Så här väljer du en g-punktsvibrator

När du ska välja en g-punktsvibrator som din näste sexleksak är det både en bra idé att fundera över vilken storlek du föredrar, hur böjd vibratorn ska vara så att den passar dig och vilket material du önskar dig.

Storlek

Om det är första gången du använder en g-punktsvibrator föredrar du kanske en vibrator med en mindre omkrets som till exempel B-Swish Bcute Curve ddå den kan verka mer överskådlig än större vibratorer. När du har vant dig vid storleken eller om du önskar dig en mer fyllig vibrator kan du alltid hitta en g-punktsvibrator med en större diameter, till exempel den topp-recenserade och fylliga Delight från Fun Factory som är en av våra mest populära g-punktsvibratorer.

Formgivning

Det är den böjda tippen som ger den intensiva g-punktsstimulation men det är olika från kvinna till kvinna hur böjd vibrator man behöver, precis som det också är olika från vibrator till vibrator hur stor böjningen är. Försök evt. att känna efter med fingrarna så att du tar reda på hur långt inne just din g-punkt är och hur böjda dina fingrar ska vara för att du ska stimulerar g-punkten på bästa möjliga sätt. Om du vill ha en extra stimulerande vibrator kan du välja en g-punktsvibrator med till exempel en räfflad stav som är retande inuti dig när du för vibratorn in och ut.

Material

Önskar du en vibrator i mjuka och flexibla material kan du till exempel välja en i silikon som har den fördelen att den snabbt värms upp till kroppstemperatur. Önskar du istället en vibrator som verkligen kan målinrikta stimuleringen kan du välja en vibrator i till exempel ABS eller PVC.

Behöver du mer hjälp?

Om du har svårt kan du träna din bäckenbotten med knipkulor. Med en starkare bäckenbotten, desto bättre kan du slå g-punkt och uppnå bättre orgasmer. Du kan alltid kontakta vår kundtjänst om du behöver råd och vägledning. Vi kan hjälpa dig med att välja den produkten som passar dig bäst så att du får den bästa möjliga upplevelse. Kontakta vår kundtjänst på tel: 0774-218 822 eller på service@sinful.se.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Material
ABS-plast (7)
Silikon (59)
TPE (2)
TPR (2)
Egenskaper
Appstyrd (8)
Batteridriven (25)
Fjärrstyrd (4)
Reselås (8)
Uppladdningsbar (44)
Värmefunktion (1)
Vattentät (47)
Märke
Adrien Lastic (1)
Amaysin (3)
Aneros (1)
B Swish (4)
Baseks (7)
Basix (1)
Belladot (1)
Fantasy for Her (2)
Fifty Shades of Grey (2)
Fun Factory (4)
Fun Toys (1)
Intimina (1)
Je Joue (2)
Lelo (5)
Love To Love (3)
Lovense (3)
Mixed (2)
Nexus (1)
Ohmibod (1)
PicoBong (1)
Pretty Love (1)
Satisfyer (2)
Sinful (11)
Sinful Æsker (1)
Svakom (1)
Swan (1)
Sweet Smile (2)
Tracy´s Dog (1)
Velve (1)
We-Vibe (3)
Zalo (1)
Längd
Diameter
Visa alla 73 produkter
Du har sett 48 av 73 produkter
Ladda fler
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se