Sexhjälpmedel

Beteckningen sexhjälpmedel täcker en lång rad erotiska produkter i fler olika varianter. Det kan Sinfuls vibratorer, penisringar, penisförlängerepenispumpar, och mycket mer. Många kallar det kort och gott bara för sexleksaker. Vad man kallar det är egentligen underordnat, det viktigaste är att understryka att det används för sexuell tillfredsställande. Sexhjälpmedel har under de senare åren blivit allt mer populära i Sverige, och säljs numera både till män och kvinnor, singlar och par.

Mest populära
0
Filter
Kapacitet
Laddningstid
Omkrets
kondomlängd
Kondomtjocklek
Komdombredd
Smak
Äpple (1)
Asti (1)
Blodgrapefrukt (1)
Hallon (1)
Honung (1)
Jordgubbe (2)
Lime (1)
Mango (1)
Mörk choklad (1)
Päron (1)
Rabarber (1)
Svartvinbär (1)
Tropisk frukt (1)
Vanilj (1)
Inre djup
Inre diameter
Längd att föra in
Glidmedelsbas
Hybrid (1)
Silicone based (5)
Water based (5)
Glidmedlets funktion
Masturbation (2)
Strömkälla
1 x N/LR1/SUM5 (Included) (1)
2 x AAA (Not included) (1)
3 x AA (Not included) (1)
4 x AA (Not included) (1)
Magnetic USB-charger (1)
USB-charger (5)
Pris
Erbjudande
Material
Latex (3)
PVC (5)
Silikon (9)
TPE (2)
TPR (2)
Egenskaper
Appstyrd (2)
Batteridriven (4)
Fjärrstyrd (1)
Harnesskompatibel (2)
Uppladdningsbar (6)
Vattentät (8)
Stimuleringsområde
Vagina (7)
Klitoris (2)
G-punkt (2)
Anus (5)
Prostata (2)
Penis (8)
Användningstid
Volym
Bredd
Märke
Baseks (1)
Durex (1)
Eros (2)
Fantasy (1)
Fetish Fantasy (1)
Fun Factory (1)
ID Lube (1)
Joydivision (1)
Kgoal (2)
Lelo (1)
Medintim (1)
Mr. Membr (1)
Pink (1)
Pipedream Extreme (3)
Pjur (1)
Protex (1)
Rocks Off (1)
Satisfyer (2)
Screaming O (1)
Sensuva (1)
Sinful (2)
Swede (1)
Titanmen (1)
Vac-U-Lock (2)
You2Toys (2)
Längd
Diameter
Visa alla 34 produkter
Du har sett 34 av 34 produkter

Sexhjälpmedel åt varje kvinna, man och par

Sexhjälpmedel är till för att hjälpa dig få bättre sex

Sexhjälpmedel är egentligen bara sexleksaker och erotiska tillbehör, som hjälper dig att få bättre sex. Här på Skandinaviens största sex shop arbetar vi nästan dygnet runt för att erbjuda dig de bästa sexleksakerna på marknaden. Vår mission är att inspirera våra kunder till ett mer lekfullt och inspirerande sexliv, och vi tänker inte sluta innan vi har lyckats. Vare sig det är till singelmannen eller singelkvinnan, så finns här massor av produkter du kan införskaffa för att komma igång med ditt samliv, ensam eller med en partner. Sexhjälpmedel finns i många former, och i stort sätt alla erotiska produkter fungerar förlösande och avslappnande.

Till singelmän rekommenderar vi främst onaniprodukter. Du kan välja mellan automatiska, semiautomatiska eller helt manuella, där du får jobba lite för njutningen. Det kan vara en Fleshlights, en form av manuella onanirör, eller en mer automatiserad Autoblow, som gör hela arbetet åt dig, och simulerar att du får ett blowjob av den som råkar dyka upp i din fantasi. Kanske är det din favoritporrstjärna, eller en gammal flamma vars orala teknik du aldrig kommer glömma. Ett annat fantastiskt, och ofta förbisett sexhjälpmedel är kondomer. Dem säljer vi många av, för det är något kan man aldrig ha för mycket av.

Singelkvinnor behöver också stimuleras

Kvinnor ska på intet vis gå miste om sexhjälpmedel, så i denna sexbutik har vi massor av läckra och fräcka sexleksaker på lager som du kan välja mellan. Ska det gå snabbt och lätt kan en liten Rocks Off vibrator göra susen. Den tar inte upp mer plats än att du kan gömma den i handväskan inför en girls night out, där vad som helst kan hända. Vill du hellre ha en lång afton helt för dig själv, då finns det varor som passar för det också. Sätt stämningen med aromatiska och erotiska dofter, och ta sedan hand om dig själv med hjälp av en ny dildo eller klitorisvibrator som t.ex womanizern eller en satisfyer. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad du kan ta dig för när du bara ska ta hand om dig själv.

Vill du ha en riktigt verklighetstrogen upplevelse, då rekommenderar vi en realistisk dildo. Vill du skruva upp realiteten ännu ett snäpp finns det även sexdockor, som med sina perfekta magrutor väl tilltagna utrustning kommer ge dig en kväll du sent ska glömma. Alla våra dockor är tillverkade i kroppssäkra material, vilket innebär att de både är helt säkra att använda intimt, och dessutom känns otroligt äkta att röra vid. Dessutom är det här en partner som alltid har lust att göra precis detsamma som du vill, så man kan argumentera för att de utgör det perfekta sexhjälpmedlet.

För paren som vill blåsa nytt liv i samvaron

Det finns även en massa erotiska hjälpmedel som vänder sig till par. En bra utgångspunkt, framför allt om ni inte har provat sexhjälpmedel tidigare, är ett set med flera leksaker. Ni hittar flera färdiga sexleksaksset på hemsidan, som ni kan använda för att komma närmare varandra och utforska vad ni tycker om. Vill ni hellre prova enskilda produkter, eller plocka samman ett eget litet startpaket, så kan ni med fördel börja precis som ni brukar, och köpa produkter att använda under förspelet. En massageolja att dela, ett sexspel för att sätta stämningen, en ögonbindel och en kittlande fjäder för eggande beröring… Allteftersom ni blir mer bekväma, kan ni sedan gå vidare med andra typer av produkter.

När ni är redo att ta med sexhjälpmedlen in i själva sexakten, då kan vi varmt rekommendera en penisring. Det kan låta som en produkt mest för män, men eftersom den gör erektionen både hårdare och får den att vara längre, samtidigt som penisen blir mer känslig, så får ni båda ut mycket av dess inblandning. Ett annat fenomenalt sexhjälpmedel till par är glidmedel. Många tänker att det är en onödig utgift, men mer glid är alltid bättre. Och vill ni ge leken lite extra hjälp på traven, kan ni prova ett nytt glidmedel med smak.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se