Doxy

Doxy tillverkar några av världens mest kraftfulla vibrerande massage wands. Om du vill ha mycket kraft och power i dina leksaker, då bör du definitivt titta närmare på detta brittiska märke. Vibratorerna från Doxy kommer i varierande färger, och det finns flera olika typer av tillbehör att köpa till, så du lär kunna hitta en modell som passar just dig.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Visa alla 10 produkter

Doxy - världens mest kraftfulla vibratorer och wands

Bakom Doxy

Doxy, med sin bas i Cornwall, Storbritannien, är ett relativt nytt namn på marknaden för erotiska leksaker och tillbehör. Trots detta har de valt att specialisera sig på att designa en av världens mest kända och älskade produkter, nämligen wanden. Om du inte känner till vad en wand är sedan tidigare, då får du en liten snabblektion här.

Originalet Magic Wand uppfanns av det japanska företaget Hitachi redan år 1968, så den har uppnått en gedigen ålder vid det här laget. Redskapet var på intet vis tänkt att användas till sexuella ändamål, utan det lanserades faktiskt som en helt vanlig massageapparat, avsedd att lösa upp spänningar i nacke, rygg och axlar. Men det dröjde inte länge innan kvinnor upptäckte att de vibrerande stavarna kunde användas för att avhjälpa mycket mer än ömma muskler. Hitachis magiska maskin sålde slut på nolltid, och wanden har sedan dess egentligen aldrig tappat i vare sig popularitet eller aktualitet.

Doxy har därför gjort ett vinnande drag, i det att de valt att förbättra en klassiker som vänder sig till både män och kvinnor, singlar såväl som par. Det är en produkt som aldrig lär gå ur tiden, för som de säger - don’t fix it, if it ain’t broken.

Marknadens kraftigaste

Det här är inga leksak för känsliga individer; Doxy tillverkar några av marknadens absolut kraftigaste wandvibratorer. Å andra sidan lär du aldrig behöva söka njutning på annat håll om du införskaffar en Doxy, för den är extremt effektiv oavsett om den används till wellness och kroppsmassage, eller i samband med onani och/eller fräcka parlekar. Och den levererar varenda gång, för Doxy producerar varor i tvättäkta toppkvalitet utan att kompromissa med varken funktion eller design.

Alla Doxys produkter är tillverkade av kroppssäkra material, som ger dig säker njutning, och med sladd, så att den aldrig behöver få slut på batteri. Du får helt unika och extra djupa vibrationer, som sprids genom hela din kropp från det stora massagehuvudet.

Är du en våghalsig nybörjare på jakt efter en av världens mest populära trollstavar att stoppa ner i nattduksbordet? Eller har du redan erfarenhet med vibrationer, men vill ha något ännu vildare? I båda fallen bör du kraftigt överväga att införskaffa en Doxy, så att du kan uppleva såväl fantastiska vibrationsprogram, som pulserande njutning. Det blir en galet skön resa, så kom inte och påstå att vi inte varnade dig.

Så använder du en Doxy wand

Har du aldrig provat på en wand tidigare? Vill du bara ha lite inspiration till hur du (och din sexpartner) kan få ut maximal njutning ur denna magiska stav? Här kommer ett par nyttiga tips och tricks:

-- En Doxy wand är allt annat än diskret. Se därför till att du kan tillfredsställa dig själv, eller din partner, utan att behöva oroa dig för avbrott och störande moment.
-- Använd massor av glidmedel när du stimulerar dig själv. Du får en helt annan känsla när det finns rikligt med lubrikation med i bilden.
-- Börja på den lägsta vibrationsnivån, så att du är riktigt varm i kroppen och ordentligt upphetsad innan du ökar hastighet och styrka.
-- Experimentera med edging-tekniker och ta dig själv till kanten av orgasmiskt vanvett om och om igen, innan du låter dig själv explodera i ett klimax.

Vill du få ut absolut max av din Doxy wand kan du pimpa den med ett läckert tillbehör. Ta en titt bland våra accessoarer och förvandla din favoritstav till en intensiv g-punktsvibrator, en prostatastimulator om du är man, eller en fantastisk rabbit, som ger dubbel njutning när den stimulerar dig både invändigt och utvändigt samtidigt!

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se