TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Prostatadildo

Med en prostatadildo kan du se fram emot en mängd fräcka upplevelser – och med lite övning kanske du kan få en av de eftertraktade anala orgasmerna. Kom alltid ihåg ett bra analglidmedel när du leker med analsexleksaker.

Prostatadildo - Upplev djupa och intensiva orgasmer

Få en bra start med din prostatadildo

Om du inte redan har upplevt det intensiva nöjet som en anal orgasm kan ge dig - då har du något fantastiskt att vänta. På den här sidan har vi samlat ett stort urval av prostatadildos som kan hjälpa dig på vägen mot att nå den mystiska orgasmen, om du förstås har turen att vara utrustad med en prostata. Den lilla körteln sitter 3-7 cm innanför anus framför ändtarmen (mot penis), och är ungefär lika stor som en kastanj.

En prostatadildo är en analleksak som förs in i anus. Den är designad för att träffa P-punkten perfekt för att ge med en stimulerande och retande upplevelse som kan resultera i en explosiv klimax.

Om du inte redan har haft ett finger i anus för att hitta den mycket diskuterade p-punkten kan det vara fördelaktigt att testa det innan du använder en sexleksak. På så sätt kan du enkelt märka och kontrollera hur det känns när du stimuleras direkt på plats. Om du inte vill använda fingret kan du börja med en liten leksak som en prostatadildo, en vibrerande buttplug eller en annan analsexleksak designad för att stimulera körteln.

Och oroa dig inte. Det är faktiskt inte så svårt att hitta den magiska platsen, men själva stimuleringen kan vara lite knepig. Lyckligtvis finns det olika knep och verktyg, till exempel en prostatadildo, som kan hjälpa dig att träffa den framgångsrikt.

Vad är skillnaden mellan en prostatadildo och en analdildo?

Vid det här laget kanske du frågar dig själv om det är någon skillnad mellan en prostatadildo och de vanliga analdildos som du kanske känner till. Svaret är både ja och nej. De är på många sätt lika varandra, men det finns en liten detalj som gör hela skillnaden mellan de två.

Istället för en rak form som de flesta dildos har, är prostatadildos böjda för att möjliggöra en mer exakt stimulering av prostatan. Men i likhet med andra dildos finns de också i många olika färger, storlekar och material. Så oavsett om du föredrar silikon, glas eller stål, och om du föredrar att din prostata dildo ska se ut som en penis eller inte, så finns det med all säkerhet en produkt som passar dina specifika behov och preferenser.

Om du redan vet att du skulle vilja bli bortskämd med lite vibrationer under anallek, kanske du vill överväga våra prostatavibratorer istället för en prostata dildo. Vissa människor tycker att det är lättare att få en anal orgasm med denna typ av prostata leksak – just för att vibrationerna masserar platsen i anus på ett kraftfullare och mer konsekvent sätt. Andra kanske föredrar de produkter som du hittar här på den här sidan. Det finns inget rätt eller fel i det här fallet. Det är helt enkelt en fråga om preferenser.

Prostata dildo + glidmedel = sant

När du leker med din prostata dildo (eller bara fingret) är det viktigt att använda ett ordentligt analglidmedel – och gärna mycket av det. I själva verket bör du hellre använda för mycket än för lite. Anus producerar ingen naturlig smörjning i sig, så det är viktigt att du lägger till något för att säkerställa en smidig och bekväm upplevelse. Du bör tillsätta glidmedlet i både anus och på dildon innan du sätter igång, och du kan alltid lägga till mer medan du leker om det börjar kännas lite torrt.

Du kan använda ett vanligt vattenbaserat glidmedel för tillfället, men du får de bästa resultaten genom att applicera en analspecifik typ som har gjorts enbart för detta ändamål. Analglidmedel, oavsett om det är vattenbaserat eller silikonbaserat, är vanligtvis tjockare i konsistensen, vilket gör det lättare att arbeta med när du behöver få det på prostatadildon och in i anus.

Dessutom har analglidmedel ett otroligt långvarigt glid som är särskilt fördelaktigt när man leker med anal stimulering - oavsett om du använder ett finger, en penis eller en prostata dildo.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful