Laddningsbara Vibratorer

Med laddningsbara vibratorer behöver du aldrig tänka på att köpa batterier, eller oroa dig för att de tar slut precis innan klimax. Du koppla bara laddaren till din sexleksak, så är den snart redo att ge dig massor av njutning. Laddningsbara vibratorer finns i många versioner, t. ex. som klitorisvibrator och Magic Wandsamt från olika märken och i flera prisklasser. Du kan garanterat hitta en som passar dig.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Diameter
Längd
Egenskaper
Appstyrd (41)
Batteridriven (9)
Bejeweled (9)
Fjärrstyrd (55)
Harnesskompatibel (3)
Inflatable (1)
Justerbar (4)
Realistic (7)
Reselås (58)
Splashproof (43)
Suction Cup (6)
Thrusting Function (18)
Uppladdningsbar (420)
Vacuum Function (4)
Värmefunktion (6)
Vattentät (335)
Vibrating (409)
Virtual Reality App (3)
Material
ABS-plast (34)
Aluminium (8)
Ocean-bound PP plastic (1)
Polyester (1)
PU leather (1)
PVC (1)
Silikon (369)
Stainless Steel (3)
TPE (6)
TPR (3)
Märke
Adrien Lastic (5)
Amaysin (20)
Bang! (3)
baseks (4)
Belou (1)
Bodywand (1)
CalExotics (13)
Cleopatra (3)
Cobeco (1)
Crave (2)
Creative Conceptions (2)
Dame Products (4)
Doc Johnson (7)
Dorcel (6)
Doxy (11)
Electroshock (2)
Europe Magic Wand (1)
expired_OhMyG (1)
Fantasy For Her (9)
FemmeFunn (4)
Fifty Shades of Grey (6)
Frisky (1)
Fun Factory (13)
Gemüse (2)
GoGasm (3)
Hot Octopuss (3)
Inmi (2)
Innovation (1)
ioba.intimate (1)
Irresistible (1)
Je Joue (8)
Kiiroo (1)
King Cock (1)
King Cock Elite (1)
Le Wand (1)
Lelo (28)
LELO (29)
Lora DiCarlo (1)
Love Hamma (1)
Love Magic (1)
Love To Love (1)
Lovehoney (1)
Lovense (8)
Magic Motion (7)
Master Series (2)
Minds of Love (2)
MX Fighter (1)
Mystim (2)
Nalone (2)
Nexus (3)
ohhcean (4)
OhMiBod (2)
PalmPower (2)
PantyRebel (1)
Perifit (1)
Pillow Talk (3)
Pixey (1)
PMV20 (4)
Pretty Love (2)
Puissante (1)
Realov (2)
Rimba (1)
Rocks Off (8)
Romp (7)
Satisfyer (40)
Screaming O (1)
Sinful (52)
Sir Richard's Control (2)
Snail Vibe (1)
Svakom (10)
Swan (1)
Sweet Smile (4)
TENGA (5)
TOYJOY (3)
Tracy's Dog (21)
Vibe Couture (1)
VIVE (3)
VUSH (3)
Wand Essentials (1)
We-Vibe (9)
Whisperz (1)
Willie City (1)
Womanizer (10)
XOUXOU (2)
You2Toys (6)
Zumio (3)
Visa alla 432 produkter
Du har sett 48 av 432 produkter
Ladda fler

Laddningsbara vibratorer - det klimatsmarta valet

Stimulera dig själv på bästa sätt

Är du på jakt efter en lite mer spännande form av stimulering som fortfarande är lika bra som dina tidigare vibratorer? Då ska du titta närmare på laddningsbara vibratorer. Med en sådan kan du få många timmars härlig lek, där du verkligen kan dyka ner i din egen njutning. Upptäck hur de pulserande, pirrande vibrationerna kan skicka ut dig i extas när du använder dem mot dina mest intima områden, men även hur de kan kittla andra erogena zoner på din kropp.

Laddningsbara vibratorer har vanligtvis ganska bra livstid på det inbyggda batteriet, och när det tar slut behöver du bara koppla till laddaren en stund. Strax är den redo för ännu fler timmar av stimulerande lekar. På den här sidan hittar du ett stort och varierat utbud, från märken som Satisfyer och Womanizer, som kan ge dig stimulans i absolut toppklass. Flera av modellerna är vattentäta, vilket innebär att du kan låta dem följa med dig in i duschen, när du känner för extra ångande sexsessioner. Med andra ord kan du ha sex med dig själv precis när och var du vill.

En uppladdningsbar vibrator är bra för miljön

Visste du att en uppladdningsbar vibrator faktiskt är ett av de mest miljövänliga val du kan göra i sexleksaksväg? När du väljer en uppladdningsbar vibrator framför en batteridriven modell ser du nämligen till att miljön slipper ifrån en väldans massa batterier. De här små energikällorna är nämligen förhållandevis svåra att återvinna, och tyvärr är det alldeles för många som inte vet att batterier inte får kastas i den vanliga soppåsen. 

Genom att införskaffa en sexleksak som inte använder vanliga batterier är alla sådana problem ett minne blott. Nu behöver du inte springa till affären när din vibrerande sängkamrat blir lite sömnig, utan det räcker med att hitta närmaste vägguttag. Många modeller använder sig av USB-laddare, vilket innebär att du även kan laddad dem direkt via din dator eller en powerbank, om det är lättare. Det ger dig ännu mer flexibilitet, plus att datorn kan fungera som ett bra distraktionsmoment medan du väntar på att din laddningsbara vibrator samlar kraft till nya lekar.

Använd laddningsbara vibratorer ensam eller med en partner

Som grädde på moset behöver du inte använda laddningsbara vibratorer ensam, om du inte känner för det. De fungerar nämligen alldeles utmärkt som parleksaker. Vad sägs om att lämna över din favoritleksak till din partner, så att hen kan använda den på dig? Det kommer garanterat bli en upphetsande stund för er båda två. Alternativt kan du använda den laddningsbara vibratorn på dig själv, medan din partner tittar på. Få saker är så hett som att se någon man tycker om tillfredsställa sig själv, för ingen känner ju din kropp så bra som du själv.

Är det inte en uppladdningsbar vibrator du har behov av, då kan du lyckligtvis hitta massor av andra underbara produkter hos Sinful också. Vi har allt från sexiga underkläder och fräcka sexspel, som du kan använda till heta kväller med din partner, till sexleksaker i alla tänkbara former, för de gånger du bara vill ha det mysigt med dig själv. Ta en titt och hitta precis det som du vill ha, oavsett om det är en laddningsbar vibrator eller något annat.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se