Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Silikondildo

En silikondildo har en mycket len yta och är därför väldigt bekväm att använda. Nästan alla silkondildos är ergonomiskt utformade, och många av dem är dessutom flexibla. De känns därför behagliga när du för upp dem, och de anpassar sig snabbt till kroppens varma temperatur.

Silikondildo - till entusiaster som vill ha det bästa

Silikon är det bästa mjuka materialet

Om du funderar på att köpa en ny dildo och har bestämt att det ska vara en lite mjukare utgåva den här gången, då bör du definitivt överväga en silikondildo. Silikon är det enda mjuka materialet vars porer är så små att materialet praktiskt taget kan betraktas som icke-poröst. Och varför är det viktigt? Icke-porösa material är utan tvekan det mest hygieniska alternativet som finns. När det inte finns några stora porer där smuts eller kroppssekret kan gömma sig, vet du med säkerhet att de blir helt rena när du rengör dem. Det innebär i sin tur att du inte behöver oroa dig för bakterier och efterföljande obehag. Silikondildos av platinumkvalitet kan t.o.m. kokas, och många av dem kan diskas i diskmaskinen om du så vill.

Andra fantastiska egenskaper hos silikon är att det är ett luktfritt material, det är mjukt och behagligt, och så håller det länge. När du köper en silikondildo kan du med andra ord räkna med att få en kroppsvänlig sexleksak med lång livslängd. Tar du hand om den ordentligt kan den rentav hålla livet ut. Silikonprodukter är i allmänhet dyrare än leksaker av andra mjuka material, men för ett högre pris får du också en produkt av högre kvalitet.

Använd rätt lubrikation med din silikondildo

En sak är dock viktigt att tänka på, nämligen att silikondildos inte får användas ihop med silikonbaserat glidmedel. Det finns nämligen en risk att silikonglidmedlet reagerar med silikonet i leksaken, vilket kan skada ytan. För att undvika detta bör du alltid välja ett vattenbaserat glidmedel när du leker med silikonleksaker.

Hos Sinful hittar du ett stort utbud av silikondildos, och för att underlätta det hela har vi samlat dem i denna kategori. Här finns en brett spektrum av färger, massor av olika storlekar och bra variation vad gäller former och utseende. Om du vill ha en riktigt realistisk dildo gör Vixen Creations fantastiskt sköna VixSkin silikondildos med dubbla lager platinumsilikon, vars mjuka yta döljer en fast kärna. Det ger en oerhört realistisk känsla, och eftersom de är tillverkade av medicinskt silikon vet du att de håller högsta kvalitet. Tantus är ett annat märke som också tillverkar högkvalitativa silikonprodukter. Och så ska vi inte glömma bor Sinfuls egna silikondildos. Men dem kan du får många timmars roliga lekar, ensam eller tillsammans med din partner.

Silikondildos kan användas till mycket

Till exempel anallekar och som strap on. Vill du använda en silikondildo till något av detta bör du hålla ett öga på basen av ditt tilltänkta inköp. Den ska bara bred och gärna lite platt, utan att bli alltför tunn, för att kunna fästas i ett harness. Vid anala lekar ser den breda basen till att leksaken inte försvinner iväg in i kroppen, varför den ofta kallas för en stopper på dessa. En sugproppsdildo är ofta perfekt både för att fästa i ett strap on harness och till analsex, och om det inte är ett krav att din silikondildo ska kunna användas som strap-on fungerar testiklar fint som en naturlig stopper vid anala lekar.

Och så kan de naturligtvis även användas till helt vanlig vaginal penetration. Har din silikondildo en sugpropp kan du fästa den på hårda, släta ytor och få händerna fria till annat. Testa att sätta den på kakelplattorna i badrummet och gör hårtvätten till en lite hetare upplevelse. Eller utnyttja faktumet att du inte behöver hålla i din silikondildo och använd istället händerna till att stimulera dig själv med en klitorisvibrator eller liknande. Möjligheterna är närmast oändliga, så släpp loss och förverkliga dina fantasier.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful