Så här väljer du en G-punktsvibrator

När du väljer en G-punktsvibrator är det en bra idé att fundera över vilken storlek du föredrar, hur böjd vibratorn ska vara för att den ska passa dig och vilket material du vill ha.

Storlek

Om det här är första gången du använder en G-punktsvibrator kanske du föredrar en vibrator med mindre omkrets, till exempel Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator, eftersom den kan kännas lättare att ta sig an än större vibratorer. När du väl har vant dig vid storleken, eller om du vill ha en fylligare vibrator, kan du alltid uppgradera till en G-punktsvibrator med större diameter. Ett alternativ kan till exempel vara Amaysin Pleasure G-punkts­vibrator – en böjd modell som är en av våra mest populära G-punktsvibratorer.

Form

Det är den böjda spetsen som skapar den intensiva G-punktsstimuleringen, men det skiljer sig från kvinna till kvinna hur böjd vibrator man behöver. Det skiljer sig också från vibrator till vibrator hur böjd formen är. Prova först med att känna efter med fingrarna för att ta reda på hur långt in din G-punkt sitter och hur böjda dina fingrar måste vara för att du ska stimulera G-punkten så bra som möjligt. Vill du ha en extra stimulerande vibrator kan du välja en G-punktsvibrator med ett räfflat skaft som erbjuder en skön känsla varje gång du flyttar vibratorn.

Material

Vill du ha en vibrator tillverkad i mjuka och smidiga material kan du t.ex. välja en modell i silikon som har fördelen att den snabbt värms upp till kroppstemperatur. Vill du istället ha en vibrator som verkligen kan erbjuda precis stimulering kan du välja en vibrator i t.ex. ABS eller PVC.

Behöver du mer hjälp?

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice om du behöver råd och vägledning. Vi kan hjälpa dig att välja den produkt som passar dig bäst, så att du får en så bra upplevelse som möjligt. Kontakta vår kundservice på tel. 0410 - 880 213 eller på service@sinful.se.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Amaysin (2)
B Swish (1)
baseks (7)
Belladot (1)
Doc Johnson (1)
Fantasy For Her (2)
Fun Factory (2)
Intimina (1)
Je Joue (2)
Lelo (5)
LELO (5)
Love To Love (1)
Lovense (4)
ohhcean (1)
Pillow Talk (1)
Pretty Love (2)
Satisfyer (2)
Sinful (13)
Svakom (1)
Swan (1)
Sweet Smile (1)
We-Vibe (2)
You2Toys (1)
Visa alla 55 produkter
Du har sett 48 av 55 produkter
Ladda fler
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se