B Swish Bgood Classic Dildo Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

B Swish Bgood Classic Dildo Vibrator

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl 13:30 och vi skickar samma dag (vardagar).

239,00 kr

Produktbeskrivning

Önskar du en klassisk och diskret dildovibrator som kan skämma bort dig med läckra vibrationer? Då borde du prova på B Swish Bgood Classic Dildo Vibrator som har hela 5 olika vibrationsmöjligheter och som finns i tre snygga färger.

B Swish Bgood är en stilren och feminin dildovibrator som kan användas av alla - oavsett om det är första gången du ska använda sexleksaker eller om du bara letar efter något nytt och läckert till samlingen. B Swish Bgood är 18 cm lång och bara 2,6 cm i diameter vilket gör den bra för dig som föredrar en dildovibrator som är effektiv utan att vara för fyllig.  

B Swish Bgood Classic Dildo Vibrator är gjord i ABS och det fasta materialet gör det lättare att målinrikta vibrationerna så att de når precis där det känns allra bäst. Dildovibratorn har en underbart mjuk yta som kommer att kännas ännu bättre tillsammans med ett glidmedel. 

Med B Swish Bgood får du extra stor frihet att skämma bort dig själv där det passar dig, för denna klassiska dildovibratorn är nämligen vattentät och kan därför användas i duschen.

Detaljer

MATERIAL: ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÄNGD: 18 cm.
DIAMETER: 2,6 cm.
VIKT: 73 g.
VATTENTÄT: Ja.
BATTERITYP: 2 x AA (ingår ej).
VIBRATIONSNIVÅ: 5 olika.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Du recenserar: B Swish Bgood Classic Dildo Vibrator

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av: