Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Vattentäta Vibratorer

Här hittar du vårt sortiment av vattentäta vibratorer. En vattentät vibrator gör det möjligt att njuta av härliga vibrationer i duschen eller badkaret, plus att den är superlätt att rengöra.

Vattentät vibrator - genvägen till rolig lek i badrummet

Höj temperaturen på badvattnet med en vattentät vibrator

Det är få saker som är så avkopplande som ett varmt bad. Känslan av att få glida ner i vattnet, luta huvudet mot kanten, och låta värmen gå in i hela kroppen. Vare sig du fryser, är trött efter ett hårt träningspass eller känner dig allmänt stressad, kan en stund i badkaret förbättra de sämsta av dagar. Du får möjlighet att tvätta av dig vardagens alla bekymmer, samtidigt som det varma vattnet kan hjälpa dig slappna av ordentligt.

Men ibland kan vattnets heta omfamning locka fram helt andra känslor i kroppen, och du ska absolut inte förneka dig själv möjligheten att höja temperaturen på din privata stund. Med en vattentät vibrator kan badstunden bli extra njutbar, och den efterföljande avslappningen ännu mer euforisk. Vattentäta vibratorer finns i många olika utföranden, så det är inte svårt att hitta en favorit som med fördel kan ha sin permanenta hemvist i badrumsskåpet.

Eller ta en hedersstund i duschen

Många älskar nämligen att stimuleras i badrummet, såväl i badkaret som i duschen. En del föredrar att använda en vattentät vibrator, medan andra hellre fäster en sugproppsdildo på duschväggen. Det senare alternativet är perfekt om du gillar invändig stimulans, men de saknar dessvärre ofta vibrationsfunktionen. Som tur väl är finns det dock vattentäta vibratorer formade som dildovibratorer, så att du kan få det bästa av två världar. Velve är t.ex. ett av många märken som tillhandahåller denna typ av vattentät vibrator.

På den här sidan kan du alltså hitta produkter som fungerar både som dildo och som en vattentät vibrator, alltefter hur du väljer att använda den. Vibrationerna kan även användas mot andra delar av kroppen, både som uppvärmning och som avbrott, ifall du känner för att dra ut på det hela. En sak är i vart fall säker, du kommer få en helt annan upplevelse än normalt, när du låter vibratorn följa med in i duschen.

Låt din partner leka med

Men det mesta är trevligare när man har sällskap, och en dusch är inget undantag. Varför inte bjuda in din partner i badrummet, så att ni kan ställa er under de varma strålarna tillsammans med en vattentät vibrator i handen? Oavsett om ni väljer att duscha eller bada ihop, kommer ni automatiskt att “tvingas” komma riktigt nära den andre. Att ni bägge två redan är nakna kan ju enbart ses som en bonus. Därmed blir det så mycket lättare att komma direkt vidare till den roligaste delen.

Börja med att växelvis tvåla in varandra, så att ni får massor av tid och möjlighet att känna den andres hud under fingrarna. Om de tar sig en liten tripp förbi de mer intima områdena, tja… När gåshuden sprider sig över era kroppar och tvålen sköljts av, då kan du plocka fram din vattentäta vibrator. Låt vibrationerna gå på upptäcktsfärd över båda era kroppar, och se vilka erogena zoner som får bäst gensvar. Frågan är bara hur länge ni står ut med att egga varandra, innan ni går vidare till fullskaligt sex mot duschkaklet.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful