Velve Chloe Uppladd­nings­bar Klitorisvibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Velve Chloe Uppladd­nings­bar Klitorisvibrator 1
 • Velve Chloe Uppladd­nings­bar Klitorisvibrator 2
 • Velve Chloe Uppladd­nings­bar Klitorisvibrator 3
 • Velve Chloe Uppladd­nings­bar Klitorisvibrator 4
 • Velve Chloe Uppladd­nings­bar Klitorisvibrator 5
 • Velve Chloe Uppladd­nings­bar Klitorisvibrator 6
 • Velve Chloe Uppladd­nings­bar Klitorisvibrator 7
 • Velve Chloe Uppladd­nings­bar Klitorisvibrator 8
 • Velve Chloe Uppladd­nings­bar Klitorisvibrator 9

Velve Chloe Uppladd­nings­bar Klitorisvibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

499,00 kr

  Produktbeskrivning

  Med Velve Chloe Klitorisvibrator får du en exklusiv och unik upplevelse. Oavsett om du drömmer om att få de mest intensiva av klitorisorgasmer, eller vill stimulera din partner med sköna vibrationer över hela kroppen, så kommer den här garanterat bli en hit.

  Vibratorns ergonomiska och sensuella design säkerställer att den ligger bra i handen och gör den perfekt till fokuserad stimuleringen precis där det känns som allra bäst. Låt dig inte luras av den blygsamma storleken - Chloe kommer utan tvekan bli en het och orgasmfylld bekantskap.

  Velve Chloe är själva definitionen av en lyxig sexleksak. Dess utsida är höljt i sammetslen silikon av otroligt hög kvalitet. Den vackra och djupt lila färgen ger den en feminin och modern look.

  Klitorisvibratorn har 10 olika vibrationsmönster. Den är vattentät, så du kan njuta av de starka vibrationerna i badet för en extra kittlande upplevelse.

  Denna vackra klitorisvibrator är helt ftalatfri. Det levereras i en otroligt flott förpackning, där det följer med en fin förvaringspåse och en magnetisk USB-laddare.

  Velve är en kollektion av lyxiga sexleksaker med sensuella kurvor och silkeslent yttre. Designade i Skandinavien och tillverkade i samarbete med ledande experter och sexologer.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  LÄNGD: 9,5 cm.
  BREDD: 4,5 cm.
  VIBRATIONER: 10 vibrationsmönster.
  BATTERI: Uppladdningsbart lithiumbatteri (magnetisk USB-laddare Velve ingår).
  BRUKSTID: 90 minuter.
  KONTROLLER: 1 knapp.
  BRUKSANVISNING: Engelska.
  MEDFÖLJER: Förvaringspåse.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Nja Den är väldigt smidig och i bra kvalitet, men alltså... hela vibratorn vibrerar extremt redan starkt på första nivån, men inte på ett upphetsande sätt. Handen domnar bort innan man hinner bli riktigt våt ens
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Velve Chloe Klitorisvibrator Jag har nu använt denna vibrator tillsammans med min särbo i cirka en månad. Vi är båda 75+ och de yngre kanske tycker att vi är för gamla för sådana här sexhjälpmedel. (Jag skulle nog också tyckt så för 50 år sedan!) Men jag vill påstå att hjälpmedel av den här typen är ännu mera motiverade för oss äldre. Min potens har ju börjat svikta, men både jag och min särbo har haft stort nöje av vibratorhjälpmedel, eftersom jag med hjälp av sådana kan ge henne många sköna orgasmer, ofta flera efter varandra. Och jag tycker att det är helt underbart! Vi har tidigare använt vibratorer av wand-typ. De har också varit effektiva och har gett henne många orgasmer, men tyvärr har den ena efter den andra plötsligt slutat att fungera, troligen beroende på kontaktfel inne i vibratorn. När hon får orgasm och vrider sig av vällust, så är det lätt hänt att vibratorn böjs alltför kraftigt vilket troligen orsakar kontaktfel. Därför köpte jag nyligen en Velve Chloe, som kan användas på ungefär samma sätt, men utformningen är mera kompakt, något som borde göra produkten mindre känslig. Och hittills har den helt motsvarat våra förväntningar. Den ger lika "bra vibrationer" som wand-vibratorerna och är faktiskt lättare att starta och reglera eftersom den bara har en knapp, vilken dessutom lyser. De wand-vibratorer vi använt tidigare har varit svåra att starta och reglera eftersom det varit svårt att hitta knappen om man har svag belysning eller använder den under ett täcke..
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Kanon Min kvinna tycker att den är kanon i vattnet
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Superprodukt ;-) Fantastiskt läcker vibrator! Den är diskret till utseendet, mycket tyst och har redan blivit min nya bästa vän! Kan varmt rekommendera den ;-)
  5 5 1

  Du recenserar: Velve Chloe Uppladd­nings­bar Klitorisvibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.