inte fungerar med båda händerna för dig så kan du istället onanera med ena handen och låta den andra ta hand om bröstvårtorna, kulorna eller perineum.

Illustration av två händer

16. En uppgradering av ditt handjobb

Uppgradera från klöver fem till en masturbator. Om du inte redan har en masturbator hemma så har du nu den perfekta ursäkten för att skaffa en. Det kan till exempel vara en Fleshlight, en penisvibrator eller en blowjob-simulator.

Illustration av en masturbator

17. Hitta en ny plats

Om du vanligtvis onanerar på samma ställe, ska du nu utforska ditt hem. Det spelar ingen roll om det är i vardagsrummet, i badrummet, på köksbordet, i fåtöljen eller på golvet. Så länge det är någonstans där du inte brukar onanera, har du fullfört dagens uppdrag.

Illustration av en öppen dörr

18. En läcker massage

Nu behöver du bara ha en massageolja, som du kan använda överallt på kroppen. Fokusera på kroppens andra erogena zoner, som bröstvårtorna, insidan av låret och mellangården. Kom ihåg att du behöver en massageolja för intimbruk, till exempel Sinful Intimate Massage Oil.

Illustration av massageolja

19. Upptäck din prostata

Idag måste du stimulera P-punkten (prostatan) med ett finger eller en prostatastimulator. Den lilla magiska punkten sitter ca. 3-7 cm upp i anus och är stor som en kastanj. Med rätt stimulering kan du uppnå vilda analorgasmer - både med och utan stimulering av din penis.

Psst! Ta god tid på dig, kom ihåg analglidmedel.

Illustration av prostata

20. Den iskalla handen

Ta en näve isbitar från frysen och håll dem i handen tills du inte klarar det längre. Använd sedan den iskalla handen för att röra dig över hela kroppen och känn hur kylan ger en helt annan onaniupplevelse när du tar tag i din penis.

Illustration av två isbitar

21. Ta tag i kulorna

Det kan vara svårt att få utlösning om man bara stimulerar kulorna, men till en början ska man inte fokusera på själva orgasmen. Använd tiden till att skämma bort kulorna. Känn efter hur de kan vara en del av leken - och självklart är det ok om du kommer på slutet.

Illustration av två testiklar

22. Det lilla huvudet

Tidigare har du haft fullt fokus på det känsliga frenulum. Idag utökar vi området lite, så att du kan ge hela ollonet en kärleksfull omgång. Det är en bra idé att använda glidmedel eller massageolja så att du får bra glid och en kittlande upplevelse.

Illustration av ett ollon

23. Bjud in din partner till leken

Om du har en partner, bjud in henne eller honom på lite skoj. Idag måste ni onanera tillsammans, men utan att röra vid varandra. Det kan vara spännande att se sin partner röra sig själv – och det ger dig också möjligheten att se vad din partner gillar.

Psst! Om du inte har en partner så kan du använda en spegel och titta på dig själv medan du onanerar.

Illustration av två hjärtan

24. De känsliga bröstvårtorna

Bröstvårtorna är en av de mest känsliga erogena zonerna på kroppen, men är ofta försummade. Och detta trots att vissa människor faktiskt kan få orgasm, bara genom att stimulera bröstvårtorna. Du kan antingen utforska dem med fingrarna eller använda en uppsättning bröstklämmor. De ökar blodflödet och känsligheten, vilket kan gör dig extra upphetsad.

Illustration av ett finger på en bröstvårta

25. Den potenta erektionen

När du använder en penispump får du (tillfälligt) några extra centimeter i både längd och tjocklek. Det är såklart kul att din utrustning växer, men penispumpen hjälper också till att göra dig extra känslig "down under".

Illustration av en penispump

26. Sakta ner tempot

Många män tar tag i sin penis och skakar den som en bartender skakar en cocktailshaker på en bar, men det är inte alltid det rätta sättet. Idag måste du ställa timern på 60 minuter och ta det lugnt. Det hjälper dig att hålla längre – och ger dig samtidigt en starkare orgasm och utlösning när klockan väl ringer.

Illustration av en klocka

27. Dubbla upp med penisringar

Du hade en glädjestund med en penisring tidigare denna månad, men nu måste du prova ett lite mer avancerat sätt. Den här gången måste du använda en så kallad dubbel penisring, som ger ett hårt grepp om både din penis och dina kulor. Det kan ge ännu mer intensitet.

Psst! Du kan också använda två enkla penisringar. En runt din penis och den andra runt dina kulor.

Illustration av två penisringar på en penis

28. Behåll dina kläder på

Idag ska du prova något du kanske inte har gjort sedan ungdomen i ditt tonårsrum. Du måste onanera med kläderna på. Den här gången är det (förmodligen) inte för att du är rädd för att bli upptäckt av dina föräldrar, utan mer för att det är roligt och utmanande. Du bestämmer själv om handen ska vara utanför eller innanför kläderna.

Illustration av en person med handen i byxorna

29. En riktigt bra arbetsdag

Nu kan du äntligen gå till jobbet glad, för idag måste du använda din lunchrast (eller en annan rast) för att onanera. Självklart behöver du inte göra det mitt på kontoret. Det kan till exemple vara på toaletten där du kan vara ifred och inte störa andra.

Illustration av en kontorsstol

30. Favoriten

Grattis! Du har nu nått fram till den sista dagen i månaden. Nu får du själv välja hur du vill onanera. Det kan vara så att du bara vill göra som du brukar. Men det kan också vara så att du har blivit förtjust i analstimulering, istärningsleken eller något helt annat. Du väljer själv!

Illustration av en gul stjärna

Fler artiklar

  Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Fri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful