Så här väljer ni rätt vibrator

När ni ska välja en vibrator är det en bra idé att fundera på vad ni vill använda den till då användningen påverkar till exempel vilket material och vilken formgivning som passar er bäst. Vad letar ni efter?

Vi är ett par som letar efter:  

Prova en:

En vibrator som kan användas vid sex: Par-vibratorButterfly vibratorPenisring med vibratorStrap-on vibrator
En vibrator som är bra för förspel: Magic wand vibratorMini vibratorFinger Vibrator
En vibrator vi kan leka med tillsammans:  Fjärrstyrd vibratorVibrerande Ägg

 

Så här väljer ni den perfekta vibratorn

När ni har tagit ett beslut om vad vibratorn ska användas till är det en bra idé att fundera på vibratorns storlek, ljudnivå, formgivning och strömkälla samt om den ska vara vattentät eller ej. Alla information hittar ni på produktsidorna under ’Detaljer’. Läs mer om de saker du bör fundera på här:

Storlek

För att kunna hitta rätt vibrator som passar er bäst bör ni fundera på vilken storlek ni föredrar på vibratorn. Önskar ni en mindre vibrator eller en med större fyllighet? En mindre vibrator är ofta bra om det är första gången ni ska använda en vibrator eller om ni har begränsad erfarenhet med vibratorer. Det gäller självklart speciellt om vibratorn ska användas för invändig stimulering. 

Har ni redan erfarenhet av vibratorer eller önskar ni en med mer fyllighet kan du med fördel välja en av våra större vibratorer. Vi rekommenderar att ni noterar vibratorns mått under ’Detaljer’ innan ni handlar då vibratorerna kan verka antingen större eller mindre på bilderna än de är i verkligheten.

Material

Olika material är bra för olika saker och därför är det också viktigt att fundera på användningen när ni väljer material. Om ni gärna vill kunna målinrikta vibrationerna väldigt precist, till exempel för klitoris eller g-punktsstimulation, då är vibratorer av hårda material som ABS och medicinskt plast speciellt lämpliga. Några av våra vibratorer har täckts med ett speciellt material som ger ytan en mjuk och silkeslen känsla.

För dildovibratorer, vibrerande penisringar och för kaninöronen på rabbitvibratorer är mer flexibla material som gummi, jelly och silikon bra då de är mjukare och vibrationerna känns bra med det materialet. Silikon är ett lyxigt material för vibratorer som känns silkeslent och som snabbt uppnår kroppstemperatur vid beröring. Om ni väljer en vibrator i silikon är det viktigt att ni inte använder den ihop med ett silikonbaserat glidmedel då det kan påverka vibratorns yta. Använd istället ett vattenbaserat glidmedel som också är lättare att tvätta av.

Formgivning

Vibratorns formgivning påverkar hur lämplig den är för olika former av stimulering. Önskar ni till exempel g-punktsstimulation eller prostatastimulation är det en fördel med en vibrator som har en böjd form så att den når bäst möjligt. Därför bör ni ta vibratorns formgivning med i era funderingar när ni väljer en vibrator.

Batterier, uppladdningsbar eller anslutning till stickkontakt?

Några av de mest populära är de batteridrivna eftersom de är billigare att införskaffa än andra vibratorer. Om ni köper en batteridriven vibrator är det en bra idé att se efter om batterier ingår eller ej under ’Detaljer’. Ingår de ej eller behöver ni fler batterier då kan ni självklart alltid hitta dem här i shoppen. Vi rekommenderar att ni inte använder uppladdningsbara batterier för vibratorer då de är lite större än standard batterier och därför kan fastna i vibratorn.

Föredrar ni en uppladdningsbar vibrator så ni undviker att behöva köpa nya batterier? Uppladdningsbara vibratorer kostar generellt mer att införskaffa än andra vibratorer. Däremot är de oftast mer tystgående och är tekniskt överlägsna jämfört med batteridrivna sexleksaker.
Vibratorer som anslutas stickkontakten är vanligtvis de mest kraftfulla och de har den fördelen att ni kan använda dem hur ofta ni vill. På grund av den stora kraftfullhet är de dock inte helt tystgående och begränsningarna med dem är att ni ska vara i närheten av en stickkontakt för att kunna använda dem samt att denna sorts vibrator aldrig är vattentät.

Vattentät eller stänktät

Önskar ni full frihet att njuta vibratorn när och var ni har lust? Då bör ni fundera på en vattentät vibrator som kan avnjutas i duschen och som är lätt att rengöra. Denna sorts vibrator har tillverkats för att vara 100 % vattentät när bottnen har skruvats på ordentligt så att batterilådan är helt stängd. Det finns också vattentäta uppladdningsbara vibratorer som till exempel alla från  We-Vibe och Je Joue samt största delen av vibratorerna från Fun Factory och LELO

Vi har också stänktäta vibratorer som inte är vattentäta men som kan torkas av med en fuktig trasa. Därför är det viktigt att de inte kommer in vatten i de elektriska anslutningarna. Ni kan se om en vibrator är vattentät under ’Detaljer’ när ni är inne på produktsidan i shoppen

Behöver ni mer hjälp?

Vår kundtjänst finns alltid öppen med råd och vägledning för att hjälpa er att hitta de sexleksakerna som passar er bäst. Kontakta kundtjänst på tel: 0410-880213 eller på service@sinful.se. 

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Amaysin (3)
Bang! (3)
baseks (4)
Beauments (1)
BeauMents (1)
CalExotics (3)
Cleopatra (3)
Dame Products (1)
Frisky (1)
Fun Factory (1)
Hot Octopuss (1)
Lelo (4)
LELO (4)
Magic Motion (2)
Romp (1)
Satisfyer (6)
Seven Creations (1)
Sinful (12)
We-Vibe (4)
You2Toys (2)
Visa alla 56 produkter
Du har sett 48 av 56 produkter
Ladda fler
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se