ENDAST IDAG: FRI FRAKT PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Tungvibrator

Med en tungvibrator kan du få oralsex när du har lust - och precis så länge som du kan hålla ut. De mjuka, roterande rörelserna efterliknar den härliga känslan av en tunga mot underlivet - och ser till att du blir stimulerad precis där det känns som bäst.

Tungvibrator - Upplev spännande och realistiskt oralsex

En tungvibrator imiterar oralsex

Om du älskar oralsex har du kommit till rätt ställe. Med en tungvibrator får du en sexleksak som imiterar den underbara känslan av mjuka och roterande rörelser mot din vagina. Och med massor av vibrationer kan du se fram emot lite extra stimulans precis där det känns bäst. Låter det inte fantastiskt?

Som du kanske redan har upptäckt kan en tungvibrator se ut på många olika sätt. Du kan hitta vissa tungvibratorer som ser mer eller mindre ut som en riktig tunga, medan andra har ett mer neutralt utseende. De kan lätt misstas för en vanlig vibrator som du kanske redan har liggande i din nattdukslåda, men känslan och de roterande rörelserna är helt annorlunda än vad du är van vid.

Även om de kan se väldigt olika ut, är de alla gjorda för exakt samma syfte. De gör allt för att få dig att rysa med sina realistiska och lekfulla rörelser som kommer så nära äkta oralsex som möjligt. Så stanna gärna kvar om du tänker att en tungvibrator borde vara din nya lekkamrat under täcket.

Slickmaskin för oralsex och rimjobs

Vi har flera gånger fått frågan om en tungvibrator är samma sak som en slickmaskin. Och ja, på vårt område är de vanligtvis samma produkttyper. Naturligtvis kan det finnas några skillnader, men i grunden täcker de två termerna en specifik sexleksak som är gjord för att ge dig en realistisk och verklighetstrogen upplevelse av oralsex.

Nu kanske du tänker att en slickmaskin bara är till för personer med klitoris, men du skulle ha fel. Du kan lätt använda den här typen av sexleksak för att stimulera perineum eller anus om du är utrustad med en penis och vill bli bortskämd med våta, känsliga och stimulerande rörelser bakifrån.

Faktum är att det finns gott om sexleksaker med tunga som är gjorda för att ge den upphetsande känslan av ett riktigt rimjob, där den outtröttliga tungvibratorn skämmer bort din analöppning och dess oräkneliga känsliga nervändar - precis tills du inte orkar mer. Naturligtvis kan dessa produkter även njutas om du har en vagina och gillar att uppleva den fantastiska känslan av att bli slickad i anus.

Vilken vibrator med tunga ska du välja?

Om det är första gången du köper en vibrator med tunga (eller kanske en sexleksak i allmänhet) kan det vara svårt att veta vilken typ och vilket märke du ska välja. Därför ska vi berätta lite om några av de välkända märkena för den här typen av sexleksaker. Därefter kan du bläddra igenom den här webbplatsen och se om deras utbud av tungvibratorer tilltalar dig.

Du kan börja med att ta en närmare titt på det populära och lekfulla märket Fantasy For Her. De är kända för att skapa produkter som med sina mycket speciella rörelser och stimuleringsmönster ger en verklighetstrogen upplevelse av oralsex. Om du hellre vill ha en rimjob kan Sir Richards vara något för dig. Det är verkligen ett populärt märke för äkta herrar som gillar att bli bortskämda lite extra.

Vi hoppas att du har blivit inspirerad att dra en vibrator med tunga från våra virtuella hyllor och in i ditt sovrum. Om du har några frågor som behöver besvaras är du välkommen att kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper dig.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL