Sinful Booster Justerbar Lasso Penisring

Klicka på en bild för att förstora den

  • Sinful Booster Justerbar Lasso Penisring
  • Sinful Booster Justerbar Lasso Penisring Lige
  • Sinful Booster Justerbar Lasso Penisring Hånd
  • Sinful Booster Justerbar Lasso Penisring Emballage

Sinful Booster Justerbar Lasso Penisring

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

89,00 kr

Produktbeskrivning

Letar du efter en penisring som kan stramas åt precis efter dina önskemål och dagens humör, för att därmed uppnå den ultimata onani- eller sexupplevelsen? Då ska du köpa Sinful Booster Justerbar Lasso Penisring.

Den stryper effektivt blodflödet, så att du känns fylligare, hårdare och större. Dessutom förlänger den njutningen, vilket både du och din partner har glädje av.

Lasso-peningsringen har en slide-to-fit tryckknapp, så att du själv kan justera storleken och hur stram stimulering du önskar. Det garanterar att du får en perfekt passform varje gång, oavsett vad du känner för just idag. 

Sinful Booster Justerbar Lasso Penisring är tillverkad av ftalatfri silikon och ABS-plast. Silikonremmen känns därför mjuk och behaglig mot kroppen.

Detaljer

MATERIAL: Silikon och ABS.
FTALATFRI: Ja.
DIAMETER: Kan töjas upp till ca 8 cm.
VATTENTÄT: Ja.

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Användarvänlig
Komfort och passform
Orgasmgaranti
Kune ha varit årets produkt men... När jag och frugan fick hem våra "leksaker" sist så var denna grejen jag hade högst förväntningar på. Tyvärr blev det antiklimax.
Efter ett långt härligt försplel med allt man kan tänka sig var det dags och dra på ringen och köra järnet. Hade det bara inte varit för att jag hade lite glidmedel kvar på fingrarna... Jag kan säga att den är OMÖJLIG att hålla i om man har glidmedel. Den blir halare är en tvål i duschen på fängelset. Det går inte att spänna. Man får inte grepp om gummisnörets släta yta. Och om man försöker torka av den och ställa in den innan man kränger på den så glider bara spännet upp.
Inte helt nöjd med materialvalet eller möjligtvis utformningen. Hade ändarna på stroppen varit "ruggade", lättrade på något sätt så dom gick och få grepp om.
5 2 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Användarvänlig
Komfort och passform
Orgasmgaranti
Funkar inte på mig Nej tyvärr, funkar inte vidare på mig.
Själva "snöret" är mjukt och känns skönt men "knappen" är för stor och hård så den skaver mot min penis så det gör ont.
Har jag ringen löst satt så "knappen" inte skaver sitter ringen då inte kvar som den ska.
Blir nog att leta och testa en vanlig "icke-justerbar" penisring i rätt storlek för mig.
5 2 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Användarvänlig
Komfort och passform
Orgasmgaranti
Perfekt ring Själva “snöret” är mjukt och töjbart, och det kunde inte vara lättare att hitta sin egen storlek. Kan dessutom sättas ner runt pungen, om man gillar det. Även om den är tunn, så ger den en kraftig känsla och stannar där den ska.
Är perfekt både om man är nybörjare och inte vet vilken storlek man ska välja, eller om man som jag bara har lust att experimentera med ett strama grepp längs vägen. Tio tummar upp härifrån!
5 5 1

Du recenserar: Sinful Booster Justerbar Lasso Penisring

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.